Acil yardım lütfen

Girlstalks2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
62
28
Kızlar soulchil diye bir uygulama indirdim ve hesabı silmek istedim kapatmıyor internete yazınca bir sürü şikayet var aşırı tedirgin oldum cep telefonu dışında herhangi bir bilgi girmedim ama para çekme vs yaşanır mı nasıl kapatılır kapatmazsak öylece dursa başına iş açar mı bilgisi olan var mı yardım edin

Kızlar soulchil diye bir uygulama indirdim ve hesabı silmek istedim kapatmıyor internete yazınca bir sürü şikayet var aşırı tedirgin oldum cep telefonu dışında herhangi bir bilgi girmedim ama para çekme vs yaşanır mı nasıl kapatılır kapatmazsak öylece dursa başına iş açar mı bilgisi olan var mı yardım edin
Arkadaş tanisma sitesi değil mi ?

Arkadaş tanisma sitesi değil mi ?
Evet kafa dağıtmak için girmiştim ne olduğunu nasıl işlediğini de bilmiyorum mesajlar geldi aramalar oldu bisiyler oldu korktum silmek istedim telefon bilgimle kayıt olmuştum ama internette korkunç yorumlar var şantaja uğrayan falan
Hesabı silmesek öylece dursa ne oluyor bilmiyorum hiç

Evet kafa dağıtmak için girmiştim ne olduğunu nasıl işlediğini de bilmiyorum mesajlar geldi aramalar oldu bisiyler oldu korktum silmek istedim telefon bilgimle kayıt olmuştum ama internette korkunç yorumlar var şantaja uğrayan falan
Herhangi bir şey yükledin mi ? Fotoğraf falan ? Erişim izni verdin mi ? Ayrıca hesap silme nasıl yok ya? İyice kurcala bakalim

Herhangi bir şey yükledin mi ? Fotoğraf falan ? Erişim izni verdin mi ? Ayrıca hesap silme nasıl yok ya? İyice kurcala bakalim
Kayıt dışında izin vermedim yanlışlıkla bişi basmadiysam inşallah, arama falan geldi hatta mikrofon izni istedi reddettim, silme yeri var 30 gün beklemek zorundasın diyor silmiyor, şikayetvarda benzer şeyler yazmışlar ve şantaja uğrayan falan olmuş korkunç.

Kayıt dışında izin vermedim yanlışlıkla bişi basmadiysam inşallah, arama falan geldi hatta mikrofon izni istedi reddettim, silme yeri var 30 gün beklemek zorundasın diyor silmiyor, şikayetvarda benzer şeyler yazmışlar ve şantaja uğrayan falan olmuş korkunç.
Tamam 30 gün boyunca aktifleştirme hesabı. Sana bir video yolladım orada nasıl silinecegini anlatiyor.

Öncelikle ordan gelecek adamdan hayır gelmez.
Bir arkadaşımın kocası dahi uygulama kullanmış karşınıza ne halt çıkar belli değil.
SoulChill Hesap Silme:
SoulChill uygulamasına giriş yapın.
Giriş yaptıktan sonra profilinize gidin.
Profilinizden Ayarlar menüsüne giriş yapmalısınız.
Burada da sayfayı en alt kısma kadar kaydırıp Hesabımı Sil seçeneğine dokunun.
İlgili adımları tamamlayıp hesabınızı silebilirsiniz.
SoulChill, uygulamasında sesli ve yazılı sohbet edebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra beğenmediyseniz veya artık kullanmak istemiyorsanız yukarıdaki adımları izleyerek hesabınızı kapatabilirsiniz. Fakat hesabınızı yeni açtıysanız hesabı tamamen silebilmek için 30 gün beklemeniz gerekiyor. Bu durumda ise; kullanıcı adınızı ve profil fotoğrafınızı değiştirip uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Öncelikle ordan gelecek adamdan hayır gelmez.
Bir arkadaşımın kocası dahi uygulama kullanmış karşınıza ne halt çıkar belli değil.
SoulChill Hesap Silme:
SoulChill uygulamasına giriş yapın.
Giriş yaptıktan sonra profilinize gidin.
Profilinizden Ayarlar menüsüne giriş yapmalısınız.
Burada da sayfayı en alt kısma kadar kaydırıp Hesabımı Sil seçeneğine dokunun.
İlgili adımları tamamlayıp hesabınızı silebilirsiniz.
SoulChill, uygulamasında sesli ve yazılı sohbet edebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra beğenmediyseniz veya artık kullanmak istemiyorsanız yukarıdaki adımları izleyerek hesabınızı kapatabilirsiniz. Fakat hesabınızı yeni açtıysanız hesabı tamamen silebilmek için 30 gün beklemeniz gerekiyor. Bu durumda ise; kullanıcı adınızı ve profil fotoğrafınızı değiştirip uygulamayı kaldırabilirsiniz.
Kullanıcı adını değiştirip silebilirim mi? 3p gun beklemek mi gerek hemen mi?

Mecbur bir ay bekleyeceğiz o halde Allah'a emanet, telefon numarası ile para çekme vs olur mu sizce
Genelde tüm uygulamalarda para çekilmesi için apple ise apstore android ise play storedan ödeme kısımlarındaki bilgilerden oluyor onları kaldırın ve müşteri hizmetlerini de arayıp uyhulamalara ödeme yapılmasını istemiyorum diyip açıksa kapattırın sizin ne yaptığınızı bilmiyoruz , uygulamayı da bilmiyoruz ki . Daha önce kardeşim kız giydirme oyunlarına annemin hattından anlamadan para çekmişti tabi küçüktü daha 😂

X