Acil Yardım!!!! (mantar şüphesi)

arkadaşlar şu mantardan bendede çıktı baya bi önce.doktora gittim hem hap hem fitil hemde travocort krem verdi.kullandım hepsini ama bu ay tekrar kaşıntı başladı bende:( ilişkiye falan da girmedim bu sürede.niye iyileşemiorum ben?tekrar gidicem bu aralar.ama ya düzelmezse diye korkmaya başladım?

eczaneden o bölge için özel şampuan al külotunu ütüle giy mantar akıntı yaptığı için günlük ped yada gazlıbez kullan o dediğim kremi kullan hastalık sürecini hafifletene kadar etek tavsiye ederim akşamlarıda imkanın varsa evde etek giy altına çamaşır giymeki o bölge kurusun nemli ortamda mantar ürüyo:suyu kaynat içine sirke kat ılındıktan sonra yıka o bölgeyi canım mücadele gerektiren illet bişe bu geçmiş olsun sevgiler:teselli:

çok sağolun kızlar.moralim çok bozulmuştu valla çok iyi geldi tavsiyeleriniz.öptüm hepinizi

carmin bu enfeksiyonla mücadelen nasıl gidiyor.ben dün akşam tekrar kontrole gittim.yine mantar devam ediyormuş.ilaçlar vajen florasını bozmuş.flora düzenleyici fitil+funit 30 adet+merhem verdi.bu sefer ümitliyim .

canım , geçmişti kremi kullanınca ama şu iki gündür yeniden başladı.. Benimde kesinlikle doktora gitmem lazım ama bana yakın, bayan bi doktor bulamıyorum.. çok sinir oluyorum walla yaa...

karmin bayan doktor tavsiye etmiyorum.doğru doktoru bulmakda çok önemliymiş.ilk 3 doktor bayandı.son 2 doktor erkekti.tedavi ve alakaları daha iyi.benim 4 ayım btmek üzere ve kurtulamadım.ilaçlar bittikten 1 hafta sonra yine başlıyor.ne kadar ilaç kullandığını doktora mutlaka söyle.

off yaa.. kadın olmak ne kadar zor.. Canım erkek doktorlar bu işte daha iyi biliyorum ama maalesef erkek doktora gidemem... İyi bi doktor bulmak lazım ama sonuçta kaç doktora gidersen git bu mantar gitmiyo heralde... İnşallah geçer ikimizinkide.. Hatta herkesin ki...

erkek doktora benimde hiç niyetim yoktu.nöbetçi doktor erkekmiş .utana sıkıla,kasıla kasıla muayene oldum.kadın olmak ne zormuş.inan ağlayarak çıktım oradan.o kadar gerilmişim anlatamam.daha sonraki muayenelerde rahatlıyorsun.4 ayda kontrol+muayene derken 11 kez muayene olmuşum.

iyleşmek için dua ediyorum.muayene olmaktan öyle bıktımki.hmal etme sakın.bu ihmal etmemiş halimiz.bide ihmal etsek...

Ay canım!!! Çok geçmiş olsun sana.. Beni doktora gitme düşüncesi zaten çok geriyo, bide erkek doktora gitsem noolcak kimbilir.. Gidemem yani, çok zor.. Allah hepimize en kısa zamanda şifa versin canım..

kızlar aynı sorun bende de var doktora gitmek istemiyorum önerilerinizi uygulayacağım iyiki varsınız.

Canım ben doktora gittim, bi hap veriyo.. onu da içmen lazım bence, o yüzden doktora gitmen lazım.. Artı, zaten bolca sölediğimiz gibi travakort krem var , doktor onu kullan dedi bana ki zaten kullanıyodum ve sebamedin genital bölge için bi jeli var onu kullandım.. Bide temizliğine çok öenm vericeksin. Çamaşırını her gün değiştir, ütüle... Benim çok akıntım olduğu için gazlı bez kullandım, onuda kullanabilirsin.. hergün jelle yıkayığ kremi kullandım.. Şimdilik bi sorunum yok..inşallah bi dahada olmaz.. Doktor için büyük nedenlerin yoksa git bence, ihmal etme... Geçmiş olsun canım..

kızlar ben de hawuzda denizde mikrop kapmştım..çok rahtz edici bi durum doktora gittim maalesef erkek doktor warmşş..bn de çok utanırım sıkılırım böle şeelerden ama iiyileşmek için yaptım bi kere ilaç werdi 15gün soora gel dedi gelmedim:) bida cesaret eedemdm başladı yine gidicem doktora:((((((((

