Acil yardım yalvarırım, ölmek üzereyim ne olur yardımcı olun!!!

merak ettim nasıl gidiyo ne durumdasın?

merak ettim nasıl gidiyo ne durumdasın?

yazdıklarını okudum çok üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almyaı nasip etsin çok zor bir durum..
gullsee senin adına da çok sevindim dilerim onun durumuda senin kisi gibi bebeğine kavuşur

Merhaba canım bende samsun tipa migraci Tosuna gitmek istiyorum bebeğim de su azalmasi var nasil randevu alınıyor yardımcı olursanız cok sevinirim

Merhaba canım bende samsun tipa migraci Tosuna gitmek istiyorum bebeğim de su azalmasi var nasil randevu alınıyor yardımcı olursanız cok sevinirim
03623121919 u ariyosun. Perinatoloji den randevu alicam diyosun çarşamba günü migraci nin günleri. Gidicen tarihi soyle direkt. çarşamba olsun. Ama zannedersem suan gittiğin dr un yönlendirmesiyle gidebiliyosun. Sevki felan lazım. ama öyle de yapamiyosan yine aynı numarayı ara kadın doğum bölümünden randevu alicam de. Randevu için telefona çıkana hamileyim de onlar sana gebeye bakan bi dr dan randevu verirler.normal muayeneye gitmiş olursun yani. Başka dr olsa da farketmez onların hepsi perinatolji uzmani ve birlikte hareket ediyolar. hepsi anliyo. Geçmiş olsun.

Çok saol canim inşallah alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…