• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardima ihtiyacim var kararsizim kizlar

karasevda58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
9
0
1
30
Merhaba arkadaslar sitenize yeni üye oldum kusura bakmayin hatam varsa nasil nereye paylasicam bilemedim. Bu arada almanyada dogup büyüdügüm icin haliyle türkcem hatali olabilir af buyrun.
Derdime gelelim ciddi fikirlerinizi bekliyorum. Ben 23 yasinda isi gücüyle ugrasan bir kizim. Normal bi Hayat sürdüren sosyal aktivitelerle zaman gecirip mutlu olmaya calisan birisiyim. Yaklasik bir sene önce bir organizasyond bir erkekle tanistim. Beni kalbimden öyle bi vurduki anlatamam. Arkadas vasitasiyla tanistik görüstük. Zamanin getirdigi duygularla bana öyle kapildiki ben bile sasirdim. Öyle narin bi karakterli erkekki ona asik oldum ama söyliyemedim ona. Benim ona durusumu ilk basta belirttim. Gizli kacak isler olmicak. Adam akilli olucak dedim. Oda kabul etti. Aileler tanistiginda ortalik karisti fakat ona orda birkez daha asik oldum. Bi cumartesi aksam bize geldiler sonunda. Oturuldu yedik ictik. Tanistik yani. Neticede onun Annesi sevdigimin hakaret etti düsünün annesi. O sadece boynu bükük dinledi herseferinde gözüme bakti. Ortalik tam karismak üzeriyken basini kaldirdi bizimkisi vede dediki birsey diyebilirmiyim. Ben soktayim ablam bana bakiyo. Konusmasi hem güldürdü hem düsündürdü. Alip veremediginiz ne derdiniz sizin beyler bayanlar diye sinirlenmeye basladi. Kalkti ayaga babamin yanina gitti elini öptü ben kizinizi seviyorum efendim bi itiraziniz varmi dedi. Kiyamam öyle güzel dediki. Ailesi orda olmasina ragmen baya agir konustu. Neticede iyi bir izle diyelim gittiler. Aradan bi vakit gecti ve onun annesi oglunun hakkinda hakaret etmeye basladi. Tartismalar basladi babamda karar verdi dedi o soytari birdaha bu eve gelmicek. Ama kendisi üniversite bitirmis iyi bir firmada calisiyo. Düzenli bakimli bi biri. Neyse bir aksam biz oturuyoz evde biri zili caldi. Bi baktim bizimkisi. Eve girmesi bir oldu. Dediki ben kabul etmiyorum bu durumu ama öyle bakiyoki babamin gözlerine bukadar kararli ben bi insan görmedim. Elindeki cicek cikolatayi anneme verdi babamdan beni istedi babamda bekledi az vermiyorum dedi baska kapiya git isim olmaz seninle dedi. Arkadaslar annesi yüzünden yüzü karalandi sevdigimin. Kac kere böyle yaptiysa ikna edemedi ailemi. Ben annesini sevmiyorum. Ama Allah var hakkini yiyemem asla beni kücük düsürcek bir söz hareket yapmadi. Gerekirse annesinin karsisinda beni savundu. Bize geldiklerindede savundu beni. Bu süre zarfinda düsünüyorumda ben bu cocuga nekadar kötü davransamda hic bir kez olsun sesini yükseltmedi hep yanimdaydi ince ve hassas davrandi bana. Üzmeyi gecin ne anne kuzusu nede baskasindan fikir almiyo. Sadece benim iyigilimi düsünüp davraniyor. Ben bu fedakarligina hayranim onun. Bana defalarca güvende oldugumu hissettirdi vede kanitladi. Degil bir ömür bin ömür gecirmeye raziyim bu insanla fakat annesini sevemiyorum. Bir sabah ise gitmek üzeri hazirlaniyorum assaya indim bi baktim kapida bekliyo üsümüste dün geceden beri bekliyorum dedi bana bir gül verdi agladini gördüm. Bana seni cok seviyorum özür dilerim agladim icin dedi ve gitti. O günü unutamiyorum cok dokunda kizlar bana. Bir dedigimi iki etmedi. Birkez olsun sözümden cikmadi. Bana sahip cikti. Herkese karsi savundu korudu beni. Simdi asil sorum Allah korusun insallah böyle birsey olmazda. Annesi yüzünden ondan vazgecmem dogrumudur nefret ediyorum o kadindan. Cok caresizim bi akil verin neolur

Allah yardımcın olsun.. annesini getirtip Özür diletmesi lazım.. babana kızmamadım. Neticede aile ile de evleniyorsun.

Ortalık neden karıştı onu açıklamamışsın?
Okudum okudum anlamadım yani.

Ailemde tabiki dogal olarak bir adim geri atti. Fakat ben ablam arastirdik tabiki neyin nesi gibisinine. Isine gücüne gidin bir insan. Kötü huyu takintisi olmadigini gördük duyduk. Hayatinda benden önce hic bir kizla görüsmediginide ögrendim. Cok kendine kapanik bir insanmis. Dürüstlügünü gördüm. Kendisi sosyal medya kullanmiyan biri. Sadece tabiri caizse calisip hayata tutunmaya calisiyo.