Kızlar bu konuyla ilgili hemde çok iyi bir hastaneden duyduğum bir formül var gerçi hiçbir şey ilaç tedavisi kadar kesin sonuç vermeyebilir ama bu tarifi veren kişi kendinden çok emindi onada okulda hocası vermiş formül şu; kullanılacak malzeme hakiki saf zeytinyağı.Öncelikle bir tencerede su kaynatıyoruz (tarif vermektede çok beceriksizimdir kusura bakmayın) zeytinyağımız bir şişeye konur ve bu kaynamış suyun içine konup bekletilir daha sonra alınır gazlı bezle olabilir malum bölge tabiki önden arkaya doğru silinir.Ben henüz denemedim çünkü bende bazı dönemlerde özellikle mevsim geçişlerinde bu olayla sık karşılaşırım ilaçta kullanırım ama maalesef geçici bir süre kesildikten sonra tekrarlar birde bunu deniycem bakalım dedikleri kadar iyi gelicekmi,sizlerle paylaşmak istedim.

arkadaşlar doktora görünmeden ilaç kullanmayın. yanlış ilaç kullanımı tedaviyi zorlaştırır. doktorun verdiği ilacı da mutlaka düzenli kullanın yoksa mantar direnç geliştirebilir.
bi de temizlemek için herhangi bir sabun kullanmayın. vajina florasında koruyucu bakteriler vardır. yanlış sabun kullanımı onları öldürür,enfeksiyonu önlemeye çalışırken bilmeden işini kolaylaştırırsınız. intim likidler var eczanelerde. onları kullanın. zefiranlı su da kullanılabilir

kızlar ben de hawuzda denizde mikrop kapmştım..çok rahtz edici bi durum doktora gittim maalesef erkek doktor warmşş..bn de çok utanırım sıkılırım böle şeelerden ama iiyileşmek için yaptım bi kere ilaç werdi 15gün soora gel dedi gelmedim:) bida cesaret eedemdm başladı yine gidicem doktora:((((((((

canım hiç iyi yapmamışsın. güvenebilceğin bi bayan doktor bul istersen daha rahat etmeni sağlıcaksa. ama gidecein doktora da söyledii vakitte git. hatta şikayetin geçse bile kontrole git. çünkü yerleşti mi kolay geçmiyo mantarlar.

ben doktora gittim.öncelikle bir hap verdiler tek içimlik ve travakort krem verdiler.şu anda iyiyim.faydalı oldu arkadaşlar.

bendede aynı şikayetler var çok sinir bozucu 15 yıldır var artık yeter diye bağırmak geliyor içimden

arkadaşlar aynı sıkıntıdan dolayı bende doktora gittim.banada travocort verdi.fakat kullandığım ilk günden itibaren resmen çıldırma safhasına geldim.kaşınma beni geceleri dahi uyutmuyor.tekrar doktora gittim kremleri değiştirdi.şimdi nizoral die bi krem kullanıyorum.ama onunda direk kaşıntıyı kestiğini söyleyemicem.doktora gitmeden önce daha iyiydim.şimdi 3 gündür uykusuzum ve bi çare arıyorum.

arkadaşlar o problem bendede vardı.hemen dr gittim bana bi krem ve fitil verdi 3 günde bir kullanılıo.ama o akşam sürdüm hemen geçti valla allahaşükür şuan öle bişi yok.çok etkili bi fitil ve krem. çok rahatladım vala hiç duramıodum çok huzursuzdum.şuan öle bi derdim yok.hemen dra gidin bence.dogumuma yakındı hamileydim ozaman bebegim çıkarten ben öle acıyı dogum sancısında hissetmedim çok kötü bi şekilde yandı.ondan kesinlikle onla yaşanılmaz .

arkadaşlar o problem bendede vardı.hemen dr gittim bana bi krem ve fitil verdi 3 günde bir kullanılıo.ama o akşam sürdüm hemen geçti valla allahaşükür şuan öle bişi yok.çok etkili bi fitil ve krem. çok rahatladım vala hiç duramıodum çok huzursuzdum.şuan öle bi derdim yok.hemen dra gidin bence.dogumuma yakındı hamileydim ozaman bebegim çıkarten ben öle acıyı dogum sancısında hissetmedim çok kötü bi şekilde yandı.ondan kesinlikle onla yaşanılmaz .

cnm krem ve fitilin adını verir misin?

Back
X