Acil yardım yalvarırım, ölmek üzereyim ne olur yardımcı olun!!!

Woman1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
34
0
86
İzmir
ben 19 haftalık hamileyim ve düzenli kontrollerim oluyor. ayrıntılı ultrasonda bakıyor gittiğim yer. bebekte hiç bir sorun göremediler, fakat şimdi mol gebelikten şüpheleniliyor testlerde çıkan kan değerleri 2 katı, 3 ay çok kötü gebelik geçirdim bulantı kusma plesenta ilk haftalara biraz büyüktü ve plesantada karyağdı manzarası var ama net değil dediler. bugün izmirde bir prof. baktı, riskli gebelikler ile ilgili olan, o da mol gebelik olmadığını sadece plesentanın tutunan yerinde sorun olabilir dedi. sağlıklı bir fetüs olduğundan moldan bahsedemeyiz dedi. tekrar kendi doktorumla konuştuğumda o hoca ile konuşacağım, net şekilde belirleyelim çünkü ben tehlikeye girebilirmişim dedi. mol gelebelik hakkında bir arkadaşımız yazmış, benim mesaj hakkım yok bana yardımcı olun o arkadaş mesaj atın bana ulaşsın telden ve mesaj kutusundan bana tel numarasını yazsın arayayım. lütfen yardım edin bu ramazan ayında...

gullsee adlı kullanıcı stresden unutmuşum.

canım stres yapma bence prof. bebişinin sağlıklı olduğunu sölemiş....
inan bana proflarla ,doktorların arasında büyük fark var....
hemde prof bu işin uzmanı imiş...
kalbimi ferah tut,bebişinide strese sokma...
inşallah bebğini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına alırsın

PROFÖSÖR E GÜVEN

canım insan stres yapıyor ister istemez söz konusu bebek ve kendi hayatı olunca, sana zahmet o kullanacıya mesaj atarmısın canım. onun görüşleri nereye gittikleri önemli onun için soruyorum dua edin lütfen.

canım tabi atarım msj da ...gülse dediğnin kullancı en son nereye mşj attı hangi konuya....
kullanıcının profiline girmem lazım....

canım msj attım arkadaşa umarım en kısa zamanda görür...
en son dün saat 2 gibi giriş yapmış,aktif kullanıcı demek ki...
içini ferah tut inşallah,rabbim hayırlısını versin....

Teşekkür ederim insanın dertten anlayan arkadaşları olunca mutlu olur Allah Herkesin dualarını kabul etsin gönlüne göre versin.

profiline baktım gülsenin,ayın 26 sından sonra giriş yapmamış
allah yardımcın olsun inşallah...

tatlım önce panik yapma... çünkü stres yapman bebeğine de zararlı. bende geçen yıl geçirdim mol gebelik 8 haftalıkken aldılar. ama benimkinde fetüs hiç yoktu. yani tamamen başka bi oluşum vardı karnımda sen doktoruna güven ve takip çok önemli mol gebelikte. beni haftada 2 kere bile çağırdığı olmuştu doktorun. konya yakınlarındaysan selçuk ünv. de ali acar var. oda çok iyi bir doktordur. sorunlu gebeliklere bakar. fikrini alırsın. ama lütfen telaş yapıp kendine ve bebeciğine zarar verme. allaha emanet ol..

canım ilk önce ALLAH yardımcın olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
izmirdesin sanırım izmirde prof.dr.hüsnü çağlar var alsancak camisinin karşısında tel numarası var googlede bak istersen çok çok iyi bir dr. 1-2 dr.la kalma başka dr.larada görün

