• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill!! Ankara'da Histereskopi yaptıranlar !!!

zinciriye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
414
522
53
Merhaba arkadaşlar , ben Ankara'da yaşamaktayım ve hiç bir tanıdığım yok . Rahmimde 1.5 cm lik polip var aldırmam gerekiyor . Bana Dr önerisinde bulunur musunuz ? Eğer yaptırdıysanız tecrübeleriniz nelerdir?

Teşekkür ederim benim rahmimde hafif düzeyde perde vardı onun için oldum berna dilbaz yaptı ameliyatı herhangi bir sıkıntı yaşamadım sonrasında, ama yapışıklık olma riski taşıyanlara spiral yada balon takıyorlarmış, ben ameliyat olduğumda polip ameliyatı olan bir arkadaşıma balon takılmıştı.

Cevabın için çok teşekkür ederim . Rabbim isteğen herkese şifalar ve hayırlı evlatlar versin inşallah 🤲🏻ben yarın rahim filmi çekileceğim ondan sonrada ameliyat olacağım .Berna hocayı da bir araştırayım

Teşekkür ederim benim rahmimde hafif düzeyde perde vardı onun için oldum berna dilbaz yaptı ameliyatı herhangi bir sıkıntı yaşamadım sonrasında, ama yapışıklık olma riski taşıyanlara spiral yada balon takıyorlarmış, ben ameliyat olduğumda polip ameliyatı olan bir arkadaşıma balon takılmıştı.
Devlet hastanesinde ameliyat icin dr secme sansimiz yok diye biliyorum siz doktoru kendiniz mi sectiginiz bi de hastanede yatis yaptiniz acaba onumuzdeki gunler icinde bnde polip aldiracamda biraz tedirginim

Live gidiyorum fakat emin değilim hiç karar veremiyorum .yarın hsg çekileceğim inş başka sıkıntı çıkmaz. Siz nereye gidiyorsunuz gözlemleriniz neler
Sehir hastanesi gidiyodum polip oldugunu orda ogrendim sonra ameliyat icin gun almaya gittigimde suan acil islem harici islem yapmiyoruz sizin ki o kadar acil degil dediler ne zman acilir islemler diye sordugumda bilmiyorum pandemiden dolayi nolur bilmiyoruz dediler bnde etlige gittim bundan dolayi orasida suan yer yok bi dahaki ay geldi bi sonraki ay gittigimde yanlis randevu verdiklerinden yine ertelendi bu ayda bn hastalanmadigum icin iptal ettirmek zorunda kaldim ilac kullandim hastalanmayi bekliyorum umarim bu seferde yer yok suan doluyuz yapabilcegimiz bisey yok bir sonraki ay gel demezler ne kadar bu ameleiyat sureci erteleniyosa bebek tadaviside ertelenelip duruyor

Live gidiyorum fakat emin değilim hiç karar veremiyorum .yarın hsg çekileceğim inş başka sıkıntı çıkmaz. Siz nereye gidiyorsunuz gözlemlerini

Live gidiyorum fakat emin değilim hiç karar veremiyorum .yarın hsg çekileceğim inş başka sıkıntı çıkmaz. Siz nereye gidiyorsunuz gözlemleriniz neler
Sehir hastanesinde tedavi icin butun tahlilleri filan yaptirdim polip ciktigi icin kaldi hsg cektircekdik dr buna gerek yok polibi alirken bakariz demisti cektirmemisti bide

Sehir hastanesinde tedavi icin butun tahlilleri filan yaptirdim polip ciktigi icin kaldi hsg cektircekdik dr buna gerek yok polibi alirken bakariz demisti cektirmemisti bide
Biz dr ile karar verik eğer başka bir sıkıntı varsa süreç uzamasında polip ile birlikte oda tedavi edilsin diye karar verdik .
Ne kadar erken ameliyat o kadar erken gebelik tedavisi . Offf ben hiç böyle olacağını düşünmüyordum sanki hamile kalmaya karar verdiğim de hemen olur gibi geliyordu .meğerse ertelememrk lazımmış

