• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle aramız acıldı lütfen yardım edin

merhaba arkadaslar; konuyu dogru yere mi actım bilmiyorum. esimle severek evlendik halada seviyorum. evliligimde vajinismus sorunu yasadım cok sükür gecti ama afedersiniz ilişkideyken canım hala yanıyor bu yüzden hiçbişey anlamıyorum dr. gittim hicbir sorun yok dedi. oynasma fln olmuyor esimede bunu söyleyemiyorum cok utanıyorum esimden. beni seviyor (yada ben öyle sanıyorum) bana suran böyle buran böyle dedigi için utanıyorum ilk günlerdede caınımı acıdıgını söyledigimde bana cok kızıyordu bencil oldugumu sadece kendimi düşündügümü söylüyordu bu yüzden ona acıdıgını söleyemiyorum o sekilde kabullendim.2 ay oldu dogum yapalı normal dogum yaptım agrım sızım hiçbirseyim yok ama ilişkiye gelince ilk günden daha zor agrılı .resmen aglıyorum diyebilirim.kactıgım zamanlar bahaneler sıraladıgımda oldu ama esim malum filmlere yöneldi ve aramız cok acıldı annemin evine gitmeyi düsünüyorum. ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
Mesaj atabilir misiniz bana ?

İki ayda rahim içinde dikiş filan varsa o mu acı yapıyoo acabaa??????

Valla bdv bölümümü yoksa öküz otlatma alanımı yahuu eşin çok anlayışsız

merhaba arkadaslar; konuyu dogru yere mi actım bilmiyorum. esimle severek evlendik halada seviyorum. evliligimde vajinismus sorunu yasadım cok sükür gecti ama afedersiniz ilişkideyken canım hala yanıyor bu yüzden hiçbişey anlamıyorum dr. gittim hicbir sorun yok dedi. oynasma fln olmuyor esimede bunu söyleyemiyorum cok utanıyorum esimden. beni seviyor (yada ben öyle sanıyorum) bana suran böyle buran böyle dedigi için utanıyorum ilk günlerdede caınımı acıdıgını söyledigimde bana cok kızıyordu bencil oldugumu sadece kendimi düşündügümü söylüyordu bu yüzden ona acıdıgını söleyemiyorum o sekilde kabullendim.2 ay oldu dogum yapalı normal dogum yaptım agrım sızım hiçbirseyim yok ama ilişkiye gelince ilk günden daha zor agrılı .resmen aglıyorum diyebilirim.kactıgım zamanlar bahaneler sıraladıgımda oldu ama esim malum filmlere yöneldi ve aramız cok acıldı annemin evine gitmeyi düsünüyorum. ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

canim bence bu konuyu onunla paylas.ortak bir cozum yolu bulun ve annenin evine gidersen bence araniz daha cok acilacaktir.bak cocugunuz olmus daha cok kucuk..

Sizin en buyuk sikintiniz cinsellik degil, esiniz. Insan biraz nazik olur, sevdirir, yumusatir. Kendisi tam bir okuz gibi davranmis.

Öncelikle kendi vücudunu tanıman ve sevmen lazım
Normal bir birleşmede canım acıyor diyorsun, sorun sadece doğum yapmış olmanla ilgili değil
Bu konuda doktor yardımı almalısın
Eşin anlayışsız bir adam ancak sende hatalısın, vücut senin canın yanıyorsa dur demelisin
Ne demek kızacak, kızar kendi kendine de soğur, sen rahatsızlığını söylemezsen çözüm yolu aramaz ki

Karsilikli cinsel tatmin olmadan bir evlilik yurumez. Ikinizin de cinsel bilginizi arttirmaniz, kendinizi gelistirmeniz lazim. Gerekirse birlikte cinsel terapi alin, kitaplar okuyun.
Sizim hataniz esinizden utanip onunla konusmamaniz, iliskiden once on sevismeye ihtiyac duydugunuzu acik acik soylemelisiniz. Esinizi yonlendirmelisiniz, gercekten bencilce davranmalisiniz cunku erkek iliskide oyle ya da boyle orgazma ulasiyor, oncelik sizin zevk almaniz olmalı. Zaten sizin zevk aldiginiz bir iliski esiniz icin de daha tatmin edici olacaktir. Esler arasinda utanma cekinme olmaz, evliliginizi surdurmek istiyorsaniz mutlaka cinsellikten zevk almayi ogrenmeniz lazim, hosunuza giden bolgelerinize odaklanmasini saglayin, on sevisme icin zorlayici olun, gerekirse bir sure kayganlastirici da kullanin.

Mal mış eşinizi orası anlaşılıyor ama sen buna nasıl bir çözüm bulailirsin diye düşününce bence burada olduğu gibi otur eşinle bunları anlar. Kırıldığını herşeyi anlat. Umarım hayvan anlar.

Oynaşma ne ya. Ön sevişme onun adı.

Eşinize bunu öğretmeniz lazım. Kuruluk vs de varsa canınız o yüzden yanıyordur.

oynasma fln olmuyor esimede bunu söyleyemiyorum cok utanıyorum

Bunda utanacak bırsey yok , birilerinin bunu soylemesı lazım.Dr bırlıkte gıdın doktor söylesın..hayvan gıbı cıftlesemeyecegını ogrensın once o okuz..Bu nedır ya,önsevısme olmadan nasıl canın yanmasın oyle ılıskı mı olurmus.Onları ızleyecegıne kendını gelıstırsın once hıcbısey bılmıyor mu bu ne ıgrenc adammıs.!

evet esim cok aceleye getiriyor ön sevişme olmuyo kızdıgı icin acıdıgını söylemiyorum emziriyorumda ama. Artık daha fazl . Agrı oluyo ve ben katlanamıyorum daha fazla ne gibi bir cözüm uygulayabilirim onuda bilmiyorum. Bosanmakta istemiyorum. Zaten. Bosamazda anneme -idicem. ;dm cıldırdı. T

Esinizi zorlasanız. Yani ilişkiye girmeden oyunlar yapsanız ve izin vermeseniz çünkü birden yapmak elbette acı verir

esine onun yaptigini söyledigini seylerin öküzlük oldugunu yüzüne vurmakla baslayabilirsin
o öküzlestikce moralinizin bozuldugunu kasildiginizi vs anlatabilirsin ..
öyle sanmakla susmakla cözüme ulasamassiniz..iletisim önemli

Back
X