- 6 Kasım 2019
- 37
- 4
- 45
- Konu Sahibi Hayalim0606
Merhaba arkadaşlar geçenki konumda bahşetmiştim benim basur sorunum vardı ve bir türlü geçirememişdim çok acı cekiyordum ameliyattan korktuğum içinde doktora gidemiyordm çok araştırdım soruşturdum ve sülük yaptırmaya karar verdim bugün yaptırdım ama başıma neler geldi Saat 2 de girdim sülükleri bıraktı çok afedersiniz ama memeye acıyodu baya neyse olsun dedim sonra bıraktı oraya tendürtiyot sürdü pamuk koydu sonra bende ped yerlestrdim büyük boy aldım ama bi sorun vardı başım dönüyor midem bulanıyordu bişiyler ye kraker su iç dedi tamam dedim çıktım aldım az oturayım otobüse binmeden yeyim dedim birden altımda bi ıslaklık hissettim resmen bacaklarıma iniyordu tekrardan kliniğe döndüm anlattim telaş edilcek bişey değil olur dedi ama dedim her tarafım battı nası olur böyle tamam o zmn bi tamponu değştreyim dedi zoraki değiştrdi ama eve gelene kadar mahvoldum baş dönmesi bi yandan resmen elim ayağım çekiliyo durmadan oraya pamuk yerlestiriyorum kan durmuyo şarıl şarıl sırtıma kadar çıkıyo arıyorum açsınız yemek yeyin diyo bana doktor yemek hazırlayacak durumum yokki kan durmuyo anlatamadim derdimi neyse o halimle zar zor yemek ısıttım yedim gittim bidaha komple üstümü değştrdim oğlumda işten geldi az oturayım dedim birden ayaklarım uğuştu sonra kollarım ellerim kafama bişey saplandı beynim yanıyo sanki kalktım zar zor dedim Allahım noluyo oğlumun yanına geldim pat düştüm evet bayıldım oğlum çok korkmuş kendime geldim sonra istifra ettim çeşmeye gittim soğuk suyun altında yüzümü boynumu iyice yikadim kendime biraz geldim ben randevu için aradığmda bana adet kanaması gibi bi kanama olacağını herhangi birşey olmayacağını söylemişdı ama adet kanamasi değil resmen bi yerimi kesmişim de damara denk gelmiş fışkırıyodu şimdi biraz hafifledi kanama ama hala var her bi saate doluyo ped de pamukda halsizim başım dönüyor yürüyemiyorum bide o bölgede zonklama aşırı bi sancı var o sancıdan ağlıyorum şu anda resmen bilenler bana bi akıl verin lütfen çok kötüyüm şu anda