Devlet hastanesinde ameliyat icin dr secme sansimiz yok diye biliyorum siz doktoru kendiniz mi sectiginiz bi de hastanede yatis yaptiniz acaba onumuzdeki gunler icinde bnde polip aldiracamda biraz tedirginim
Dr seçimi hocalara özel muayene olunabiliyor ücretli olarak öyle seçebilirsin . Hiç bilmediğin bir şehirde sağlık sorunlarıyla uğraşmak çok zormuş .dua edelim birbirimize

Biz dr ile karar verik eğer başka bir sıkıntı varsa süreç uzamasında polip ile birlikte oda tedavi edilsin diye karar verdik .
Ne kadar erken ameliyat o kadar erken gebelik tedavisi . Offf ben hiç böyle olacağını düşünmüyordum sanki hamile kalmaya karar verdiğim de hemen olur gibi geliyordu .meğerse ertelememrk lazımmış
Bnde oyle dusunuyodum ama malesef oyle olmadi tedavi icin gitmeden 2 3 ay oncesi tekrar bi dr ye gitmistim hic bisey yokken bi sonraki gidisimde bir suru sey cikardilar ve daha bi arpa boyu yol bile alamadim buda artik insanin sinirlerini bozuyo Allah yardimcimiz olsun insallah tez zmanda hayirlısiyla saglikla guzel haberleri aliriz. Sanirim artik bi an once kucagima alcagim vakite gitmek istiyorum hayirlisiyla

Dr seçimi hocalara özel muayene olunabiliyor ücretli olarak öyle seçebilirsin . Hiç bilmediğin bir şehirde sağlık sorunlarıyla uğraşmak çok zormuş .dua edelim birbirimize
Aynen oyle kimin duasi kabul olunur bilinmez. Surekli dr un yeri degisiyor ki ayni dr randevu alayim desem sen yanlis yere gelmissin diyip ilgili bolume gonderiyor

Bnde oyle dusunuyodum ama malesef oyle olmadi tedavi icin gitmeden 2 3 ay oncesi tekrar bi dr ye gitmistim hic bisey yokken bi sonraki gidisimde bir suru sey cikardilar ve daha bi arpa boyu yol bile alamadim buda artik insanin sinirlerini bozuyo Allah yardimcimiz olsun insallah tez zmanda hayirlısiyla saglikla guzel haberleri aliriz. Sanirim artik bi an once kucagima alcagim vakite gitmek istiyorum hayirlisiyla
Burada önemli olan doktorunu bulabilmek benimde ilk muayenem çok kötüydü bir sürü şey çıkmıştı çok kararsızım ve yorgunum ben bir karar verirsem senide bilgilendirim .kendimi çok çaresiz hissediyorum 😔

Burada önemli olan doktorunu bulabilmek benimde ilk muayenem çok kötüydü bir sürü şey çıkmıştı çok kararsızım ve yorgunum ben bir karar verirsem senide bilgilendirim .kendimi çok çaresiz hissediyorum 😔
Sevinirim insan bi turlu karar veremiyor hangi dr iyi oldugunu napicagini ne edecegini bilmiyor nasil bi surec bekliyor bizi ama seninle tanistigim icin mutlu oldum en azindan birbirimizden biseyler ogrenebiliriz bizi en iyi ayni durumda onlanlar anlar

Siz ne zmandir bebek dusunuyodunuz Z zinciriye
Benim bir yıl önce bir ara kanamam oldu ve Dr normal dedi sonra ben korktum sisteminin bozulduğunu düşünerek hemen çocuk denemelerine başladık fakat biz denedikce benim ara kanamalarım artıyordu ve adet süremde uzuyordu 9 ay sonra çocuk için ve bu durumu anlatmak için Dr gittik ve Dr bir sürü birşey söyledi ben tamam artık benim çocuğumun olması çok zor dedim 😢😢mahfetti o Dr beni . Sonra başka bir Dr gittim ve o şuan en büyük problemin polip olduğunu söyledi ve histereskopi önerdi . Ama bu süreçte psikolojik olarak çok yoruldum çok yıprandım . Belki ilk ara kanamada gittiğim Dr önem verip inceleseydi polip anlaşılacaktı ve ben bu kadar yıpranmıyacaktım .
Böyle olunca benim Drlara karşı güvenim bitti maalesef .
Siz ne zamandır deniyorsunuz ?

Back
X