canım arkadaşın mesajını yeni gördüm. aynı şeyleri yaşadım: bebek sağlıklı ama mol de görülüyo dediler. amniyosentezde 46 kromozom çıkınca devam edebildiğimiz yere kadar gidelim dedi doktorumuz. ve şuan kızım 1 yaşını doldurdu allahın izniyle. sen amniyosentez oldun mu? bebek kesin 46 kromozomsa gidebildiğin yere kadar git allahın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın. ama çok fazla umutlanma da. birden herşey değişebilir ihtimalini aklından çıkarma ben hep öyle yaptım. türkiye de bi örneği daha yoktu canım benim durumun. çünkü normalde bebek 69 kromozom oluyomuş: 2 sperm 1 yumurtayı dölleyince parsiyel mol denen 69 kromozomlu bu gebelik oluşuyo. doktorlar bana dediki: 46 kromozom olduğuna göre spermler birer yumurtayı döllemiş, birinde sağlıklı bebek oluşmuş;diğeri mole dönüşmüş. ben samsunda tıpa gittim. doktorumun adı miğraci tosun.doç.dr. tıpta. doktorun irtibata da geçebilir. bütün doktorlar bi arada bu kararı verdi benim için. ilk tercih alınması yönündeydi ama biz gidebildiğimiz kadar gitmeyi tercih ettik. yalnız şunu unutma allaha hiç isyan etme umudunu kaybetme ama haerşeye de hazırlıklı ol. ben hep böyle yaptım. allah yardımcınız olsun.

birde canım önemli olan bişey daha var: o karyağdı manzarasının gitgide çoğalması da büyük risk oluyo. bebekle beraber o da büyüyünce karnın ikiz karnı gibi olması bekleniyo. ben de doktorları şaşırtan bişey daha vardı ben,im mol görüntüsü gitgide azaldı. mol denen şey artarmış çünkü. doktorum dediki hiç bi tıp kitabında bu yazmıyo ben bu durumu nasıl açıklıcam dedi. doktoruna bahset bu durumdan mutlaka.

sürekli bakıyorum okudun mu diye ama sanırım umudu kestin yazmayacak bu dedin. inşallah öyle değildir yardımcı olmak isterim. aynı durumları ben de yaşadım çok iyi bilirim ne hissettiğini. ben senin için bi umudum yinede. ama ben hiç olumlu bişey okumamıştım netten. inşallah herşey yolunda gider.

Rabbim yardım etsin yaa Peygamberimiz Hz. Muhammet (s.a.v) hürmetine Rabbim bebeğe de annesine de şu mübarek Ramazan ayı hürmetine sağlık sıhhat ve hayırlı kurtuluşlar versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve bu durumda olan bütün gözü yaşlı endişheli sıkıntısı olan bütün annelerin bebeklerin sıkıntısını gidersin inşallah Rabbim sen çok büyüksün Rabbim darda kalanlara yardım edensin Rahmansın Rahiimsin duaları kabul edensin kapına gelenleri boş çevirmezsin en sevdiğin kulunun ve kullarının hürmetine bütün Muhammed (s.a.v ) ümmetine yardım eyle yarabbim AMİNNNNNNNNNNN . . .

profiline baktım gülsenin,ayın 26 sından sonra giriş yapmamış
Allah yardımcın olsun inşallah...

ya bu arkadaş sadece 1 gün girmiş bu sayfaya. Sonra hiç merak edip bakmamış herhalde. Umarım kötü giden bişey yoktur. çok merak ettim. Niye bakmıyoki.

merhaba canım ben koşturmaktan doktor doktor, nete giremedim amniyonsentez yapıldı salı günü, yarın ön sonuç çıkacak ve o karyağdı manzarası azalıp artacağına bakacaklar, netten okuduklarım sonuç berbat ve nete bile girmedim korkumdan, yarın olsun inşallah herşey yolundadır. 2 tane prof. gittik riskli doğum üzerine bu mol gebelik değil dediler ama takip lazım dediler. valla kötü birşey yazmayın canım bitip tükeneceğim.

sen benim yazdıklarımı doktoruna anlat. artsa da azalsada bebek sağlıklıysa hamilelik devam edebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…