Merhaba kizlar,öncelikll kendimi tanitayim,ben 3 bucuk ay önce dogum yaptim oglumu emziriyorum hastaneden cikdigimda 79 kiloydum suan 71.800 kg olmusum ,10 kilo fazlam var ,cok rahatsizim bu yüzden evden disari cikmiyorum cogu kez kiyafet alamiyorum psikolojim cok bozuk cevremdekilerin aaa senin göbek kalir gitmez,hala duruyor göbegin yaa...vs. demelerinden bunaldim,cok mutsuz cok agresiv bisey oldum,her yemekden yiyorum ama hep 3-4 kasik anca yani benim tüm gün yediklerimi baskasi yese kesin ayda 6-7 kilo verir ama ben 2 kilo zor veriyorum ayda yada 2.5 cok su iciyorum 2 litre bazen geciyor ,spor yapiyorum ama okadar yavas gidiyorki kilolarim birde diyorlar emzirme sukadar bukadar kalori yakiyor diye ,ama ben haftada ya 500 ya 800 gram veriyorum yada hic,burda birkac kisi moralimi bozuyor 1 ay sonra türkiyeye gidecegim orda daha cok bozulcak moralim iznim zehir olcak,ben cok kompleksliyim ,lütfen bana yardim edin kilo vermemeni nasil hizlandira bilirim ,ac kalmiyorum emzirdigim icin ama tokda gezmiyorum cok,bana bir fikir verin lütfen nasil hizlanir su kilo vermem???:çok üzgünüm: