rozii Guru Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 498 9 318 13 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rozii #1 lütfen yardım edermisiniz,saçlarımı aynen beyonce gibi yaptırmak istiyorum.tam olarak kuaföre ne demem gerekiyor.açıkçası kuaförlerede pek güvenim yok ama mecburum.
lütfen yardım edermisiniz,saçlarımı aynen beyonce gibi yaptırmak istiyorum.tam olarak kuaföre ne demem gerekiyor.açıkçası kuaförlerede pek güvenim yok ama mecburum.
rozii Guru Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 498 9 318 13 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rozii #2 bu arada saçlarım uzun, normal gürlükte,orta kalınlıkta,dümdüz olmasada düz diyebiliriz...
mrspak16 Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2013 55 0 6 Antalya 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rozii #3 çok iyi bir kuaföre gidip iri su dalgası dersen bunu yaparlar. ama gittiğin kuaför iyi olmazsa saçların düğün maşasına döner
çok iyi bir kuaföre gidip iri su dalgası dersen bunu yaparlar. ama gittiğin kuaför iyi olmazsa saçların düğün maşasına döner
rozii Guru Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 498 9 318 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rozii #4 mrspak16 .!.: çok iyi bir kuaföre gidip iri su dalgası dersen bunu yaparlar. ama gittiğin kuaför iyi olmazsa saçların düğün maşasına döner Genişletmek için tıkla... benim korkumda o :)cesaret edebilirmiyim şu an bilmiyorum ama çok istiyorum bakalım...
mrspak16 .!.: çok iyi bir kuaföre gidip iri su dalgası dersen bunu yaparlar. ama gittiğin kuaför iyi olmazsa saçların düğün maşasına döner Genişletmek için tıkla... benim korkumda o :)cesaret edebilirmiyim şu an bilmiyorum ama çok istiyorum bakalım...