Acil !

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Kızlar merhaba ben İzmir'de evde iş yapıyorum dosya deliklerine Demir takıyorum bilenler vardir bin tanesine 10 tl dedi az degil mı acaba . En karlı evde iş hangisi

Aslında elim çok lezzetlidir tabi yiyenler hep öyle der ama korkarım ya yatesmeSe nasıl olur ki

Azar azar yaparsın ,en yakınındaki kisilere yaparsın onlar başkalarına tavsiye eder falan filan çalışan kadın için bilhassa Hızır gibi yetişir ikramliklar

Bak ben bile çok misafirim geldiği için bir abla ile anlaştım ,bir kaç çeşit alıyorum ondan ,sonra arkadaşım da istedi şimdi 3 arkadaşımda müşterisi oldu :)

Ha aman aman kar bırakmiyor ama mutfak masrafını çıkarıyor yinede

Kızlar merhaba ben İzmir'de evde iş yapıyorum dosya deliklerine Demir takıyorum bilenler vardir bin tanesine 10 tl dedi az degil mı acaba . En karlı evde iş hangisi
1000 tanesimi 10 lira eger öyleyse çok az hem eliniz hem gözünüz agrır 1000 tane az değil.

Bende mutfak giderlerim icin istiyorum suan bu işi yapıyorum işte ama az geldi

O dosyaların tanesinin kaça satıldığını bilirseniz ,mantığı kurmak daha kolay olur ama bu işlerin piyasasının bu olduğunu duymuştum.

Arkadas yazmis evde birseyler yap.kek borek sarma vs.dogum gunleri altin gunleri nisan soz yapanlar cok talep ediyor.
Bana cok coknaz geldi meblag.
Ins karli guzel bir isiniz olur

cok farklı işler var evde boncuk işleme. yaprak sarma sarma,buzdolabı süsü yapma bu cok kazandırmaz bence. bu işleri araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…