Acil yardım..

Vay beee....Şımdı gırdım okudum neler yazılmıŞ bÖle ben dayımlardaydım...acaba dedım oruc baŞımamı vurdu yanlıŞ okudum gÖrdÜklerıme..keŞke benı uyaran akadaŞlarımı dınleyıp baŞka nıckle gırseydım..bÖle lafları kestırıp atayım..uzun sÜre burdayım ben ve en baŞında baŞıma gelceklerımı dÜŞÜnÜrek aÇıklama yaptım uzun uzun..ama ıŞte bız bayanlar..hepzarar kendı cınsımızden.ama herkese demıyorum bunları.bıŞey dıcem arkadaŞlar ben manyakmıyım salakmıyım mal mıyım...ıŞım gÜcÜm yok nette mılletle kafa bulcam..nasıl bır karakterdeyım kı bÖle yapayım..ama neyse ya hata bende..arkadaŞım bıle yazarken sızlere okudu..bende kalırken yanı..bana dedı kı..toredo senın karekterın gıtmıŞ bu kadarmı kıŞılıksın kı sanal dÜnyada tanımadıĞın ınsanlardan akıl alıyorsun..melek mı oluyor arkadaŞların kı akıl ıstıyorsun..resmen ben ona sayarken ben laf yedım..hatta bana akŞam ne yemek yapcam sor onlara dedı..senaryo yapmıŞım keklemıŞım..kısaca vay be dıyorum..bılseydım kafelere gırer szlere yazardım ne olduĞunu..bu arada tekrar dıyorum bu sıtemlerım herkese deĞıl..ama yemın edıyorum bu kandıl gÜnÜ asla ve asla ne yaŞarsam yaŞayım demıcem Şahsım adıma burdan bıŞey ..dıĞer benım gıbı tepkı alıp farklı nıck aÇan arkadaŞlardanım artık..bende onlar gıbımecbur bırakıldım..ama ben arkadaŞımın dedıĞı gıbı kıŞılıksız deĞılım. .ÇÜnkÜgerÇekten bu sıtede melekler var gÜzel yazan..gerÇekten dertlere care olan kelımelerı ırdelemeyen gÜzel arkadaŞlar.

Bu arada benim nickimi kuzen satış yapmak için kullanıyor..ben resimleri kendi üstümden kaydetmiştim..onda resim yukleme şeyi olmadığından..satıştaki ben değilim yani..tabi sizde doğal olarak beni düşündünüz.

Bu arada o gün ben yazdığımı okumadan direk size gönderdim..geri dönmek zaman kayberir die düşündüm..ama bilseydim kelimelern üstüne kırmızı çekilecek yemin kontrol ederdim..

Konuyada gelırsek arkadaŞım ızmırde annesının yanında .Çocuk babasında..ben Üzerıme dÜŞenı yaptım.sanırım barıŞcaklar..Çocukla arkadaŞım ıŞ nedenı ıle buluŞmuŞlar.eŞıne Öle aksettırmıŞler..en son eŞı bana bır Şartla affdıcem oda telefon kayıtları ortaya ÇıktıĞında.yanı adam sÖzlere deĞıl evraklara bakıcak..

yaa sen ne kadar insanları ciddiye alıyorsun yaa..amma açıklama yapmışınn...özür dile bari nete girmedim diye..

Salla ya.sen fazla yaşamazsın böle.ama beni dinlemedin..

Bu arada şimdi okudum yazını adamla barışcak demişin sana diyen arkadaşın mı yoksa eşimi?

Sakın üstüne alma sucu sakın

ya ben sadece dün giremedim nete inan neler düşünülmüş.şimdi yemek yapmak için çıkıcam gene bişeyler olur die çıkmıyorum..

Ama ben sana demiştim nie farklı nick aldın die.sen beni uyarmıştın..keşke dinlesedim canım seni..

Zaten sucu falan almadım üstüme sağolsun arkadaşlar alma dedi yoksa saflığıma gelip alcaktım.farklı şekilde halletiler.ama eşi gene inanmıyor.ayrıntılı fatura sonucunda konu cözümlencek.neyse konuyu kapatım..hak neyse o olsun

