Acil zayıflamam lazım.

tombikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
607
30
73
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda :)

26 yaşında 4 aylık evli. 1.63 boy,kiloma gelince 73 .acil zayıflamam gerek.anne olmak istiyorum.diyete dün başladım.bana destek olabilirmisiniz?

slm cnm hemen hemen ayıyız bnde zayflamak istiyorum

slm cnm hemen hemen ayıyız bnde zayflamak istiyorum

aynıyız demek istediniz sanırım :) neyse.ben 1 ay önce 7 günlük bi diyet yaptım.73 den 70 e düşmüştüm.zorlanmadan çok rahatlıkla vermiştim.ama sonra annemlere gittim bir hafta kaldım bozuldu dıyetim tekrar başlamak istiyorum ama motivasyonum yerlerde

Merhaba canım
Bende bir umutla butun diyet sayfalarına yazıyorum ama yapabileceğim bir diyete denk gelemedim bir turlu
Senin diyetin nasıl olacak

evet aynıyız demek istedim :) üff diğerini Allah söletti sanırım
bnde 8 gündr diyetteym. oldugunca artık.
yanlız bu konuyu diyet deneyimleri bölümüne açman daha doğru olur burdan kaldırrlar daha sonra.

ya evet bende yeni farkettim.ve bitane açtım diyet bölümüne :) malum yeniyim :)

istrsen diğer topikte aç ordan dewam edelim :)

neyse tmm adminler atar oraya bizi :)
anlatsana biraz neler yapıyorsun diyet konusunda

neyse tmm adminler atar oraya bizi :)
anlatsana biraz neler yapıyorsun diyet konusunda

Sabahları 2 haşlanmış yumurta.beyaz peynir,4 tane zeytin ,1 tane domates ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.ama bunların öncesinde aç karnına yeşil çay veya kiraz sapı çayı içtim.hiç ara öğün falan uygulamadım.akşam 5 te yemegiğimi yiyodum.zaten anca acıkıyodum.sabah 10 da kahvaltı akşam 5 te akşam yemeği,başka bişiy yemedim.gelelim akşam ne yedim.bol salata, tavuk haşladım yedim ve yoğurt 1 dilimde çavdar ekmeği.bu kadar

bana nelerin kilo aldırdığını çözdüm

pilav,makarna,beyaz ekmek,kola,abur cubur.tatlı

bunları 7 gun boyunca hiç yemedim.3 kilo verdim.
şimdi aynı şekilde devam edicem inşallah

merhaba
benimde boyum 1.63 kilom 73.aynıyız
haziranın 1 ne kadar 60 kilo olmak istiyorum,inşallah başarırız.
belli bi diyet listem yok
gün içerisinde her istediğimden dikkat ederek yiyiyorum.
akşamları hafif geçiştiriyorum.
akşam yemeğinden sonrada asla meyve falan hiç birşey yemiyorum.
diyetinde kolaylıklar diliyorum canım.görüşürüz.

günaydın :)

bende bahsedeym kendimden madem :) 1.64 boyum 70 kilom

son 4 yıldr kilo sorunu yaşıyorum. ondan öncesinde normaldim yani. genelde 64 kiloydum. bu senenin başında da 64 düm. 66 - 67 ye çıkıyordum fakat 2 hafta azcık dikkat etsem yürüyş yapsam 64 e düşüyordm. ama bu sefer 70 oldum ve düşemiyorum bi türlü.

7 gündr diyetteym. bu topikteki bi arkadaşın yaptgnı şimdiyı yapıyorum. 1,5 kilo verdm.
şu şekilde ki ;

sabah birşey yemiyorum.
öğlen istedgmi yiyorum ki bu genelde okulda oldgm için tost- sandwc vs. oluyor.
akşamda birşey yememem gerek ama bn mutlaka yoğurt - ayran bazen azcık yemek yada azcık kraker yiyorum.
kalori takibi yaptgm site var. çoook işime yarıyor. 7 gündr ortalama aldgm kalori 800. normalde cok az biliyorum ama artık alıştım ve yapck başka bişym yok

metabolizmani durdurma sebzede kalori hiç denecek kadar azdir. sebze yemek hic yememekten daha cok kilo verdirir. madem acliga alisiksin benden sana tarif sok olacaksin: kabaklari az suda yada buharda hasla ustune light yogurt dok pul biber miss gibi. yada semiztu hasla ye. hem bagirsaklarin calisir gobegin duzelir hem ac uyumassin!

slm arkadaşlar bende dıyete başlıcam aslında dıyet değil tam olarak 71,5 kg ve boyum 165 5 kılo en az vermem lazım akşam yemeklerini kaldıracağım karar verdım akşamları da yürüyüş yapacağım inşallah bir ay içinde istediğim kiloya ulaşırım :)

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda :)

26 yaşında 4 aylık evli. 1.63 boy,kiloma gelince 73 .acil zayıflamam gerek.anne olmak istiyorum.diyete dün başladım.bana destek olabilirmisiniz?

merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım ve evliliğim ilk 3 ayında başladım kilo almaya yaklaşık 8 kilo aldım ve boyumda 1,60 o kadar kötü görünyrdum ki.... sonra bir ürün kullandım tamamen faydalı bir ürün gerçekten işe aradı... çok memnun kaldım isveç'li bir bilim adamı tarafından üretilmiş. yemeklerden yarım saat önce içiliyor ve tokluk hissi veriyor bu yüzden az yemek yiyoruz ve metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca enerji veryor tüm gün ayakta olmam ragmen hiç bir yorgunluk hissetmiyorum... önere bilirim protefin , lif , omega 3 var ayrıca muz ve çilek aromalı olmak üzere 2 çeşitli, tadına çok güzel orfilame satıyor ben bu ürünü indirimli almk için oriflame kayıt oldum yüzde 30 daha ucuza alıyorum.. ilgilenirseniz size de yardımcı olabilirim

yemenin yanında spor lazım. ben lightness diye bir merkeze başladım 3 aydır devam ediyorum. günde yarım saat sadece. ortam çok güzel insanlar çok güzel sistem çok güzel. spor yapabilen diyet yapabilen bi insan değildim ben. tavsiye ederim her yaş grubu için

kabak haslaması süper oluyo cidden yogurtlu denememiştim ama diyet için çok iyi oldugunu söyleyebilirim dostum haklısın

kafam güzel dünya güzell gib iolmuş yazdıgın şekerim :)

bende eliptik kondisyon bisikleti aldım yorucu ama iyi.1 saatlikte yürüyüş yapıyorum.birde akşam 5 den sonra su dısında bişey tüketmiyorum.spor çok önemli dediğin gibi

bu 7 günlük diyeti paylaşırmısın rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…