bu saatte açık veteriner olur mu ki?Veterinere danisin.. yada goturun en kolayi.. simdilik onlarin beslenmesi icin biseyler verebilirsiniz.. kedi yavrularina ozel magzalarda urunler var.. yazik aclar belliki..
en iyisi dedigin gibi bi kutuya alalim sicak su sisesini yavluya sarip yanlarina koyalim bekliyelim bakalim. insallah anneleri gelirSicak su torbasi yoksa onun gibi bir seyi havluya sarip yanlarina koyun anne sicaklaigina ihtiyaclari var. Anneleri gelmezse veterinerden yarin kedi sutu tozu gibi bir sey var onu alip minik biberonla beslemeniz gerekecek. Lutfen birakmayin el surmemeye eldivenle tutmaya dikkat edin annesi almaya gelirse kokunuz yavrulara sinmesin reddedebilir.
Koli falan yok mu icine koysaniz oyle acikta durmasinlar erkek kedi ve kopekler bogabilir.
anneleri gelmez mi ki? bi de siringayla mi beslemeli?Kesinlikle sut vermeyin. Kedilerndirek verilen sutu sindiremez. Yari yariya su ile sulandirilarak bu gecelik verebilirsiniz.Sicak tutulmalari lazim. Alabiliyorsaniz eve alin bir battaniyeye sarin. Yarinda bir veterinerden yada petshoptan kedi sutu tozu alip biberonla beslemeniz lazim.
valla kari koca sıfır oldu moralimiz. gezmekten geliyorduk cok yorgunduk hemen yatip uyucaktik sözde. uyku filan kalmadiÜfff gece gece çok üzüldüm.yazık ikisi ölmüş.insallah anneleri gelir
Insallah Allah sizlerden de razi olsun insallah yasarlarmen iyisi dedigin gibi bi kutuya alalim sicak su sisesini yavluya sarip yanlarina koyalim bekliyelim bakalim. insallah anneleri gelir
sıcak bir yere alıp altlarına battaniye koyup beslemeniz gerekiyor. bebek maması gibi birşey olur. ve ıslak pamuk ile özel bölge ve popolarını silmeniz gerkiyor. uyarılmarı lazım ki çiş kaka yapabilsinler. kediler bebekerini bol bol yalar onun gibi düşününArkadaslar belki bu konun yeri burasi değil ama cok acil yaziyorum nolur bi akil verin. Bizim apartmanin yanina kedi yavrulamis ikisi ölmüş ikisi yaşıyor ama çok acı acı miyavliyorlar. Muhtemelen 1-2 günlük ler. Anneleri terk mi etmis anlayamadik. Hava da soğuk. Hiç o kadar küçük bi kediye bakmadim, hiç bilgim yok. Ne yapmalıyız? Normalde eşimin alerjisi olduğu için evde besleyemeyiz ama eğer anneleri terk ettiyse ölmelerine de göz yumamayiz.
Birazdan kontrol edicez tekrar anneleri geldi mi diye...
Önerilerinizi bekliyorum acil.
anneleri nerde bilmiyoruz ahh bilsekYoksa çok kısa sürede ölürler . Ben yeni Doğum yapmıştım evimin arka balkonunun altında 3 yavru vardı yeni doğmuşlar ama çocuklar maalesef annelerinden ayırıp balkonumun altına getirmişler. Hemen baktım nete tarif buldum yumurtalı falandı hazırladım karışımı besledim ve de götürüp annelerinin yanına bıraktım elimle ellemedim ve de hemen götürdüğüm için reddetmedi çok güzelllerdi :)
insallah oyledir insallahAnneleri yemek aramaya vs.gitmiş te olabilir.