• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım..

Trizomi13-15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
318
267
103
37
kızlar 1 hafta önce taşındım.. taşındığımdan bu yana bosch buzdolabımda küf kokusu var.. karbonatlı suyla sildim,sirkeli, detarjanlı ama bi faydası yok.. bozdolabın içindeki ne küflenebilir diye düşünmekten herşeyi attım, yine sildim sirkeli suyla kahve koydum yine yok koku gitmiyor bir türlü.. başına böyle biley geken var mı? Neden olabilir?nasıl kurtulurum bu kokudan..

Arkasina bi bak canim belki tellerin arasindan bisey girmistir aklima başka bisey gelmiyor.

Bi kaç mangal kömürünü çay tabağına koy, buzdolabının içine koy. Bir de türk kahvesini aynı sekilde. Kokuyu cekerler

İnternettende çok araştırdım dediğiniz gibi buzdolabı arkasında bir su birikip koku yapabiliyormuş.. orayı bile açtım öyle koku filan yok arkasında ve kirlide çok değildi toz vardı temizledim hala geçen bişey yok..dolabın içinden geliyor koku.. dolapta bişey yok ve silinmiş temiz ama bir küf kokusu anlatamam...

İnternettende çok araştırdım dediğiniz gibi buzdolabı arkasında bir su birikip koku yapabiliyormuş.. orayı bile açtım öyle koku filan yok arkasında ve kirlide çok değildi toz vardı temizledim hala geçen bişey yok..dolabın içinden geliyor koku.. dolapta bişey yok ve silinmiş temiz ama bir küf kokusu anlatamam...
Lastik kısımları varsa aralarında bişeyler kalmış olabilir.

Dolaba bir bardak süt koymak
Demlenmiş çay posası koymak
Karbonat koymak

Bunlar da olan kokuyu azaltanilecek çözümler.

Buzdolabınızin icinde tasinirken et vs unutmuş olabilir misiniz? Çünkü o et kokusu asla cikmiyor bozulunca. Belki tasimacilar farkedip atmiştir kokusu da size kalmiştır.

kızlar 1 hafta önce taşındım.. taşındığımdan bu yana bosch buzdolabımda küf kokusu var.. karbonatlı suyla sildim,sirkeli, detarjanlı ama bi faydası yok.. bozdolabın içindeki ne küflenebilir diye düşünmekten herşeyi attım, yine sildim sirkeli suyla kahve koydum yine yok koku gitmiyor bir türlü.. başına böyle biley geken var mı? Neden olabilir?nasıl kurtulurum bu kokudan..
1 bardak süt koymayı dene o da kokuyu çekiyor

Back
X