Ne yani kadın sizin yanınızda oğlunu mu kotuledi? ? Ya vazgecmeyin diretin. Aileniz görmüyor mu bu çocuğun iyiliğini annesinin laflarina mi bakıyorlar? ???

Böyle bir adam bulduğun icin senin adina sevineyim mi yoksa bu kadınla ömür bpyu uğraşacağın için üzüleyim mi kararsız kaldım. Allah yardımcın olsun inşallah verdiğin karardan hiç pişman olmazsın

Bir konuda emin olmasam kizlar belki bukadar düsünmezdim. Oda asla beni Annesinin yaninda kücük düsürücek birsey yapmasi. Bunu bana gösterdi cünkü. Kadin benim hakkimda birtek cümle edemiyo okadar demek beni koruma altina almiski. Özgüvenine Hayranim hanimlar. Korktugum yok aslinda ama nebilim vicdanimmi böyle davranmama vesile oluyo yada kalbimmi. Yani icimde ona karsi hicbir süphem yok. Bana bakisi yetiyor

Bu arada is sebebinden dolayi ayri eve cikmistir kendisi. Ailesine söz gecirme konusunda cok ilginc yapiya sahip. Adam ne derse o

Benimlen ilgili bir derdi yok aslinda o kadin ben karismam dedi zaten ki karismadi hicbir zaman. Sadece ogluyla alip veremedigi konular var cok sacma olan

Benimlen ilgili bir derdi yok aslinda o kadin ben karismam dedi zaten ki karismadi hicbir zaman. Sadece ogluyla alip veremedigi konular var cok sacma olan
Canım kadın ortada daha söz yokken sizi bu duruma getirmiş evlendikten sonrada inan rahat bırakmaz. Ve her neladar annesine karşı seni korusada evlenince her şey değişiyor, anneşer kıymete biniyor.

Babanız niye vermiyorum o soytariya diyor o zaman anlamadım.. iyi çocuk ama annesini beğenmedim demiyor çocuğu sevmemis asıl.. sizin beğendiğiniz hareketleri babanızın hoşuna gitmemiş.. önce babanızı ikna edin bence.. annesi 2.sorununuz gibi..

Cevaplariniz icin tesekkür ederim. Fakat anne konusunda aslinda bir kötü düsüncem yok. Babasi cok iyi bir kalpli biri orta yolunu buluruz kizim dedi. Benim babam babasiyla cok iyi anlasiyo sanki tanidiklar :). Anneler deseniz onlarda anlasiyo. Yakin zamanda en gec 2 seneye türkiyeye dönceklerini ögrendim. Sevgidimde dediki benim simdilik öyle bi niyetim yok yani destekliyorumda cünkü kendisi burda bi düzen kurmus. Benim calisip calismamada karismiyo hic öyle yap böyle yap demedi. Babamla bugün öyle bi konusmam gecti arastirmis kendiside benim hatrim icin :) herhangi negatif birsey duymamis sasirmisda acikcasi. Sabrettikce Rabbim yüzümüzü güldürecek gibi hadi bakalim hayirlisi :)

düsünüyorum düsünmüyorum degil belki hakli olabilir olmiyadabilir. Ama ben simdiye kadar süphelencek bir durum bile göremedimki. Annesi hakkinda cevremde ileriye geriye konusan birisi oldugunu ögrendim. Ama oglu ile ilgili ne ailem duymus nede babamin tanidigi samimi insanlar onun cevresini taniyanlar duymus. Annemin dedigi gibi haliyle anne oda arastirmis oglan la ilgili birsey duymadim. Birbirimize uzak olmadigimiz icin duyulur tabiki bazi dedikodular.

Nolursa olsun asla askindan vazgecme bu hayati ikiniz yasicaksiniz annesiyle veya onun ailesiyle evlenmiceksin birak kadin konusup dursun sen sevdgin adamin arkasnda ol ona destek ol her durumda her olayda baksana hep sana destek olmus ezdirmemis ailesine bnu gercekten hakediyo..

Onu cok yiprattim cok üzdüm bu meseleden dolayi biliyorum :( Halbuki öyle saf seviyoki beni cok pismanim ona öyle davrandigim icin. Telefonla görüstük sen beni istesende kiramassin dedi. Ben seni herhalinle sevdigim icim bana dokunmaz. Ama bana birsey söylemisti iliskimizin ilk basinda. Aklima hep o geliyo. Asla beni kimse icin kirma veya üzme dedi. Bende yaptim :(. Bagirdim cagirdim o sadece dinledi beni ve konusmanin sonunda özür dilerim Hayatim diye beni sakinlestirdi. Haklida olsa haksizda olsa hep özür diledi. Sen bana emanetsin. Insan emanetine ihanet edermi hic? Etmez. Öyle davraniyoki bana.... :(

Back