- 16 Kasım 2021
- 1.138
- 1.037
-
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
Bosverin bu adamı ya. Bana bu tarz şeyler saçma geliyor. Bi mesaj yazdıysan arkasında dur bari. Bence biraz bekleyin sonra her yerden engelleyip kendinize yeni bi başlangıç yapın. Üniversitede bulun birini.kendi yazdığı son mesajı silmiş. evet bu sabah. benim açılma mesajım kalmış
bana da saçma geldi. takipten çıkarmış mı diye baktım bir de öyle tahmin ettim ama hala takipleşiyoruz çıkartmamış. yazacak mı bilmiyorumBosverin bu adamı ya. Bana bu tarz şeyler saçma geliyor. Bi mesaj yazdıysan arkasında dur bari. Bence biraz bekleyin sonra her yerden engelleyip kendinize yeni bi başlangıç yapın. Üniversitede bulun birini.
En sevmediğim şey belirsizlik. Yazarsa yazar yazmazsa dediğim gibi yolunuza bakarsınız. Üniversiteye gidince dersler okul vs derken zaman gecer. En azından şansınızı denediniz. İçinizde kalmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun.bana da saçma geldi. takipten çıkarmış mı diye baktım bir de öyle tahmin ettim ama hala takipleşiyoruz çıkartmamış. yazacak mı bilmiyorum
Ben de baş açma anladım yaYine bir tesettürden çıkma konusu sandım dini konu yasak banlanacaksınız yazmaya gelmiştim
yok çok çocukca olur. hiçbir tepki vermedim. ben düzgünce hislerimi anlattım. sessiz kalıcam artıksen de ona yazdığını sil
Gerçekten sinir oldum.yok çok çocukca olur. hiçbir tepki vermedim. ben düzgünce hislerimi anlattım. sessiz kalıcam artık
adam kibarca reddetti öyle bir yazdınız ki sanki çok olumlu bir adım atmış. gayet net bir şeydi yazdığım.Gerçekten sinir oldum.
Madem yazdınız devamına da üyelerin dediği gibi beklentim yok içimde kalsın istemedim yazsanız okeydi. Açılmaya açıldınız bu mesajı ki yazamadiniz. Çok abuk subuk bir şey oldu bu yaptığınız. Adam baya tanışalım görüşelim diyecekti cevap verseydiniz.
evet alkollüyken yazmıştım ama net bir cevap alamayınca kafam karıştı bende birşey yazamadım ne evet ne hayırYaptığın biraz dengesizce oldu hem açılıp hemde cevapsız bırakmak sanki o açılmış gibi davrandın sanırım ilişki yaşama konusunda kendine güvenin yok ickiliyken Anlık bir şeyle açılmışsin.
Ama bizim dediğimiz zaman konuyu kapatma amaçlı bile olsa bi mesaj yazsaydın gidişatı görmüş olacaktın. Sen görüldü atarak biraz ne istediğini bilemeyen bi görüntü çizdin bence. Ama her şeyde hayır vardır , adam saçma sapan ergenin biri belli ki, bunu görmüş oldunadam kibarca reddetti öyle bir yazdınız ki sanki çok olumlu bir adım atmış. gayet net bir şeydi yazdığım.
Bence adam da cevap gelmemesine şok oldu ve bi tepki vermek amaçlı mesajı sildiAma bizim dediğimiz zaman konuyu kapatma amaçlı bile olsa bi mesaj yazsaydın gidişatı görmüş olacaktın. Sen görüldü atarak biraz ne istediğini bilemeyen bi görüntü çizdin bence. Ama her şeyde hayır vardır , adam saçma sapan ergenin biri belli ki, bunu görmüş oldun
Ayy benim eşim de böyle mesajlaşır nereye yerleşti merak eder sorar. Ama etik nedenlerle asla öğrenciyle olmaz der. Çok tepkilidir bu duruma sakın açılma derim benocaktan beri duygum vardı ondan dolayı ikilemde kaldım bilmiyorum ya
bilmiyorum hiç. kafam o kadar karışık kı benimde ama en azından tutmak istemedim zaten içimde. bir önceki konum vardı bir de yurt hazırlıkları maddi durumlar falan. bir sıkıntı yoktu ama hep yük olma hissi vardı içimde. bugün sordum babama ciddi bir şekilde baba size yük oluyor muyum maddi olarak bu aralar dedim. gayet sakın ve ciddi bir cevapla " evet bu aralar öyle oluyorsun" dedi. bu dediği de hastane parası falan, gitmeden son kez bir iki sağlık problemim için devlete randevu bulamadığımdan özele gitmek istedim ailem normalde hiç sorun etmezdi. yük olduğumdan emin olmuş oldum genel olarak da hassas bir tiptim şimdi nerdeyse her gün alkol alıyorum tek. bu an bu kişiye de açılmak istedim pişman da değilim ama dolunca anlatmak istedim işte böyle hepsini. genel anlamda kötü hissediyorum artık her konuda.Ama bizim dediğimiz zaman konuyu kapatma amaçlı bile olsa bi mesaj yazsaydın gidişatı görmüş olacaktın. Sen görüldü atarak biraz ne istediğini bilemeyen bi görüntü çizdin bence. Ama her şeyde hayır vardır , adam saçma sapan ergenin biri belli ki, bunu görmüş oldun
