- 2 Mart 2023
- 2.113
- 6.922
- 78
- 45
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
Bu kadar ilaca gebelik olursa da normal gebelik olmaz , dış gebelik olabilir. Kendinizin değerini bilin ve mutlaka uzman doktora görünün.Bakarmisini, lutfen kahverengi lekelenme geldi sadece
boşalmadı diyorsunuz.nasıl gebe olabilirsin acaba?Arkadaslar 0Ocqk 1 iliski yasadim bosalma olmadi
Ocak7 iliskk yasadim tekrar bosalma olmadi 8 tekrar yasadim bosalma olmadi ama ben korktum ne olur olmaz diye ertes 72 kullandim 24 saat icinde adet olmam gerekiyor olmadim bir kac erken gebelik test yaptim negatif bgn yaptm hafif silik cizgi cikti digerlerj hep negatif cikti ama tarlusal aldim iki gundur kullaniyorum birsey yok kasiklarimda agri oluyor goguslerimde hassasiyet bir sey yok ama cok korkuyorum yardimci olun lutfen
çelme takmışlarKotu yola dusuruldum dedi
Olmad aama kacma durumu soz konusu olabilir diye lekelenme oldu kahverengi simdi test yaptim negatifboşalmadı diyorsunuz.nasıl gebe olabilirsin acaba?
Bosalma olmamis ama dis gebelik olurmuBu kadar ilaca gebelik olursa da normal gebelik olmaz , dış gebelik olabilir. Kendinizin değerini bilin ve mutlaka uzman doktora görünün.
O zaman ilaçları da boşa içmişsinizBosalma olmamis ama dis gebelik olurmu
Canim lekelenme neyden oldu sence gerisi gelmedi test negatif yardimci olurmusunO zaman ilaçları da boşa içmişsiniz
Sanada takarlarrrrrçelme takmışlar
Dis gebelik.olsa pozitif cikmazmiBu kadar ilaca gebelik olursa da normal gebelik olmaz , dış gebelik olabilir. Kendinizin değerini bilin ve mutlaka uzman doktora görünün.
Dis gebelik.olsa pozitif cikmazmi
Hormon dengenizi bozmuş olabilir, doktora görününCanim lekelenme neyden oldu sence gerisi gelmedi test negatif yardimci olurmusun
ya allahım ya adam boşalmadı diyosun nasıl kaçma olcak,Olmad aama kacma durumu soz konusu olabilir diye lekelenme oldu kahverengi simdi test yaptim negatif
Ya blmyrm ama test negatif lekelenme geldi sdce ilactanmi oldu acabaya allahım ya adam boşalmadı diyosun nasıl kaçma olcak,
Oluyomus ole diyolarya allahım ya adam boşalmadı diyosun nasıl kaçma olcak,
ay saçmalam allah aşkına .tamam rahatla artık hamile değilsin ok, lekelenme ilaçlardan olmuşturOluyomus ole diyolar
Dis gebelikte pozitifmj gozukuyo pekiay saçmalam allah aşkına .tamam rahatla artık hamile değilsin ok, lekelenme ilaçlardan olmuştur
ay saçmalam allah aşkına .tamam rahatla artık hamile değilsin ok, lekelenme ilaçlardan olmuştur
Yahu ağrıdan kıvranıyorum diyorsun, leblebi gibi dış gebelik yapan ilacı almışsın. Ne diyelim hastaneye git diyeceğiz tabii ki nerden bilelim biz? Hastaneye gideceksen git yoksa burda milleti darlama artık insanlar nerden bilecekDis gebelikte pozitifmj gozukuyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?