Kızlar sizden çok önemli bi konuda yardım istemem gerekiyo. direk konuya giriyorum öğretmenimden hoşanıyorum! o da bana karşı boş değil sürekli bahane bulup yanıma geliyo konuşuyo dersde sürekli bana bakıyo. "ondan hoşlandığın için sana öyle gelmiştir" demeyin boşuna. 20 yaşşındayım nerdeyse onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamıycak kadar salak değilim ama bi sorun var. yarın son kez görüşücez sınıf ortamında ve eğer numarasını almazsam ya da o benimkini almazsa muhtemelen bi daha görüşemiycez. ne yapmamı önerirsiniz. sorum olursa ararım filan diye numarasını isteyemem hadi bana mantıklı bi çözüm bulun öneri bulun nolluuuurrr
ama öğretmen sonuçta şikayet edersem vs diye yaklaşmama ihtimali de var. siz öğretmen olsanız yapar mısınız böyle bişey ?bence bırak bunu o düşünsün!
eğer ki senden, senin ondan hoşlandığın kadar hoşlanıyorsa, adını soyadını biliyor, ekler facebook'tan...
hayırfacebook kullanıyor mu kendisi?
acil olan şu ki yarın son görüşmemiz başka şansım yok. size göre acil olmayabilir ama bana göre acil.Bunun neresi acil
Boyle acil yardim diye konu acilinca biri yandi, ilkyardim lazim falan saniyorum...
Neyse ilgileniyorsa o duser zaten derdine, yarini bekleyin, olmadi direk isteyin numarasini, vermezse hoslanmiyor demektir.
ama öğretmen sonuçta şikayet edersem vs diye yaklaşmama ihtimali de var. siz öğretmen olsanız yapar mısınız böyle bişey ?
zekice. diğer gereksizlerin yorumuna da cevap vermek istemiyorum. yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen!son ders ya imkan olursa beraber fotoğraf çekinip whatsapp'dan gönderme bahanesiyle numarasını alabilirsiniz.
Bundan sonra izlediğim yol bu cicim. Şunu yazmayın diyene yazıyorum.çok kötüsün ya
onu da hiç bilmiyorum vallaha tüm yollar çıkmaza çıkıyoyarından sonra da öğretmenin mi?
ayrıca eğer o da senin gibi yarın son gün endişesindeyse en azından bir şeyler ima eder, ağzını arar, bir kapı açar, anlarsın zaten
tut ki aldın telefonunu, ne bahane edip arayacaksın ki???
Dersne ogretmeni mi bu?Kızlar sizden çok önemli bi konuda yardım istemem gerekiyo. direk konuya giriyorum öğretmenimden hoşanıyorum! o da bana karşı boş değil sürekli bahane bulup yanıma geliyo konuşuyo dersde sürekli bana bakıyo. "ondan hoşlandığın için sana öyle gelmiştir" demeyin boşuna. 20 yaşşındayım nerdeyse onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamıycak kadar salak değilim ama bi sorun var. yarın son kez görüşücez sınıf ortamında ve eğer numarasını almazsam ya da o benimkini almazsa muhtemelen bi daha görüşemiycez. ne yapmamı önerirsiniz. sorum olursa ararım filan diye numarasını isteyemem hadi bana mantıklı bi çözüm bulun öneri bulun nolluuuurrr
yani dersane gibi bir şey. çok kafam karışık umarım bi çıkış yolu bulurumDersne ogretmeni mi bu?
Eger hoslaniyorsa alir bir sekilde o merak etme. Sen degil o ugrassin bence. Benzer bir olay arkadasimin basina da gelmisti dersne ogretmeniydi ve gayet de guzel yaklasti adam numarasini da aldi faceden de ekledi. İsteyince oluyor yani.