• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACILAR ANNELER İÇİN Mİ?

Oğlumla konuştum cnm. Bni özlediğini söyledi. İki de bir Bn iyiyim yerim iyi diyor. Biliyor ki ben onu düşünüp ağlarım. Ablasını sordu, çıkıcam zaten üzülme dedi. Okuluma gidicem anne dedi. Çocuk ya çocuk. Bnm güzel yavrum. Halbuki devamsızlıktan kaldı. Yarın açık liseye kayıt yaptırıcam. Haftaya ziyaretine gidicem. Bnm oğlum annesinin ondan asla vazgeçmiyeceğini ve ne yaparsa yapsın onu düşündüğü için yaptığını bilir. Ona olan sevgimden asla şüphe etmez. Bir an kızsa da iki dakika sonra annem bnm iyiliğimi düşünmüştür, der.

gözlerim doldu yaa
çok üzgünüm
allah kurtarsın

Kesinlikle söylemem. Dün arkadaşım bunu oğluna söyle görsün babasını dedi.denir mi o yavruma. O görmüyor mu bilmiyor mu. Bunları söyleyip onu üzmek istemem. O bnm neler yaptığımı bilip görsün ve iyi bir evlat olsun bu bana yeter.
Toparlanma zamanı artık,madem bu kadar evlatlarımıza duskunsunuz onlar için düştüğünüz yerden kalkmaniz lazım ki onlar eminim halinize cok üzülüyordur,böyle biri ölmüş gibi yatak döşek nereye kadar yatacaksiniz.

Siz o adamı yok sayın. Evladımız için yataktan kalkamamak yerine güçlü olan hayata sarılın.
Ah vah diyerek hayat geçmez. Keşkelere yer yok. Kızkardeşim kanser tedavisi görürken eşim umursamadı gezdi tozdu. Ne yaptım bosandim. Adını bile anmıyorum. Kızımız var isterse görür hicbir beklentim yok.
Anne çocuk olmadan önce birer bireyiz!

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, her şey insan için, her insanın sınavı farklı ama sizin artık kendinizi toparlanmanız gerekiyor. Sizin bir hayatınız var, evlatlarınız var. Arsız, utanmaz, kart zampara kocanızın yaptıkları zorunuza gidiyor; ama insanoğlu işte her şey beklenir diyip geçmek lazım. Evladı pek de umrunda değil demek ki. Şaşırmamak, yolumuza bakmak lazım.

Umarım her şey zamanla yoluna girer, kalbinize ferahlık diliyorum 🌸

Ayyy cnm bnmmmm. Bnm yavrum kurtulsun ne olur bunun için dua edinn.
Arabada gidiyorum, bu camide kimin namazından razıysan onun hayrına, mezarlıktan geçiyorum, burda yatan hangi kulundan razıysa, yarattıkları içinde kimden hoşnutsan, bir kediye bakıp bunu yarattığın günün hatırına bnm yavrumu bna temiz ver rabbim diyorum. Etrafımda ki her şeyden medet umuyorum. Blki yavrumun hayatı buralardadır diye. Belkide sizin duanızda.🤲🤲🤲
InşAllah canım benim rabbim büyük 🤗

Allah yardımcınız olsun, yaşadıklarınız hiç kolay değil ama artık şu karamsarlıktan ve negatif enerjiden kurtulmaya çalışmanın tam vakti.

Oğlunuz şuan hapiste evet ama orada olması belki onun hayrına olacak. Yani kendine ve etrafına yaşattıklarını düşünerek kendine bir özeleştiri yapma fırsatına sahip şuanda.

Eminim ki o da çok pişmandır. İnşallah oradan çıktığında da bütün kötü düşüncelerinden arınmış olarak özgürlüğüne kavuşur ve ailecek yeniden yepyeni bir hayata başlarsınız.

Eşinizi boşverin, insan değil belli ki. Bu arada eşiniz kaç yaşında ve çok mu zengin? 22 yaşındaki birinin böyle bir adamla çıkması için adamın bazı kriterlere sahip olması lazım yani.

