- 15 Kasım 2012
- 124
- 164
yorum yapmak için yorum yapmıyoruzzekice. diğer gereksizlerin yorumuna da cevap vermek istemiyorum. yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!
numarasını alırsınız bahane çok. alırsınız görüşürsünüz de sıkıntı olmaz bence.zekice. diğer gereksizlerin yorumuna da cevap vermek istemiyorum. yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!
Eger hoslaniyorsa kendisi gelir zten. Sen kafani rahat birak erkek milletinin uzerine fazl dusmeye gelmiyor.yani dersane gibi bir şey. çok kafam karışık umarım bi çıkış yolu bulurum
hayır
acil olan şu ki yarın son görüşmemiz başka şansım yok. size göre acil olmayabilir ama bana göre acil.
benim sorum "hoca benden hoşanıyor mu" değil numara konusunda ne yapabilirim' di. siz de belli ki bunu anlayacak kapasite yok. boşuna uzatmayın o yüzden. siz ve 1-2 kişi hariç gayet mantıklı "sorduğum soruya" cevap veren kişiler var saolsunsunlar. :)yorum yapmak için yorum yapmıyoruz
sen ondan hoşlandığın için sana öyle gelmiştir diyemiyoruz?
başka var mı? böyle teker teker arada kaynar gider diye korkuyorum bu kadar önemli! emirler, sen en iyisi bir liste yap elimize ver de bilelim ne yazıp ne yazmıyacağımızı
ha bir de min. max. kelime sayısını da belirtirsen o kısımda da bir had aşımı yapmayalım.
şakasın sen değil mi?;
Once hanimefendi olmayi dene.benim sorum "hoca benden hoşanıyor mu" değil numara konusunda ne yapabilirim' di. siz de belli ki bunu anlayacak kapasite yok. boşuna uzatmayın o yüzden. siz ve 1-2 kişi hariç gayet mantıklı "sorduğum soruya" cevap veren kişiler var saolsunsunlar. :)
karşımdaki kişi insanlıktan nasibini almamışsa, okuduğunu anlayacak kapasite de değilse hanımefendi filan olmama gerek yok .Once hanimefendi olmayi dene.
ha bir de hakaret etmeden yazamam diyorsun yani? senin kapasiteni de gördük.benim sorum "hoca benden hoşanıyor mu" değil numara konusunda ne yapabilirim' di. siz de belli ki bunu anlayacak kapasite yok. boşuna uzatmayın o yüzden. siz ve 1-2 kişi hariç gayet mantıklı "sorduğum soruya" cevap veren kişiler var saolsunsunlar. :)
bu mesajını kibledim. ki sen tartışmaya girip de kiblediğim ilk üyesin.karşımdaki kişi insanlıktan nasibini almamışsa, okuduğunu anlayacak kapasite de değilse hanımefendi filan olmama gerek yok .
HaHaha bende aynini dusundum.evlat olsa sevilmezha bir de hakaret etmeden yazamam diyorsun yani? senin kapasiteni de gördük.
ben de sana fikrimi söyleyeyim senin gibi birinden nasılsa hoşlanmıyordur boşuna zorlama, zira hiç de sevimli bir insan değilsin.