- 20 Eylül 2020
- 105
- 47
- 42
- Konu Sahibi Meryemhusna
Kız kardeşimin eşi vefat etti yaklaşık iki yıldır abuk sabuk insanlarla arkadaşlık ediyor ve uyuşturucu bağımlısı hastanede tedavi olmaya ikna ettik annemlerin yanına aldım fakat bu sefer de sürekli dışarı çıkıyor hem kendi başına hem bizim başımızı sıkıntıya sokacak iki tane küçük çocuğu var 9 yaşında ve 13 yaşında Çocukların bütün bakımıyla maddi manevi ben ve annem ilgileniyoruz ama bu gidişle ya uyuşturucu alırken bir yerde yakalanıp hapse girecek ya da uyuşturucuya bedeni dayanmayıp ölecek iki durumda da çocukların bizden alınmasından korkuyorum yatarak tedaviyi kabul etmiyor acaba çocukların velayetini anneme alabilir miyiz bilgisi olan lütfen Allah rızası için paylaşım yapabilir mi dava açsak korkuyorum çocukları alırlar yuvaya verirler sonra alırız ama yuvada geçirdikleri süre boyunca psikolojileri bozulacak çok zor durumdayız ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız hiçbir derdimiz yok bundan başka ilaçlarımı alıyorum diyor ama bizi kandırıyor dışarıya çıkıyor üç gün gelmiyor ne yapılabilir ülkemizde bu tür durumlarda zorla tedavi de yokmuş gidip şikayet etsek tedavi olsun diye çocukları alacaklar ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan bir şeyler yazabilir mi