BENCE CANIM KİMSEYE AÇIKLAMA YAPMA..MADEM OLAY BİTTİ KAPATTIR KONUYU MORELİNİ BOZULUR.GİT YEMEĞİNİ YAP..ÇÜNKÜ BENDE YAŞADIM BÖLE ŞEYLERİ..SEN YAZDIKCA SUÇ BASTIRIR GİBİ OLUYORSUN..ASLINDA ARKADAŞIN DOĞRU SÖLEMİŞ..BU ŞEKİLDE İNSANLARDAN YARDIM İSTEMEK EKSİKLİK OLUYOR.DÜŞÜN KADIN NE NANALER YEMİŞ SANADA LAFI DEMİŞ..DEDİĞİM GİBİ FARKLI BİR NİCK..HADİBEN ÇIKAR ÖTEKİ PROFİLİMDEYİM zemuszemus

ama toredo insan ister istemekz bir çelişkiye düşüyor bizlerede hak ver lütfen...
burada bir kız çocuğundan bahsediyorsun birde oğlan çocuğundan..
e bizde seni tanımadığımız için olaylara birebir şahit olmadığımız için acaba mı?
diyoruz...
sitem etmek yerine arkadaşlar o anda yalnış yazmışım panikten aslında kız/oğlan yazmak istemiştim diyebilirsin..
evet sanal alem ama buraya ne çok konular açılıyor bazısı tamamen hayal ürünü!
onun için bizlerde artık temkinli davranıyoruz...

bak canım bugün kandil yemin ben olanları geri okumadan yazdım kız/oğlan yazmışım...ama bakarmısın sadece bu olaya takılıp taşlanıp durmuşum..yaniderde care değilde kelime eleştirmenleriylen karşı karşı geldim.ki böle hikaye yazma işi manyak işi..ama o arkadaşım demişti..hiçmi kimsen yok buraya yazıyorsn..kişiliksiz demişti bana.bunlarla karşılasınca düştüğüm durum beni çok üzdü..

Ama böle yapılınca sana demiyorum ben bayadan beri varım burda..inan birçok arkadaş bu olaylardan dolayı farklı nicklere sığınıp dertlerini anlatıyor..öle olması daha iyimi..

vay be kisiliksiz diyene bak,:1shok: sen kisiliklisinde noldu, böyle insana bir de kapini aciyorsun:mymeka:, bide derdini dinleyip care ariyorsun, bide azkaldi sucunu üstlenecektin:gitme:
kk yi bilmeyen angutun teki keske oda buralara takilsaydida can sIkintisindan kocasini aldatmasaydi, burda bizlerden kisilikli nasil olunurmus ögrenseydilmaz:

sanada gecmis olsun, ben olsam dahada hicbiseyin karisma onu kocasini ailesini hayatimdan cikarirdimkaydirigubbakcemile

canım bu kelimeleri kırmızıya boyayıp cımbızla çekmek moda zaten boşver takma kafana mübarek günde tuttuğın orucun, duaların kabul olsun

anlatılan olayın gerçek yada hayal ürünü olmasından ziyade bana çocukluk arkadaşınız için kişiliği ne olursa olsun o.../k... diye hitap etmeniz tuhaf geldi..benim çocukluk arkadaşım ne hata yaparsa yapsın ona bu şekilde hitap edemezdim heralde...hele onun hakkında yazdıklarımı ona asla okutamazdım..başına gelen şey ne olursa olsun,ona yardımcı olabilmek ve ona hatasını gösterebilmek için ne gerekirse yapardım..gerekirse eşine yalan söyler onları barıştırırdım..ama birdaha aynı hataya düşerse ne kapımı açarım ne de telefonlarına cevap veririm..ama o telaffuz ettiğiniz kelimelerin bir tekini bile ne yüzüne ne de arkasından söyleyemezdim..
bu arada arkadaşınızın yaptıklarının bir tekini bile onaylamıyorum...böyle bir hataya niye düştüğünü ondan da dinlemek gerekir..yazınızdan anladığım kadarıyla annesi tarafından zorla evlendirilmiş..küçük yaşta hiçbir şey yaşamadan zorla evlendirilen kızlarımızın bir çoğunun başına böyle olaylar geliyor malesef ki...
neyse,daha fazla uzatmak istemiyorum..sadece telaffuzunuz hoşuma gitmediği için yazmak istedim..

Evet benim de dikkatimi çekti, ayrıca arkadaşının toredoya kişiliksiz gibi kelimeler kullanması da dikkatimi çekti. Ben de aynı şeyi arkadaşımla yaşamış olsam asla böyle kelimeler kullanmazdık birbirimize, haline üzülür bir hata yapmış olacağını falan düşünürdüm, eski eşinin ne düşüneceğini değil kendi arkadaşımı düşünürdüm, yanlışından döndürmeye çalışırdım ama aradaki arkadaşlık ilişkisini, kişilikleri bilemiyoruz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…