merhaba canım ben koşturmaktan doktor doktor, nete giremedim amniyonsentez yapıldı salı günü, yarın ön sonuç çıkacak ve o karyağdı manzarası azalıp artacağına bakacaklar, netten okuduklarım sonuç berbat ve nete bile girmedim korkumdan, yarın olsun inşallah herşey yolundadır. 2 tane prof. gittik riskli doğum üzerine bu mol gebelik değil dediler ama takip lazım dediler. valla kötü birşey yazmayın canım bitip tükeneceğim.
yazdıklarını okudum çok üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almyaı nasip etsin çok zor bir durum..
gullsee senin adına da çok sevindim dilerim onun durumuda senin kisi gibi bebeğine kavuşur
canım arkadaşın mesajını yeni gördüm. aynı şeyleri yaşadım: bebek sağlıklı ama mol de görülüyo dediler. amniyosentezde 46 kromozom çıkınca devam edebildiğimiz yere kadar gidelim dedi doktorumuz. ve şuan kızım 1 yaşını doldurdu allahın izniyle. sen amniyosentez oldun mu? bebek kesin 46 kromozomsa gidebildiğin yere kadar git allahın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın. ama çok fazla umutlanma da. birden herşey değişebilir ihtimalini aklından çıkarma ben hep öyle yaptım. türkiye de bi örneği daha yoktu canım benim durumun. çünkü normalde bebek 69 kromozom oluyomuş: 2 sperm 1 yumurtayı dölleyince parsiyel mol denen 69 kromozomlu bu gebelik oluşuyo. doktorlar bana dediki: 46 kromozom olduğuna göre spermler birer yumurtayı döllemiş, birinde sağlıklı bebek oluşmuş;diğeri mole dönüşmüş. ben samsunda tıpa gittim. doktorumun adı miğraci tosun.doç.dr. tıpta. doktorun irtibata da geçebilir. bütün doktorlar bi arada bu kararı verdi benim için. ilk tercih alınması yönündeydi ama biz gidebildiğimiz kadar gitmeyi tercih ettik. yalnız şunu unutma allaha hiç isyan etme umudunu kaybetme ama haerşeye de hazırlıklı ol. ben hep böyle yaptım. allah yardımcınız olsun.
03623121919 u ariyosun. Perinatoloji den randevu alicam diyosun çarşamba günü migraci nin günleri. Gidicen tarihi soyle direkt. çarşamba olsun. Ama zannedersem suan gittiğin dr un yönlendirmesiyle gidebiliyosun. Sevki felan lazım. ama öyle de yapamiyosan yine aynı numarayı ara kadın doğum bölümünden randevu alicam de. Randevu için telefona çıkana hamileyim de onlar sana gebeye bakan bi dr dan randevu verirler.normal muayeneye gitmiş olursun yani. Başka dr olsa da farketmez onların hepsi perinatolji uzmani ve birlikte hareket ediyolar. hepsi anliyo. Geçmiş olsun.
03623121919 u ariyosun. Perinatoloji den randevu alicam diyosun çarşamba günü migraci nin günleri. Gidicen tarihi soyle direkt. çarşamba olsun. Ama zannedersem suan gittiğin dr un yönlendirmesiyle gidebiliyosun. Sevki felan lazım. ama öyle de yapamiyosan yine aynı numarayı ara kadın doğum bölümünden randevu alicam de. Randevu için telefona çıkana hamileyim de onlar sana gebeye bakan bi dr dan randevu verirler.normal muayeneye gitmiş olursun yani. Başka dr olsa da farketmez onların hepsi perinatolji uzmani ve birlikte hareket ediyolar. hepsi anliyo. Geçmiş olsun.