ACİL YARDIM!!!!

amypondd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
272
109
Kızlar direk konuya giriyorum öğretmenimden hoşanıyorum! o da bana karşı boş değil sürekli bahane bulup yanıma geliyo konuşuyo dersde sürekli bana bakıyo. "ondan hoşlandığın için sana öyle gelmiştir" demeyin boşuna. 20 yaşşındayım nerdeyse onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamıycak kadar salak değilim ama bi sorun var. numarasını alamıyorum... sorum olursa ararım filan diye numarasını isteyemem.mantıklı bi çözüm önerisi olan var mı

Son düzenleme:
Bunun neresi acil
Boyle acil yardim diye konu acilinca biri yandi, ilkyardim lazim falan saniyorum...
Neyse ilgileniyorsa o duser zaten derdine, yarini bekleyin, olmadi direk isteyin numarasini, vermezse hoslanmiyor demektir.

bence bırak bunu o düşünsün!
eğer ki senden, senin ondan hoşlandığın kadar hoşlanıyorsa, adını soyadını biliyor, ekler facebook'tan...

Kızlar sizden çok önemli bi konuda yardım istemem gerekiyo. direk konuya giriyorum öğretmenimden hoşanıyorum! o da bana karşı boş değil sürekli bahane bulup yanıma geliyo konuşuyo dersde sürekli bana bakıyo. "ondan hoşlandığın için sana öyle gelmiştir" demeyin boşuna. 20 yaşşındayım nerdeyse onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamıycak kadar salak değilim ama bi sorun var. yarın son kez görüşücez sınıf ortamında ve eğer numarasını almazsam ya da o benimkini almazsa muhtemelen bi daha görüşemiycez. ne yapmamı önerirsiniz. sorum olursa ararım filan diye numarasını isteyemem hadi bana mantıklı bi çözüm bulun öneri bulun nolluuuurrr

İlginç bir giriş olmuş.

Madem "sana öyle gelmiştir" diyemeyeceğiz...

Bundan bu kadar eminseniz numaranızı o alır zaten diyelim.

bence bırak bunu o düşünsün!
eğer ki senden, senin ondan hoşlandığın kadar hoşlanıyorsa, adını soyadını biliyor, ekler facebook'tan...
ama öğretmen sonuçta şikayet edersem vs diye yaklaşmama ihtimali de var. siz öğretmen olsanız yapar mısınız böyle bişey ?

facebook kullanıyor mu kendisi?
hayır
Bunun neresi acil
Boyle acil yardim diye konu acilinca biri yandi, ilkyardim lazim falan saniyorum...
Neyse ilgileniyorsa o duser zaten derdine, yarini bekleyin, olmadi direk isteyin numarasini, vermezse hoslanmiyor demektir.
acil olan şu ki yarın son görüşmemiz başka şansım yok. size göre acil olmayabilir ama bana göre acil.

Senden hoşanlandığından o kadar eminsen o sana ulaşmayı düşünür zaten, haa eğer ulaşma zemini hazırlamıyorsa bize sakın söylemeyin haa diye sipariş verdiğin şeyin olma olasılığı yüksek üzgünüm.

ama öğretmen sonuçta şikayet edersem vs diye yaklaşmama ihtimali de var. siz öğretmen olsanız yapar mısınız böyle bişey ?

yarından sonra da öğretmenin mi?
ayrıca eğer o da senin gibi yarın son gün endişesindeyse en azından bir şeyler ima eder, ağzını arar, bir kapı açar, anlarsın zaten
tut ki aldın telefonunu, ne bahane edip arayacaksın ki???

tamam ıste senden hoslanıyorsa o zaten alır numaranı ya da bıyerden ulasır...Takmana gerek yok.

onu da hiç bilmiyorum vallaha tüm yollar çıkmaza çıkıyo

Dersne ogretmeni mi bu?
Eger hoslaniyorsa alir bir sekilde o merak etme. Sen degil o ugrassin bence. Benzer bir olay arkadasimin basina da gelmisti dersne ogretmeniydi ve gayet de guzel yaklasti adam numarasini da aldi faceden de ekledi. İsteyince oluyor yani.

yani dersane gibi bir şey. çok kafam karışık umarım bi çıkış yolu bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…