arkadaşlar şu mantardan bendede çıktı baya bi önce.doktora gittim hem hap hem fitil hemde travocort krem verdi.kullandım hepsini ama bu ay tekrar kaşıntı başladı bendeilişkiye falan da girmedim bu sürede.niye iyileşemiorum ben?tekrar gidicem bu aralar.ama ya düzelmezse diye korkmaya başladım?
kızlar ben de hawuzda denizde mikrop kapmştım..çok rahtz edici bi durum doktora gittim maalesef erkek doktor warmşş..bn de çok utanırım sıkılırım böle şeelerden ama iiyileşmek için yaptım bi kere ilaç werdi 15gün soora gel dedi gelmedim:) bida cesaret eedemdm başladı yine gidicem doktora(((((((
arkadaşlar o problem bendede vardı.hemen dr gittim bana bi krem ve fitil verdi 3 günde bir kullanılıo.ama o akşam sürdüm hemen geçti valla allahaşükür şuan öle bişi yok.çok etkili bi fitil ve krem. çok rahatladım vala hiç duramıodum çok huzursuzdum.şuan öle bi derdim yok.hemen dra gidin bence.dogumuma yakındı hamileydim ozaman bebegim çıkarten ben öle acıyı dogum sancısında hissetmedim çok kötü bi şekilde yandı.ondan kesinlikle onla yaşanılmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?