Sıkıntıların için alkole başvurman doğru değil ki ama ablacım, her gün diyorsun bir de. Hem sağlığına zarar hem de artık gerçekten ucuz bir şey değil ki, bu kadar sağlığına zarar verecek kadar alkol tüketeceğine özel hastaneye verebilirsin paranı.bilmiyorum hiç. kafam o kadar karışık kı benimde ama en azından tutmak istemedim zaten içimde. bir önceki konum vardı bir de yurt hazırlıkları maddi durumlar falan. bir sıkıntı yoktu ama hep yük olma hissi vardı içimde. bugün sordum babama ciddi bir şekilde baba size yük oluyor muyum maddi olarak bu aralar dedim. gayet sakın ve ciddi bir cevapla " evet bu aralar öyle oluyorsun" dedi. bu dediği de hastane parası falan, gitmeden son kez bir iki sağlık problemim için devlete randevu bulamadığımdan özele gitmek istedim ailem normalde hiç sorun etmezdi. yük olduğumdan emin olmuş oldum genel olarak da hassas bir tiptim şimdi nerdeyse her gün alkol alıyorum tek. bu an bu kişiye de açılmak istedim pişman da değilim ama dolunca anlatmak istedim işte böyle hepsini. genel anlamda kötü hissediyorum artık her konuda.
Çocuğuma flüt alamayacak miyim diye rakı içen İbo gibisin maşallahbilmiyorum hiç. kafam o kadar karışık kı benimde ama en azından tutmak istemedim zaten içimde. bir önceki konum vardı bir de yurt hazırlıkları maddi durumlar falan. bir sıkıntı yoktu ama hep yük olma hissi vardı içimde. bugün sordum babama ciddi bir şekilde baba size yük oluyor muyum maddi olarak bu aralar dedim. gayet sakın ve ciddi bir cevapla " evet bu aralar öyle oluyorsun" dedi. bu dediği de hastane parası falan, gitmeden son kez bir iki sağlık problemim için devlete randevu bulamadığımdan özele gitmek istedim ailem normalde hiç sorun etmezdi. yük olduğumdan emin olmuş oldum genel olarak da hassas bir tiptim şimdi nerdeyse her gün alkol alıyorum tek. bu an bu kişiye de açılmak istedim pişman da değilim ama dolunca anlatmak istedim işte böyle hepsini. genel anlamda kötü hissediyorum artık her konuda.
maddi sıkıntı yok zaten ama nedense yük oluyorum. aldığım şey 60 tl birşey. bu haftalar sık sık içmeye başladım. gidiyorum zatenÇocuğuma flüt alamayacak miyim diye rakı içen İbo gibisin maşallahbu kadar maddi sıkıntı içinde yine iyi içiyorsun
Bence sen sırf içimde kalmasın diyerek açıldın yoksa bir şey yaşanmasını istemiyorsun yoksa açılan bi insan sonrasında görüldü atıp bırakmazdı diye düşünüyorumbilmiyorum hiç. kafam o kadar karışık kı benimde ama en azından tutmak istemedim zaten içimde. bir önceki konum vardı bir de yurt hazırlıkları maddi durumlar falan. bir sıkıntı yoktu ama hep yük olma hissi vardı içimde. bugün sordum babama ciddi bir şekilde baba size yük oluyor muyum maddi olarak bu aralar dedim. gayet sakın ve ciddi bir cevapla " evet bu aralar öyle oluyorsun" dedi. bu dediği de hastane parası falan, gitmeden son kez bir iki sağlık problemim için devlete randevu bulamadığımdan özele gitmek istedim ailem normalde hiç sorun etmezdi. yük olduğumdan emin olmuş oldum genel olarak da hassas bir tiptim şimdi nerdeyse her gün alkol alıyorum tek. bu an bu kişiye de açılmak istedim pişman da değilim ama dolunca anlatmak istedim işte böyle hepsini. genel anlamda kötü hissediyorum artık her konuda.
Babamın dersanesi vardıDershanede çalışmamışsınız belli ki. İngilizce öğretmenine diploma bakmadan sırf ingilizcesi iyi diye alıyorlardı. Onlar eskidendi. Öğretmen mezunlar çok istiyor diye öğretmen olmayanları yapıyolar. Bende kimyagerken öğretmenlik belgem yokken yaptım