- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
ben size yazmıştım çankayada abiye dagıtan yer var ya da oraya gitseniz evde iş veren yer kesin bulursunuz.İşte burada yeniyim o yüzden para da lazım araştırmam lazım kazık yemiş gibiyim bence bin tane 10 lira ya bari 30 50 lira falan olsa gam yemem
Butik kurabiye yapabilirsin çok zevkli bir iki derken çevre edinirsinİşte burada yeniyim o yüzden para da lazım araştırmam lazım kazık yemiş gibiyim bence bin tane 10 lira ya bari 30 50 lira falan olsa gam yemem
Butik kurabiye yapabilirsin çok zevkli bir iki derken çevre edinirsinİşte burada yeniyim o yüzden para da lazım araştırmam lazım kazık yemiş gibiyim bence bin tane 10 lira ya bari 30 50 lira falan olsa gam yemem
Biliyorum sağolun ama Çankaya'nın neresi gideceğim karlı mıdırben size yazmıştım çankayada abiye dagıtan yer var ya da oraya gitseniz evde iş veren yer kesin bulursunuz.
Valla dakikada yenıyım elim alışık degil 2 tane1000 tanesini kaç saatte takiyorsunuz?
burda yapanlar iyi para yapıyor kimisi cocuklu oldugu halde 600 yapıyor çankaya mimar kemalettine gidin.Biliyorum sağolun ama Çankaya'nın neresi gideceğim karlı mıdır
Yani bin tanesi 8 saati aşıyor. Yani bir iş gününde 10 lira. Değmez. Bence bırakın.Valla dakikada yenıyım elim alışık degil 2 tane
Çok sağol yaburda yapanlar iyi para yapıyor kimisi cocuklu oldugu halde 600 yapıyor çankaya mimar kemalettine gidin.
Haklısın valla emeğime saatime yazık öyle düşünüyorum hani 20 30 lira bile olsa tamam ama 10 kira Rabbim nankörlük etmeiyorum ama bin taneye de çok az gözüme koluma yazıkYani bin tanesi 8 saati aşıyor. Yani bir iş gününde 10 lira. Değmez. Bence bırakın.
bi abla var eve kadar getiriyor iş yarın sizin için o kadını sorayım bii. ben tanımıyorum ama hiç iş almadım. ama alıp yapanlar vardıÇok sağol ya
Ne sevinirim biliyo müsün bari emeğimin karşılığını alayım fazlasında gözüm yok ama bu kadar da az olmamalı emek karşılığıbi abla var eve kadar getiriyor iş yarın sizin için o kadını sorayım bii. ben tanımıyorum ama hiç iş almadım. ama alıp yapanlar vardı
tabi cnm oyle yani emeginin karsılıgını alman lazım. yoksa yapılmaz . benim aldıgım yerde saglam ama sana yönü uygun olmazNe sevinirim biliyo müsün bari emeğimin karşılığını alayım fazlasında gözüm yok ama bu kadar da az olmamalı emek karşılığı
Kesinlikle, yoruculugunu geçtim sıkıcı da bir iş. Bence yemek yaparak para kazanın siz. Ben çok seviyorum yemek yapmayı. Terapi gibi bir şey. Bazen diyorum aşçı mi olsam:)Haklısın valla emeğime saatime yazık öyle düşünüyorum hani 20 30 lira bile olsa tamam ama 10 kira Rabbim nankörlük etmeiyorum ama bin taneye de çok az gözüme koluma yazık
Nerde kitabi cnm oyle yani emeginin karsılıgını alman lazım. yoksa yapılmaz . benim aldıgım yerde saglam ama sana yönü uygun olmaz
Bende çok severim yemek yapmayı ama korkuyorum ve nasıl duyurucam kiKesinlikle, yoruculugunu geçtim sıkıcı da bir iş. Bence yemek yaparak para kazanın siz. Ben çok seviyorum yemek yapmayı. Terapi gibi bir şey. Bazen diyorum aşçı mi olsam:)
Bizim durum sıkışık o yüzden iş begenmemezlik etmiyorum su elimdeki iş biraz daha hakkını verseydı yapardım bırakmazdımKesinlikle, yoruculugunu geçtim sıkıcı da bir iş. Bence yemek yaparak para kazanın siz. Ben çok seviyorum yemek yapmayı. Terapi gibi bir şey. Bazen diyorum aşçı mi olsam:)
Eğer el işi yeteneğin varsa el işi yapsan daha çok kazanırsın.Dantel,örgü,yazma,mevlüt örtüsü,yazma oyalarına göre değişir misal iğne oyasının fiyatı yüksek olur,tığ ile işlediğin oyanın fiyatı mesela yazması-ipi karşı tarafa ait 20-25 lira gibi bunları araştırabilirsin.Bizim durum sıkışık o yüzden iş begenmemezlik etmiyorum su elimdeki iş biraz daha hakkını verseydı yapardım bırakmazdım
Ne yazık ki böyle yeteneklerim yok ama boncuk falan yaparımEğer el işi yeteneğin varsa el işi yapsan daha çok kazanırsın.Dantel,örgü,yazma,mevlüt örtüsü,yazma oyalarına göre değişir misal iğne oyasının fiyatı yüksek olur,tığ ile işlediğin oyanın fiyatı mesela yazması-ipi karşı tarafa ait 20-25 lira gibi bunları araştırabilirsin.
Boncuk oyada oluyor yazmalara internete yaz fiyatlarını görürsün oyalı yazma fiyatları diye şimdi ki kazandığından daha iyi olur aslında yapabilsen.Ne yazık ki böyle yeteneklerim yok ama boncuk falan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?