ben 19 haftalık hamileyim ve düzenli kontrollerim oluyor. ayrıntılı ultrasonda bakıyor gittiğim yer. bebekte hiç bir sorun göremediler, fakat şimdi mol gebelikten şüpheleniliyor testlerde çıkan kan değerleri 2 katı, 3 ay çok kötü gebelik geçirdim bulantı kusma plesenta ilk haftalara biraz büyüktü ve plesantada karyağdı manzarası var ama net değil dediler. bugün izmirde bir prof. baktı, riskli gebelikler ile ilgili olan, o da mol gebelik olmadığını sadece plesentanın tutunan yerinde sorun olabilir dedi. sağlıklı bir fetüs olduğundan moldan bahsedemeyiz dedi. tekrar kendi doktorumla konuştuğumda o hoca ile konuşacağım, net şekilde belirleyelim çünkü ben tehlikeye girebilirmişim dedi. mol gelebelik hakkında bir arkadaşımız yazmış, benim mesaj hakkım yok bana yardımcı olun o arkadaş mesaj atın bana ulaşsın telden ve mesaj kutusundan bana tel numarasını yazsın arayayım. lütfen yardım edin bu ramazan ayında...
canım stres yapma bence prof. bebişinin sağlıklı olduğunu sölemiş....
inan bana proflarla ,doktorların arasında büyük fark var....
hemde prof bu işin uzmanı imiş...
kalbimi ferah tut,bebişinide strese sokma...
inşallah bebğini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına alırsın
PROFÖSÖR E GÜVEN
canım tabi atarım msj da ...gülse dediğnin kullancı en son nereye mşj attı hangi konuya....
kullanıcının profiline girmem lazım....
ben 19 haftalık hamileyim ve düzenli kontrollerim oluyor. ayrıntılı ultrasonda bakıyor gittiğim yer. bebekte hiç bir sorun göremediler, fakat şimdi mol gebelikten şüpheleniliyor testlerde çıkan kan değerleri 2 katı, 3 ay çok kötü gebelik geçirdim bulantı kusma plesenta ilk haftalara biraz büyüktü ve plesantada karyağdı manzarası var ama net değil dediler. bugün izmirde bir prof. baktı, riskli gebelikler ile ilgili olan, o da mol gebelik olmadığını sadece plesentanın tutunan yerinde sorun olabilir dedi. sağlıklı bir fetüs olduğundan moldan bahsedemeyiz dedi. tekrar kendi doktorumla konuştuğumda o hoca ile konuşacağım, net şekilde belirleyelim çünkü ben tehlikeye girebilirmişim dedi. mol gelebelik hakkında bir arkadaşımız yazmış, benim mesaj hakkım yok bana yardımcı olun o arkadaş mesaj atın bana ulaşsın telden ve mesaj kutusundan bana tel numarasını yazsın arayayım. lütfen yardım edin bu ramazan ayında...
profiline baktım gülsenin,ayın 26 sından sonra giriş yapmamış
Allah yardımcın olsun inşallah...
merhaba canım ben koşturmaktan doktor doktor, nete giremedim amniyonsentez yapıldı salı günü, yarın ön sonuç çıkacak ve o karyağdı manzarası azalıp artacağına bakacaklar, netten okuduklarım sonuç berbat ve nete bile girmedim korkumdan, yarın olsun inşallah herşey yolundadır. 2 tane prof. gittik riskli doğum üzerine bu mol gebelik değil dediler ama takip lazım dediler. valla kötü birşey yazmayın canım bitip tükeneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?