slm cnm hemen hemen ayıyız bnde zayflamak istiyorum
evet aynıyız demek istedim :) üff diğerini Allah söletti sanırım
bnde 8 gündr diyetteym. oldugunca artık.
yanlız bu konuyu diyet deneyimleri bölümüne açman daha doğru olur burdan kaldırrlar daha sonra.
istrsen diğer topikte aç ordan dewam edelim :)
neyse tmm adminler atar oraya bizi :)
anlatsana biraz neler yapıyorsun diyet konusunda
günaydın :)
bende bahsedeym kendimden madem :) 1.64 boyum 70 kilom
son 4 yıldr kilo sorunu yaşıyorum. ondan öncesinde normaldim yani. genelde 64 kiloydum. bu senenin başında da 64 düm. 66 - 67 ye çıkıyordum fakat 2 hafta azcık dikkat etsem yürüyş yapsam 64 e düşüyordm. ama bu sefer 70 oldum ve düşemiyorum bi türlü.
7 gündr diyetteym. bu topikteki bi arkadaşın yaptgnı şimdiyı yapıyorum. 1,5 kilo verdm.
şu şekilde ki ;
sabah birşey yemiyorum.
öğlen istedgmi yiyorum ki bu genelde okulda oldgm için tost- sandwc vs. oluyor.
akşamda birşey yememem gerek ama bn mutlaka yoğurt - ayran bazen azcık yemek yada azcık kraker yiyorum.
kalori takibi yaptgm site var. çoook işime yarıyor. 7 gündr ortalama aldgm kalori 800. normalde cok az biliyorum ama artık alıştım ve yapck başka bişym yok
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda :)
26 yaşında 4 aylık evli. 1.63 boy,kiloma gelince73 .acil zayıflamam gerek.anne olmak istiyorum.diyete dün başladım.bana destek olabilirmisiniz?
metabolizmani durdurma sebzede kalori hiç denecek kadar azdir. Sebze yemek hic yememekten daha cok kilo verdirir. Madem acliga alisiksin benden sana tarif sok olacaksin: Kabaklari az suda yada buharda hasla ustune light yogurt dok pul biber miss gibi. Yada semiztu hasla ye. Hem bagirsaklarin calisir gobegin duzelir hem ac uyumassin!
yemenin yanında spor lazım. Ben lightness diye bir merkeze başladım 3 aydır devam ediyorum. Günde yarım saat sadece. Ortam çok güzel insanlar çok güzel sistem çok güzel. Spor yapabilen diyet yapabilen bi insan değildim ben. Tavsiye ederim her yaş grubu için
aynıyız demek istediniz sanırım :) neyse.ben 1 ay önce 7 günlük bi diyet yaptım.73 den 70 e düşmüştüm.zorlanmadan çok rahatlıkla vermiştim.ama sonra annemlere gittim bir hafta kaldım bozuldu dıyetimtekrar başlamak istiyorum ama motivasyonum yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?