- 1 Kasım 2021
- 994
- 434
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
ne dediaçıldım da hüsran oldu gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne dediaçıldım da hüsran oldu gibi
Yani bilmem ki hangi tonda ne bağlamda ne düşünceyle söylemiş onu bilemedimniye kızım diye hitap etmiş olabilir peki ne düşünceyle
attım yorumlarda önceki mesajlara bak resim atmıştımne dedi
yani sakin bir tonda söylemişti vedalaşırkenYani bilmem ki hangi tonda ne bağlamda ne düşünceyle söylemiş onu bilemedim
evet bende öyle düşündüm. sileyim mi listeden ne yapayım bilemedimbence olumsuz gibi tam emin olamadım
silme kalsın öyle daha da bişey yazmaevet bende öyle düşündüm. sileyim mi listeden ne yapayım bilemedim
Bütün hepsini baştan sona okudum yazmamakla en iyisini etmişsin olsaniz bile sonu olmayan bir yol. Üniversitelisin daha yolun çok basindasin neler neler çıkar karşına. Sana en basitinden şunu anlatayim.Bir süredir hoşlandığım biri var. Yaşlar 20, 24. Üniversite okuyorum bu ay gideceğim o yüzden. Bu kişi de yks kursundan tarih hocamdı. Kurs biteli oldu zaten. Yaş konusunda sorun yok ama eski hocam olduğu için çekindim. Hayatında biri yok diye biliyorum, instagramdan takipleşiyoruz orada da birşey görmedim eğer sevgilisi varsa bilmiyorum. Ama bir beklenti ile açılmayı düşünmedim zaten bir süredir hislerim var ve içimde tutmak istemiyorum kafamı çok meşgul ediyor geziyorum tozuyorum yine bu aklımda oluyor. Açılırsam en azından red alsam bile net bir karar almış olurum diye düşündüm ama yanlış mı bilmiyorum. En son 6 gün önce konuştuk. Sizce ne yapmalıyım?
Kaçbugün takibe almiş
Yeni mi? Hangi mesajısilmiş yazdığı mesajı, geri çekmiş
kendi yazdığı son mesajı silmiş. evet bu sabah. benim açılma mesajım kalmışYeni mi? Hangi mesajı
insan yazdığı mesajın arkasında durur. Hiçbir şey yazma sen bence. İçini döktün beklentin de yoktu sessiz kalkendi yazdığı son mesajı silmiş. evet bu sabah. benim açılma mesajım kalmış
umarım aramaz en son bilmiyorum keşke sorsaydı ya da ne bileyim o da cevap verilecek birşey yazsaydı ben yazardım zaten. ya da öğretmen olduğu için korktu mu sildi bilmiyorum ne olduayy bu nee
demek ki o da kafasında bu konuyu tekrar düşündü, mesajı sildi
yazmasan iyiydi anma neyse içinde kalmadı bence üzülme
umarım tekrar karşılaşmazsınız
Direkt kafandan sil bu adamı. Yazdığının arkasında bile duramayacak bi tip. Bi de muhtemelen o takip ettiği hesaplar gibi düşünüyor aklınca sen ona açıldın o sana karşılık vermedi gibi olacak. Boş ver üniversitede elini sallasan ellisisilmiş yazdığı mesajı, geri çekmiş
ben öğretmenlik konusundan dolayı korkup sildiğini düşünüyorumumarım aramaz en son bilmiyorum keşke sorsaydı ya da ne bileyim o da cevap verilecek birşey yazsaydı ben yazardım zaten. ya da öğretmen olduğu için korktu mu sildi bilmiyorum ne oldu
Dershanede çalışmamışsınız belli ki. İngilizce öğretmenine diploma bakmadan sırf ingilizcesi iyi diye alıyorlardı. Onlar eskidendi. Öğretmen mezunlar çok istiyor diye öğretmen olmayanları yapıyolar. Bende kimyagerken öğretmenlik belgem yokken yaptımÇalışamaz,özelde lise mezununu mu tarih hocası yapacaklar? Milyon tane mezun işsiz varken? Mümkün değil.