ACİL YARDIM!!!!

zekice. diğer gereksizlerin yorumuna da cevap vermek istemiyorum. yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!
yorum yapmak için yorum yapmıyoruz
sen ondan hoşlandığın için sana öyle gelmiştir diyemiyoruz?
başka var mı? böyle teker teker arada kaynar gider diye korkuyorum bu kadar önemli! emirler, sen en iyisi bir liste yap elimize ver de bilelim ne yazıp ne yazmıyacağımızı
ha bir de min. max. kelime sayısını da belirtirsen o kısımda da bir had aşımı yapmayalım.
şakasın sen değil mi?;

zekice. diğer gereksizlerin yorumuna da cevap vermek istemiyorum. yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!
numarasını alırsınız bahane çok. alırsınız görüşürsünüz de sıkıntı olmaz bence.
ama ben geçici olduğunu düşünüyorum. ben belki 5 öğretmenimden hoşlanmışımdır. geçiyor sonra

hayır

acil olan şu ki yarın son görüşmemiz başka şansım yok. size göre acil olmayabilir ama bana göre acil.

Pardon ya cok acilmis gercekten
Benim bildigim bir adam bir kizdan hoslaniyorsa ogrenci falan dinlemez, kacirmaz ama bekledigin cevabi vermeyenler gereksiz ve sen gereksizlerin yorumlarini dikkate almiyordun dimi?

benim sorum "hoca benden hoşanıyor mu" değil numara konusunda ne yapabilirim' di. siz de belli ki bunu anlayacak kapasite yok. boşuna uzatmayın o yüzden. siz ve 1-2 kişi hariç gayet mantıklı "sorduğum soruya" cevap veren kişiler var saolsunsunlar. :)

Sana öyle gelmiştir diyemeyeceksem; sen o şekilde anlamışsındır diyeyim bari.

Once hanimefendi olmayi dene.

ha bir de hakaret etmeden yazamam diyorsun yani? senin kapasiteni de gördük.
ben de sana fikrimi söyleyeyim senin gibi birinden nasılsa hoşlanmıyordur boşuna zorlama, zira hiç de sevimli bir insan değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…