Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar 9 haftalık hamileyim ve mide bulantım çok oluyor yediğim yemegi afedersiniz anında çıkarıyorum bebeğim karnımda beslenemiyor mu .s üzülüyorum bu duruma lütfen bi fikir verin hanımlarrr
merhaba kızlar 9 haftalık hamileyim ve mide bulantım çok oluyor yediğim yemegi afedersiniz anında çıkarıyorum bebeğim karnımda beslenemiyor mu .s üzülüyorum bu duruma lütfen bi fikir verin hanımlarrr
canım ya cok gecmıs olsun cok zor mıde bulantısı ama bebısın beslenıyodur sen hıc merak etme bnm annemınde abalamında cok bulantıları olmus hamılelıklerınde ama ıstıfra etsende yınede zorla olsa bıseler yemen lazım ye cıkar ınsallah en kısa zamanda hayırlı bı sekılde durur bulantıların kızcem darısı basımıza
Geçmiş olsun çok bu arada hayırlıda olsun , bende 15 haftalık hamileyim bulantılar çok normal %90 herkeste oluyor ve doktora göre bu iyi birşey bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliyor , ama bulanmayıncada sağlıksız demek olmuyor tabi kesinlikle böyle bir düşünceye kapılanlar da var bazen . Ben 6. Hafta deli gibi bulantılarla uyandım ve hala çekiyorum ama azaldı çok şükür , az ve sık yemek yemen gerekiyor , ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın , açık havaya çık vr yanlız kalma psikolojik olarak ta çok etkiliyor ve dayanıcaksın maalesef ama geçicek 4. Aylıktan sonra kalmıyormuş bende o günü bekliyorum . Bu arara ilk 3 ay çok önemli bu yüzden ilaç vermiyorlar ama bana şimdi doktor zofer verdi günde 2 tane ondan içiyorum psikolojikman kesiyor bence yinede çok işe yaradığını söyleyemem ama 3 ay bitmeden ilaç almak çok tehlikeli doktora danışmadan böyle birşey yapma sakın , geçicek diye sabredeceksin çokta kafana takmamaya çalış çünkü biraz moral bozuyor açıkcası hayrlı olsun şimdiden geçicek hep o günü düşün moralini yüksek tutmaya çAlış
Fetüs yani bebeğin inanılmaz bir güce sahip sana bile ordan kök hücre gönderiyor seni iyi ediyor ve emin ol herşeyi kabul etmiyor sadece kendi ihtiyacı olan vitaminleri alıyor yararsız şeyleri keseden içeri sokmuyor, şu an yiyemesende o senden besleniyor hiç panik yapma
ben doguma bile poşetle gittim aşiri derecede mide bulantım vardı 8 ay boyunca zaten 8 aylık dogum yaptım merak etmeyin bebek siz beslenemesenizde besleniyo ben toplam 7 kg aldım mide bulantılarım yüzünden ama bebegim 3200 gr dogdu benim depolarımı boşaltmış ama.hergün 1 orta boy muz yiyordum 3 aydan sonra bebegi çok besliyor folik asitte var