- 1 Nisan 2014
- 218
- 115
- 38
- 34
- Konu Sahibi dandygirll
-
Evet eşim burda çalışıyor. Aslında evlenmeden ay önce gelmiştim buraya ama. Sevgiliyken bu kadar fena gelmemiştiniye hakkaridesiniz ? esin oraya mi atandi ?
Evet eşim burda çalışıyor. Aslında evlenmeden ay önce gelmiştim buraya ama. Sevgiliyken bu kadar fena gelmemişti
Sevdiğin insanla yaşamaya alışamamak normal mi pekiDur bi guzelim ne intihari hemen bu kadar karamsar olma alisirsin evlilige alismak o kadar kolay degil birde yeni ev zamanla alisirsin..
Eşime bunu söyledim aslında. Ama benim saçmaladığımı düşünüyor bu konuda. Randevu da almıştım ama vazgeçtim. KPSS durumları falan işte. Sağlık muayenesi falan yapıyorlar. Bu durumların sonradan karşıma çıkmasını istemiyorum. Onca sene okudum. Psikolojim yüzünden ideallerimden olmak istemiyorumBuradan yine destek alın tabi ama acil psikiyatriste ve terapiste gidin..
Eşime bunu söyledim aslında. Ama benim saçmaladığımı düşünüyor bu konuda. Randevu da almıştım ama vazgeçtim. KPSS durumları falan işte. Sağlık muayenesi falan yapıyorlar. Bu durumların sonradan karşıma çıkmasını istemiyorum. Onca sene okudum. Psikolojim yüzünden ideallerimden olmak istemiyorum
Ya çok seviyorum aslında. Hayır yabancı biri de değil ki. Senelerdir tanıyorum. NEden böyle oldu anlamadımmesele sadece ortam değişikliği değilki sen eşine de alışamamışsın canım yaa
Ya çok seviyorum aslında. Hayır yabancı biri de değil ki. Senelerdir tanıyorum. NEden böyle oldu anlamadım
Allah korusun. Buralı olsa nasıl geçinirdim ki onunla. Eşim hemşehrim. İlkokul arkadaşımdı aynı zamanda. Mükemmel biri. Her şeyiyle dört dörtlük. Böyle bunaldığımdan falan bahsedince sana rahat batıyor diye takılıyor hatta. Hep şakaya vuruyor herşeyi... Buraya atandı malesef. ÖğretmenUyum saglamaktan başka bir careniz yok. Kendinize uğraş bulabilirsiniz.
Esinizi, kendinizi sevdiginiz için bir seyler yapmalisiniz.
Esinizin işi dolayisiyla mi oraya gittiniz? Yoksa esiniz orali mi?
İnşallah alışırım yaaa. Ne lanet bi yermiş burasıDur bi guzelim ne intihari hemen bu kadar karamsar olma alisirsin evlilige alismak o kadar kolay degil birde yeni ev zamanla alisirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?