Merhaba, geçenlerde açtığım konumu etiketledim. Oğlumla daha evvellsi gün telefon görüşmesi yaptım. Giysilerini yolladım. Harçlığını verdim. Bense yataktan onunla konuşana kadar çıkamadım.. Her an içimde bir acı. Yanan ve hiç kül olamayan bir acı.Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgeçirmek için.gece sokaklarda gezmekten, her gün nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır süt içirmediğim evladım bonzai içiyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gün eski semte gidiyor.
2 ay önce köpek çalmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri çektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını görüyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı çalıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL için bni 10 kez arayıp ulaşamadığı için almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı çekip kaçan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu çalıyor. Bekçiler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına çıktı, diğer davası olduğu için tutuklu yargılanacak. Mahkeme gününe kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri çekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden ölyrm ztn çekmeyin çıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle görüşmek istemedi.
Karşı tarafa geri çek desem çeker.... Ama oğlum çıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kötülerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup çözüyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın çek cezanı. Çünkü bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri çekerlerse şikayeti hmn çıkar. Çekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri çekersede çıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gün sokaklarda diye banyoda düşüp ağlayan anne, dün kelepçeli oğluna hiç ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gösterin.
Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn çıkması için karşı tarafı ikna etmeye çalışuyor.bende izin vermediğim için oğlumun kulağına gidecek ve ben kötü olucam. Babayı hiç sormayın, umurunda değil.
Dün kızımla yemek yedik.babbasının 3 yıllık bir sevgilisi var. Geçen onlar buradaydı anne beni gördüler kafasını çevirdiler dedi. Ve şimdi de ürgüpe gitmişler gezmeye c. Tesi pazar. Neyse...
Kıızım arkadaşına kahve içmeye geçti, ben eve geldim. 1 saat sonra kızım beni aradı.
Anne babamı bnm yaşlarımda yani 22 yaşında bir kızla sokakta gördüm. İkisi ve ben tektim sokakta dedi. Babam beni görünce önündeki arabanın arkasına saklandı. Oraya buraya koşuşturdu. Bn telefonu elime alınca resim çekecektim ki arabasına atladı kızla kaçtı gitti,dedi.
Burda kaçması kızından utandığı dan değil, 3 yıllık sevgilisine resim atar diyeydi.
Bense takıldım ama neye... İnsan evladı bu durumdayken bu iğrençlikleri yaparmı. Ben yemek yiyemiyorum, ağlamaktan yataktan çıkamıyorum, odamda perdeler kapalı... Belki bnde yanlış yapıyorum ama bnm psikolojim şu anda buna müsait. Duygularımı yönlendiremiyorum. Yoksa acı çekmeyi kim ister. Ama o mutlu. Evlat bu başka bir şey değil.
Sakın, o adama takılı kaldın gibi düşünmeyin. Hani iki arkadaş kahve içerken bir sohbet ortamı oluşurya, bnde sizlerle paylaşmak istedim. Yoksa bnm derdim evladım.
Son düzenleme: