acill bakar misiniz

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
merhaba aöl son dönemdeyim ygs icin kayit yaptirdim ama hamile oldugumu ogrendigim icin bosladim seneye girerim falan diye daha sonra aciktan da olsa bi bolume gideyim diye dusundum 12 martta sinav olucak o zamana kadar acil ogrenmem gereken konulari yazar misiniz cok acill

canım ygs sözel akıcılık gerektiren mantığa dayalı bir sınav. çok az kalmış eğer pek bir bilgin yoksa bu saatten sonra çok bir şey öğrenemezsin. ancak dört işlem, üslü sayılar, kesirli sayılar tekrar et. kitap oku her gün paragraf için alıştırma olur. matematikten kolay konu var çok fazla. dediğim gibi üslü sayılar kesirler, oran orantı, problemler gibi. paragraf ve matematik testleri çözebilirsin. diğer derslerden öğrenmen zor kafan karışır. paragraf mantığını oturt iki haftada. okuma hızını arttırıp akıcılaştır. Canım bu arada bu dediklerimi yaparsan yeterli olur bence. Geçmiş eğitimini bilmiyorum ama; açıköğretim hele çok düşük puanları diye biliyorum değişmediyse. bu arada Allah analı babalı büyütsün :KK200::anneadayı:

Son düzenleme:
X