• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfen

deniznaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
16
0
86
İstanbul
merhaba

43 gün önce normal doğum yaptım. bebeğimde bende gayet sağlıklıydık 2 gün öncesine kadar.. bebeğimi emziriyorum 2 gün önce sol gögsümde kızarıklık ve hassasiyet hissettim akşam ateşim çıktı. biraz öncede doktora gittim emzirerek boşalt dedi ama benim sorunum sol gögsüm bekarkende sağa göre daha büyüktü emzirmeye başlayınca iyice büyüdü sol gögsümü iki kere veriyorum bebeğim tam bitiremiyor bu arada sağ gögsüm iyice sütle doluyor onu veriyorum sol yine şişiyor anlıyacağınız iki kere solu veriyorum bi kere sağı ama solu boşaltamıyorum sürekli tek gögsümü verirsemde gögüslerim arasında çok büyük bir fark oluşacak ne yapacam bilmiyorum.. ben böyle diyince doktor sefaktil 500 mg antibiyotik verdi onun içinde de anne sütğnden bebeğe geçer yazıyor.. doktor içebilirsin dedi ama güvenemiyorummm. bu ilacı emzirirken kullanan varmı???? bebeğime zararı olurmuki ???

tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
şimdiden herkese teşekkürler

cnm benim göğsünde süt toplanmış, bu durum ateş ve sıtma yapar. öncelikle bebeğini bol bol bu ögğsünle emzir. eğer boşalma olmazsa sağman gerekli. bazı durumlarda sütler düğüm olur tıkanır boşalmaz, bebeğin de boşaltamaz bu durum oluşur. muhakkak iyileşme durumun olmazsa sağmalısın

aynısı bendede olmuştu, sağ göğsüm kızarıyo ve çok acıyodu, halsizlik ve ateş yapmıştı bende, dr.um aksef diye bi antibiyotik verdi, geçti . bikaç hafta sonra tekrar oldu ve yine kullandım o ilacı, prospektüsünde sütten geçer yazıyodu ama kendi dr.umda bebeğimin dr.uda hatta sağlık ocağındaki dr.da bana kullanabilirsin hiç bi sakıncası yok demişti. bence mutlaka dr.un verdiği ilacı kullanın ve o göğsü iyice boşaltmaya çalışın. geçmezse operasyon gerekiyor çünkü

Back