Sabah kızımı biraz ince giydirmiştim. Sabahtan beri üşüyor mu acaba diye düşünüp duruyorum 🤷‍♀️ annelik ömür boyu süren bir kalp çarpıntısı sanki. Yerinizde kim olsa ve yaşadıklarınızı yaşasa darmadağın olur zaten. Sizin depresif halinizi yadırgamıyorum hiç ama bir yerden sonra durumu kabullenip hayata karışmak zorundasınız. Çocuğunuz bir hata yaptı ve bedelini ödüyor. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamazmış.
Baba figürü hep mi böyle gamsızdı yoksa durumu ciddiye mi almıyor bilemedim. Herkesi kendi vicdanıyla bırakın boşverin

22 yasinda kiziniz varmis Kocaman cocuklar Ne iicn agladiginizi mahvoldufugunuzu anlayamadim. Esinizin çalkantılı ask hayati da cocuklarin psikolojisini falan etkilemez,kocaman insanlar. Sizi neden bu kadar etkiliyor onu da anlamis degilim. Ahlaksizligi kendisine, sevgilisine hesap verecek o adam. Ama en nihayetinde ahlaksizligini bir kenara birakirsak ayrildiniz diye adam niye mutlu olmasin ki? Siz niye mutsuzsunuz asil bunu dusunmeniz lazim. O da mutlu olsun siz de olun

Siz o adamı yok sayın. Evladımız için yataktan kalkamamak yerine güçlü olan hayata sarılın.
Ah vah diyerek hayat geçmez. Keşkelere yer yok. Kızkardeşim kanser tedavisi görürken eşim umursamadı gezdi tozdu. Ne yaptım bosandim. Adını bile anmıyorum. Kızımız var isterse görür hicbir beklentim yok.
Öküz ya,destek olmadı mı size kardesiniz tedavi gorurken

Allah'ım sen koru , güç kuvvet ver , mesela eşi kanserken başkasıyla imam nikahlı evlenenler var :( bu görüşü doğru bulanlar var, yani erkek ilişkiye girmeyi düşünüyor, yıllarca giremeyecek vb,kadın da sağlığını ve çocuklarını, ne kadar zor bir hayat, benim eşim de evlenir kesin ben ölünce, her şey öyle boş ki böyle bakacak olunca :(

Allah yardımcınız olsun, yaşadıklarınız hiç kolay değil ama artık şu karamsarlıktan ve negatif enerjiden kurtulmaya çalışmanın tam vakti.

Oğlunuz şuan hapiste evet ama orada olması belki onun hayrına olacak. Yani kendine ve etrafına yaşattıklarını düşünerek kendine bir özeleştiri yapma fırsatına sahip şuanda.

Eminim ki o da çok pişmandır. İnşallah oradan çıktığında da bütün kötü düşüncelerinden arınmış olarak özgürlüğüne kavuşur ve ailecek yeniden yepyeni bir hayata başlarsınız.

Eşinizi boşverin, insan değil belli ki. Bu arada eşiniz kaç yaşında ve çok mu zengin? 22 yaşındaki birinin böyle bir adamla çıkması için adamın bazı kriterlere sahip olması lazım yani.
Yok cnm ne zengini. Normal standart. 44 yaşında.

Bence de gerçekten artık sadece kendi hayatınıza odaklanın
Bu adam iyi bir şey olsaydı zaten büyük ihtimalle ayrılmazdınız
Öyle ufak şeye gemileri yakacak birine benzemiyorsunuz
Her seferinde adamın kötü biri olduğunu teyit edip üzülmek de normal değil ama

Çocuklariniz ve siz eski eşinizi öldü saysaniz sizin icin daha kolay olacak sanki.
Birakin ne yaparsa yapsin, sokakta sizler onu gordugunuzde tanimayin bence artik.
Basiniz yeterince kalabalik birde bu adamin sacma sapan hareketlerine nasil boyle ya demenin bir anlami yok.

Back
X