• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım...

sestod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
28
0
86
Ankara
Kızlar benim acilen kilo almayı durdurup vermeye başlamam lazım. yoksa obezliğe doğru yollanıyorum. şu an 54 kiloyum. ee bi şey değilmiş demeyin boyum 1.52 ve 2 sene önce 45 kiloydum, kan hapı kullandıtan sona itahım öyle bir açıldı ki 9 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum. aslında normal insanlardan çok yemiyorum ama çok yemek seçen bir insanım sebze yiyemiyorum hep et ve tahıla yönleniyorum. pantolonlarım bacağımdan bile geçmemeye başladı. çok moralim bozuk... bana uyguladığınız ufak ip uçlarından önerirseniz çok mutlu olurum...

canım yaşın kaç?
et çok yeme.spor yap biraz.göbek varsa mekik çek.göbek yoksada mekik çek düzenli spor yap göbek çıkmaz.vücudunu çok hareket ettir.benimde geçen sene pantolonum geçmiyordu.69 kiloydum.şimdi 60 kiloyum.birde k-flakesi dene ama kesin dene canım.hee bide tatlı yiyorsan tatlıyı kes..

24 yaşındayım. k-fleks değil ama nesfit aldım bugün. sabah kahvaltısında ve gece karnım acıktığında sütle yameyi düşünüyorum. bi de yemeğin yanında yoğurdun içine salatalık doğrayıp onu yiyerek daha az yemek yiyeceğimi düşünüyorum. önerilerin için teşekkürler merguana mekik tam da ihtiyacım olan şey.

Back
X