arkadaşlar şimdi eve geldim ben.çocuğu arkadaşın (aslında arkadaşım demekten utanıyorum)teyzesine bıraktım.annesine haber verdim..kocasınada.ben demiştim ona gitme almam eve eşine anlatırım.eşini aradım demişki dostuyla beraber arayıp tubanın tanıdıydı tubaya bişey vercekti falan demiş.eşi bana bu kadar olmaz komşular eve aldığını görmüş halen konuşuyor.oğlumu bana getirsin tuba yada sende kalsın ben alayım.canı cehenneme değmez katil olmaya dedi.ben gene gene demedim çocukla oldğunu.ama 2 saat evvel adamla aramışlar eşini..neyse kısaca çocuk emin ellerde..eşi alcakçocuğu..
arkadaşım beniarıyor ve bana lanetokuyor laf söylüyor.çocuğumdan kobardın beni.nasıl yaparsın falan filan...hiç cevap yazmadım..şimdio adamla beraber sanırım..bende dayımı çağıdım eve.onlayım.oldu kapıya falan gelir utanmaz.
tubacım neler olmuş böyle.
canım bence hiç karışma işin içine yalan girdiyse dostun sana da kazık atar. Bırak aile meselesi kendi içlerinde halletsinler...
Sen üzme kendini, inan değmiyor kimse için.
:teselli:
evet şimdi öle yapıyorum.buluşmaya gitti..bende burda kızın teyzesi var kızı ona bırakıp bende dayıma gitcem..tşkler..çıkıyorum şimdi.
arkadaşlar şimdi eve geldim ben.çocuğu arkadaşın (aslında arkadaşım demekten utanıyorum)teyzesine bıraktım.annesine haber verdim..kocasınada.ben demiştim ona gitme almam eve eşine anlatırım.eşini aradım demişki dostuyla beraber arayıp tubanın tanıdıydı tubaya bişey vercekti falan demiş.eşi bana bu kadar olmaz komşular eve aldığını görmüş halen konuşuyor.oğlumu bana getirsin tuba yada sende kalsın ben alayım.canı cehenneme değmez katil olmaya dedi.ben gene gene demedim çocukla oldğunu.ama 2 saat evvel adamla aramışlar eşini..neyse kısaca çocuk emin ellerde..eşi alcakçocuğu..
arkadaşım beniarıyor ve bana lanetokuyor laf söylüyor.çocuğumdan kobardın beni.nasıl yaparsın falan filan...hiç cevap yazmadım..şimdio adamla beraber sanırım..bende dayımı çağıdım eve.onlayım.oldu kapıya falan gelir utanmaz.
kızı mı var oğlu mu ben karıştırdımgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kızı mı var oğlu mu ben karıştırdımgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
arkadaşın seni arıyor laf söylüyor ve sen ona cevap yazmıyorsun?
telefonda laf işitirken nasıl cevap yazabiliyosun acaba?
cevap vermedim demek istedin galiba.net başında durmaktan oluyor bunlar herhalde.
ayrıca kadının kızı mı var oğlu mu var?
bir karar ver.
aha. yine mi keklendik. aslında bende olay naklen yaşanırken,nasıl pc başında toledo yazıyor. nasıl bu kadar soğukkkanlı olabiliyor ,o ara dışarda kıyamet koparken. diyordum. yok anam ben bu saçı koyultacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?