Acil !

Bende çok severim yemek yapmayı ama korkuyorum ve nasıl duyurucam ki

Tanidik devamli alisveris yaptiginiz bakkal varsa konusup bir tencere sarma veya kurabiye bir seyler koyun. Basta bir sey getirmez ama taninir bilinirseniz evlere cok siparis oluyor

Ben asciyim cevrede cok isteyen oluyor kek borek kurabiye kisir vesaire ama yapmiyorum zaten calistigim icin ugrasamam halim kalmaz. Yapmamama ragmen daima soruluyor cunku asci oldugum biliniyor.

Siz de bir sekilde duyurun inanin gerisi gelir.

Haklısın çok sağol tavsıyen icin

Ay öyle biri de bana o kadar lazım ki. Acil zamanda biri bana birkaç çeşit alsam çok iyi olurdu. Ama işte kimse kimseyi tanımadığı için bulunamıyor. Aynı şey yardımcı ablalar içinde geçerli

Mutfakta elin lezzetliyse evde bir şeyler yapıp satabilirsiniz gün olur ,toplantı olur ne bilim her türlü organizasyona gider
Evet bana da mantıkli geldi. Ufak Ufak başla baktın tuttu diğerini bırakıp yemek işine girersin.
Evde yapılan işler genelde öyle oluyo ya. Bakınca gerçekten az bir para ama geneli böyle diye biliyorum

Şeker sar o daha kolay deil mi fiyatlarını bilmiyorum ama banada çok az geldi..
etamin önerrim iki isim yaz bi çiçek yap 50 tl fln oluyor çevren varsa instgram.dan reklam yaparsın.. iğne oyası patik gbi şeylerde çok satıyor

Valla daha kolay ona da güven olmuyor ki yarı yolda birakıyorlar adamı bazen elinde patlıyor

Kızlar merhaba ben İzmir'de evde iş yapıyorum dosya deliklerine Demir takıyorum bilenler vardir bin tanesine 10 tl dedi az degil mı acaba . En karlı evde iş hangisi
Eğitim durumunuza göre önerim evde soru hazırlamak test kitaplarına. Soru başı 4 lira

Bana çok az geldi. Iğne oyasi yapsaniz? Eğer eliniz yatkinsa videolarla bile öğrenebilirsiniz. Ben 3 ay hobi kursuna gittim şahane şeyler yaptım. Ve malzeme masrafı olan bir iş değil. Mesela 1 lira ip, 3 lira yemeni alırsınız, 30 liraya satarsınız. Havlu da öyle. Bence bi degerlendirin.
Dantel falan da olur ama modası geçti gibi geliyor bana biraz

Ay öyle biri de bana o kadar lazım ki. Acil zamanda biri bana birkaç çeşit alsam çok iyi olurdu. Ama işte kimse kimseyi tanımadığı için bulunamıyor. Aynı şey yardımcı ablalar içinde geçerli

Büyükşehirlerde çok şık görüp duymaya başladım gerçi dükkanları yok ama kulaktan kulağa duyuluyor inşallah denk gelirsin birine :) bende kafama göre yardımcı abla bulamıyorum ne zamandır :)

Güzel fikir

bence bulut yastil ve kece susleri yapip satabilirsn mesela.kece maliyeti sana 10 tl biraz emek verip sus yaptinmi 85 tl fiyat veryolar karli bence deger mi degrr cok guzel seyler cikiyo arastr bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…