• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

sevalbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
62
1
96
Diyarbakır
benim 9 aylık bebegim var geçen hafta çok kötü dişim ağırdı doktora gittim kanal tedavisi söyledi igne yaptılar dişim uyuşmadı o yüzden yapılmadı ilaç yazdı maximus 100 mg klamoks 1000mg ornitop 250 mg bu ilaçları 2 gündür kullanıyorum.Süt verdigim için korkuyorum.Bebege zararı var mıdır? Ne kadar zararı vardır?:43::43::43:

Son düzenleme:
benim 9 aylık bebegim var geçen hafta çok kötü dişim ağırdı doktora gittim kanal tedavisi söyledi igne yaptılar dişim uyuşmadı o yüzden yapılmadı ilaç yazdı maximus 100 mg klamoks 1000mg ornitop 250 mg bu ilaçları 2 gündür kullanıyorum.Süt verdigim için korkuyorum.Bebege zararı var mıdır? Ne kadar zararı vardır?:43::43::43:

prospektüsünde yazar hamileler için olan bölümünde. zaten doktora sölediyseniz emzirdiğinizi, ona göre yazmıştır ilaçları

kullandığınız iilaçlar sizin emzirdiğiniz göz önünde bulundurularak verilmiş.sıkıntı olmaz

Back