Acil yardım..

Tubacım neler olmuş böyle.

Canım bence hiç karışma işin içine yalan girdiyse dostun sana da kazık atar. Bırak aile meselesi kendi içlerinde halletsinler...

Sen üzme kendini, inan değmiyor kimse için.

:teselli:

Her koyun kedni bacağından asılır. Bir erkek karşısındaki bayana otele gitmeyi teklif edebiliyorsa hemde evli bir bayana,olay bir cafeden ibaret değildir.
Arada olan çocuğa olacak ne acı. Annesinin alnına sürdüğü leke hiç çıkmayacak

hayır cafeden sonra nolucakmış bu işin sonu merak ettim delikafadulden
çocuğu verin kocasına gidin konuşun kadınıda kendi halinde bıraksınlar kovsunlar hiç düşünmesin aileside namus falan diye dağdamı yaşıyoruz

amanın bir gün girmedim neler olmuş kk da....
şok üstüne şok yaşıyorum..
ne yani gittimi şimdi adamla buluşmaya...
pes diyorum...
gelişmelerden bizi haberdar et lütfen..
ama bu gidiş bir yuvanın yıkışlışıdır..
çocuğunu bırakıp ne idü belirsiz birinemi gitti şimdi...

arkadaşlar şimdi eve geldim ben.çocuğu arkadaşın (aslında arkadaşım demekten utanıyorum)teyzesine bıraktım.annesine haber verdim..kocasınada.ben demiştim ona gitme almam eve eşine anlatırım.eşini aradım demişki dostuyla beraber arayıp tubanın tanıdıydı tubaya bişey vercekti falan demiş.eşi bana bu kadar olmaz komşular eve aldığını görmüş halen konuşuyor.oğlumu bana getirsin tuba yada sende kalsın ben alayım.canı cehenneme değmez katil olmaya dedi.ben gene gene demedim çocukla oldğunu.ama 2 saat evvel adamla aramışlar eşini..neyse kısaca çocuk emin ellerde..eşi alcakçocuğu..

arkadaşım beniarıyor ve bana lanetokuyor laf söylüyor.çocuğumdan kobardın beni.nasıl yaparsın falan filan...hiç cevap yazmadım..şimdio adamla beraber sanırım..bende dayımı çağıdım eve.onlayım.oldu kapıya falan gelir utanmaz.

canım sen en iyisini yapmışsın anlatmakla ve çocuğu vermekle ucuz atlattın yine de inşallah kapına falan gelmezler ne insanlar var ya hiç ilgin olmadığı halde seni nasıl da soktu konunun içine pes doğrusu

allaha şükür halletim canım..

çok geçmiş olsun canım yaa nefret ederim benim adımı kullanıp iş yapandan bi de bekarsın sen senin de adını çıkaracakmış deli mi ne Allah bildiği gibi yapsın bu devirde kimseye iyilik yapmıcan anlaşılan

çok fazla müdahala edilebilecek bir durum değil , genellikle bu tip olayların dışında durulması taraftarıyım.
Açıkçası evinizde kalmasınıda doğru bulmadım zira kurunun yanında yaşta yanar.
Allah ıslah etsin , kötüyle karşılaştırmasın.

evet şimdi öle yapıyorum.buluşmaya gitti..bende burda kızın teyzesi var kızı ona bırakıp bende dayıma gitcem..tşkler..çıkıyorum şimdi.

kızı mı var oğlu mu ben karıştırdımgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

adam çocuğu aldı
bu çocuk kendindemi diye şüphe etmicek mi
olan çocuğa oldu

Çok geçmiş olsun canım
Çok soğuk kanlı davranmışsın ben senin yerinde olsam daha farklı bir tepki verirdim

arkadaşın seni arıyor laf söylüyor ve sen ona cevap yazmıyorsun?
telefonda laf işitirken nasıl cevap yazabiliyosun acaba?
cevap vermedim demek istedin galiba.net başında durmaktan oluyor bunlar herhalde.
ayrıca kadının kızı mı var oğlu mu var?
bir karar ver.

hadi canım yine bir keklenme durumu mu var lmaz:yok artık bu seferki senaryo olamayacak kadar iyiydi :hooray:

bişey farkettim kadın aldatmalarına karşı ne kadarda sertiz
or... ka,, ler havada uçuşmuş
olay gerçekmi değilmi bilmem ama kısa sürede çok fazla olay olmuş

kızı mı var oğlu mu ben karıştırdımgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

aha. yine mi keklendik. aslında bende olay naklen yaşanırken,nasıl pc başında toledo yazıyor. nasıl bu kadar soğukkkanlı olabiliyor ,o ara dışarda kıyamet koparken. diyordum. yok anam ben bu saçı koyultacam...

Son düzenleyen: Moderatör:

yerim seni ben yaa çakma sarışınım benim :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…