Acil yardimmmmm lutfen

Abuca

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
80
19
288
İstanbul
Arkadaslar merhaba. Bir suredir asiri kasintim vardi vajinal bolgede sislik ve kizariklik olustu. İlk once beyaz peynir kesigi gibi akintim oluyordu ama cok fazla rahatsiz edici sekilde. Ama gecen iliski sonrasi kisa bi kanamam olunca cok korktum...feci aci da vardi zaten. İnternette mantar diye okudum ama boyle bi durum yasayan var mi? Randevu aldim doktorada gidecegim ama yinede cok gerildim lutfen yardimci olun

iç kısımda yara var gibi duruyor kaşıntından yola çıkarsak ise mantar gibi gözüküyor bir doktora git acil ve gidene kadar da ilişkiye ara ver

mantar olmuşsunuz ve bununla birlikte enfeksiyonda oluşmuş. doktor size fitil verecektir yada tek kullanımlık bir ilaç var onuda verebilir adınız şimdi anımsamıyorum. birde kremler var kaşıntınızı azaltacaktır . gün içinde çamaşırınızı 3-4 kere değiştirip ılık suyla yıkayıp temiz tutarsanız sizi rahatlatacaktır ama önce ilaç tedavisi olmanızda yarar var . evde kendi kendne geçecek bir durum değil. geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim baska bir sey cikar altindan bu konunun diye cok korkmustum randevuyuda aldim zaten cidden sagolun

Bence de mantar olmuşsunuz. O bölge hassaslaştığı için de kanamıştır. Ama tabi doktor değiliz. Mutlaka gidin. Bir de fitil verirse fitil bitene kadar ilişkiye girmeyin. Bazı fitiller daha da hassaslaştırabilir. Bazen doktorlar söylemeyi unutuyor

Fitil degil de, krem onerdiler. Krem etkili oluyor mu?

Fitil degil de, krem onerdiler. Krem etkili oluyor mu?

Yazılanlara katılıyorum. Mantar bu bende de olmuştu 7 sene boyunca. Bekarken kremlerle idare ettim evlendikten sonra fitil krem kullandım kasinti falan çok fenaydi af buyur yırtılma kanama vs en sonunda benden eşime esimden bana geçtiğini söyledi Dr ikimiz birden tedavi olduk kasintim falan geçti. O bölgeyi çok güzel yıkayıp kurultayın iç çamaşırınizi SK SK değiştirin. Çok aşırı kaşıntı yanma olduğunda dayanamazsaniz dayanacaginiz kadar sıcak suyla yıkayın bol bol soğuk su andırır. Bu arada çok sukur kasintim durdu ama rahimime kadar uzanan mantar vajinal şekil bozukluğu hassasiyet falan da yapmıştı bundan 6 ay önce Dr verdiği ilaçlar sayesin de o da yok oldu çok sukur keşke ismini hatirlasam

Ay çok uzun oldu Allahım şifa versin çok geçmiş olsun

Doktorun verdiği kremi kullan, aynı zamanda soğan suyu iç akıntının ne kadar çoğaldığını ve içinin temizlendiğini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…