- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Less-is-More
Evet alınıyor yoksa kimse devlet aciline gitmezki.. geçen gün gittik 3 saat sıra bekledik devlette.. 25₺ gayet iyi bence daha yüksek oluyor normalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sağlık hizmetinden ücret ödemeden yararlanmak için mefta olmak gerekO zaman “kanamali hasta” degil, olecek sekildeki kanamali hastadan ucret alinmiyor..
Yani sağlık hizmetinden ücret ödemeden yararlanmak için mefta olmak gerek
Ben bildiğimi söylüyorumKurallari siz koymadiniz da o kadar kesin savunuyorsunuz ki bu sektordesiniz sandim.. kaldi ki artik sikayet de etmiyorum, belli bir kesimden uzak olayim o parayi da veririm diyorum.. yoksa bu ulkede sikayetle ne cozulmus ki bu cozulsun, tutan tuttugunu opuyor hepsi o kadar..
Cenaze işleri de parayı geri ödüyor sonraZaten o zamanda cenaze isleri bakiyor tovbe ya
O kadar yorum yapan olmuş benim anladığım bu işin bir standartı yok. Kim kime ne geçirebilirseye dönmüş olay. Bir kere acile gittik özel hastaneye, nöbetçi doktor var diye normal polikliniğe yönlendirdiler. Muayne ücretini ödedikten sonra muaynede yatış ve serum verdi doktor. Serumlar, testler, iğneler ooo neler neler. Kan şekeri oynamış çocuğun yükseltemediler. En yakın üniversite hastanesine sevk ettiler, başka şehre ambulansla 2,5 saatte anca gittik. O sırada ambulanstada serum takılı ölçümler falan yapıldı. Sonrasında biz hiç ücret ödemedik. Normal poliklinikten giriş yapsak bile doktor o kodu vermiş galiba. Sonrasında bizi sadece çocuk nasıl oldu, iyi mi? Diye sormak için aradılar. Bir dahada bu kadar insani muamele göremedik. Tek bir tahlilden 250 lirayı geçirmişlikleri bile oldu.
Evet alınıyor yoksa kimse devlet aciline gitmezki.. geçen gün gittik 3 saat sıra bekledik devlette.. 25₺ gayet iyi bence daha yüksek oluyor normalde
Hepsini almıyor ama devlet sosyal güvence varsa küçük bir kısmını aliyorDevlette aliyo ama :)
Eneklinin maasindan calisan ilac alirken tahsil ediliyo
Uzaksa eger taksi parasi otopark parasi verene kadar cok daha uyguna grlmis
Ben birileri ceza alsın diye açmadım konuyu lütfen çarpıtmayın yazdıklarımı. Zaten doktorla ilgili de hicbir şey yazmadım. Eğer bir usulsuzluk varsa bu tamamen hastane yönetimiyle alakalı ki arkadaşların yorumlarıyla öğrenmiş oldum zaten. Sizin beni anladığınızı düşünmüyorum. Çok başka yerlere çekmişsiniz olayi. Daha fazla kendimi anlatmakla uğraşmayacağım.Ben bildiğimi söylüyorum
Körtütük şu bu ceza almalı diyenlere katlanmıyorum.
3 haftadadır bdv çocuk ve yasal mı diye doldu taştı.
Öğretmeni geçtik, doktoru geçtik, bakanlığın yönetimene laf ediliyor.
Sondan başlanması gerekir, şikayete
Değil mi?
Neyse
Kıymetli bebiş ve annişler sağ olsun
Yüce Türk hekimleri
Yüce Türk öğretmenleri
Hastane personeli
Vs vs
hep var olacak