• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil...

Naz112233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
43
1
1
30
Bayanlar ayrildigim nisanlim kendiisinw zarar vercek oluyo sarhos ayni zamanda bizi evlendik saniyo nasil bi yol izlicem beynim durdu. Polise haber vermeyi dusundum ama ailemin haberi olmamasi lazim

Kafa durucak bi durum yok idare edeceksin sarhoş idare edilir..her dediğine tamam diyeceksin..yani benim fikrim bu..

Normalde arkadaşıyla kaliyodu ama suan disarda arkadasina ulasabilecegim ne numara var ne sosyal hesap

Suan sarhos ve bana ben gidicem artik herseyimi kaybettim diyo seni kaybettim en basta diyo polisi dusundum ama arayamam cunku telefonla konustugum an benim ailem ogrenecek ve benm kendi ailem ogrenirsd isler daha cok karışır o abim dedigi kisiye facebooktan ulassam diyorum yarin sabahta karakola gidip durumu anlatsam diyorum olur mu sizce

Kafa d7ruca
Her dedigine tamam demeyi denedim o zaman yanima gel yat diyo salonda yatma usutursun diyo tamam gelicem yat sen diyorum burasi soguk ama saril diyo

O zaman o alkol kafası değil sanırım madde falan kullanmış ne yapabilirsin bilemedim şimdi sana da kitlendiyse kendine gelene kadar seninle ilgilenir..bence bu gece idare et yarın yüzyüze konusursun

İdare etmeyi denedim herseyine evet oyle dedigin gibi diyorum ama ikna olmuyo takmis kafasina gelip elimi tut o zaman saril bana yanimda oldugunu hissedeyim diyo kisaca bana suan kendi ailem ogrenmeden onu bu isten vazgecirmem gerek

Nişanlınız olduğuna emin misiniz?
Ayrıca alkol işi değil bu, madde almış %90

Kendi ailemin ogrenmesini istemiyorum cunku ayrildik ve ayrilma sebebini ailem biliyo 2 gun once de babamla kavga etti

Back