• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

musara08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
14
0
36
Antalya
arkadaşlar benim oğlum günsüz doğduğu haliyle çok küçük göğsümü tutamıyo sütte emiyo ama fazla ememediği için uyuyo oyuzden mama vermeye başladım 2 öğün geri zaman emdiriyorum bi sakıncası olurmu kilo alasa kadar yedirsem olurmu ki?:nazar::nazar::nazar:

canim Allah kolaylik versin,anali babali buyutmek nasip etsin bebegini.Benim kizim da erken dogdu 2050 gr ve bende de ayni sorun oldu.Kizim karnini doyuracak kadar ememiyordu,hastanede daha mama vermeye basladim ve 6 ay boyunca hep anne sutu ve mama karisik verdim.Ne yazik ki ben tamamen memeye donemedim,hatta ilk 3-4 aydan sonra memeyi hic almadi,sagarak verdim anne sutunu.Simdi elbette bebegin kilo alip da gucunu alana kadar mama vermen en dogrusu,kucuk bebegin bakimi cok zordur ve sadece emerek kilo almasi genelde zor olur.Gonul rahatligi ile doyur yavrunu ama memeyi de hic boslama,belki kendini sagip da siseden vermeyi de deneyebilrisin.Sutun azalmasin dikkat et,moralini yuksek tut ve bebeginin guzel gelisimi icin nasil gerekiyorsa oyle besle yavrunu.Saglicakla.

canım ya benim ailevi sorunlarım oldu hamileyken sütüm napsamda azalmaya başladı napıcam bilmiyorum salık ocağına gittim mama önermiyoruz ama 1 ay sadece 100 gr almış mama ver dedi sık sık göğsümü veriyorum sonra mama veriyorum artık sitresten azalıyo artık napıcam bilmiyorum ya

Back