ACİLL!!!Beta hcg değeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi melis6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melis6

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
102
39
13
45
Merhabalar, nolur bana yardımcı olun, çok stresli ve çaresizim. Bana 2 tane taze embriyo transferi gerçekleşti. Transferden sonraki süreçte tüm gebelik belirtileri vardı. Birkaç gün önce kahverengi (pempemsi) lekelenme başladı. Yerleşme kanamasıyla birebir benziyor. Herhangi bir adet belirtim olmadı, sadece tüm gebelik belirtileri oldu. Normalde benim gebelik kan testim 1 Marttaydı, fakat dün sağlık ocağından genel kan testi istediler, transferimin 9. günüydü onu verdim ve <0.2 beta hcg çıktı. Fakat şuan 11.günüm ve lekelenme tarzı olan kanamam bitti, hafif bir şekilde regl tarzı kanama gelmeye başladı ama gerçekten çıldırıcam, adet olduğum zaman yıllarca adet belirtilerini yaşarım ama şuan hiçbir belirti yok. Sadece gebelik belirtileri var onun dışındada kahverengi lekelenmem falanda oldu. Şuan 11.günüm ve hafif kanamalar başladı çok korkuyorum artar diye. Acaba şey mi oldu, şimdi 2 embriyo transferi gerçekleşmişti bunlardan 1 tanesi bir gün geç döllenme gerçekleşti, acaba o mu düştü bu yüzden mi kanamalar oldu ve hafif hafif devam ediyor. Embriyo düşünce neler oluyor? Lütfen bana acilen yardımcı olunnn

Üzülerek söylüyorum gebeliğe niyetlendiğim her ay istisnasız hamilelik belirtiler yaşadım, hem de hepsini. Beynimiz bedenimizi çok güzel ele geçiriyor. Transfer süreci nasıl oluyor bilgim yok, konunuz üste çıksın diye yorum yapıyorum. Ama ne olur üzülmeyin, Allahtan umut kesilmez

Evet haklısınız, ama gerçekten beynim çatlıycak şimdi, hamilelikle ilgili hafif kanamam dışında hiçbir olumsuzluk yön yok kanamam artar diye çok korkuyorum sadece

Malesef bir günde birden fırlayıp yukarı çıkmaz bu değer. Benim 2.30 olduğu halde yükselmedi senin ki 0.2 yanı daha da düşük. Embiro dediğimiz şey zaten çok ufak gözle görülen bir şey değilmiş adetle birlikte atilir vücuttan. Bizim yaşlarda malesef ki ilk denemede tutma şansı cok düşükmüş ileri yaşta birden fazla deneme yapmak lazım demişti doktor çünkü yaşla birlikte yumurtada yaşlanıyor gebelik getirme şansı azalır demişti. üzülmeyin desemde insan üzülüyor malesef ki. Kendinizi toparlayınca tekrar denersiniz imkanlar el verirse.

Ben testi 8. Günde verdim. 3-4 gün geçti:)

Dün yazmışsıniz bu gün kan verdim negatif çıktı demişsiniz diğer açtığınız konularda. 17 şubatta transfer olmuşsunuz ilk gün sayilmaz dün 28 şubat cuma 11.gununuz oluyor yarın yani 1 mart cumartesi 12.gun

Eee diyorsunuz ya 8. gün kan verdim öyle olsaydı 25 şubat salı günü kan vermiş olmanız lazımdı o gün 8.gun oluyor Siz 28 şubat cuma günü kan vermişsiniz yani 11. günde vermişsiniz 8.gunde değil

Ben 26 şubatta kan testi verdim. 8.güne denk geliyordu, şuan neredeyse artık 12.günüm ve sabah kan testi vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…