- 11 Şubat 2023
- 7.149
- 12.931
yokkkk daha bakmamm bile
Valla ister iç ister içme.ayyy bir kere daha içmicemmmmmm
o kullanamazmış ben ayarlicam zamanını dedi ben de inandım ya daha önceden hiç böyle olmamıştı çünkü 2 sene birlikteydikValla ister iç ister içme.
O içtiğin asla masum bir hap değil.
Sen bu sık kullanmanın bedelini ilerle göreceksin.
Yeminine sadık doktora sor bakalım ne dicek, artık zorda kaldın baska yolun yok iç ve bir daha içme, başka korunma yollarını kullan. Bi haplari asla kullanma der.
Sen hormonlarını oynattın bi kere.
Öyle uzaktan cok da dert degil bisey olmaz diye düşünüyor insan ama olay cok gercek ve trajik…
Prezervatif neden kullanmayıp bu hapi alıyorsun.
Sen ne yaptığının farkındamısın…
Elinizin altında google var. Hiç mi araşmadın bu ilacı.
Bir daha asla kullanma. Yazık etme kendine…
Hem kızdım hem de üzüldüm aslında…
kızlar 5 ekim cuma eski erkek arkadaşımla birlikte oldum zamansız ella kullandım 1 saat sonra 8 ekim tekrar bielikte olduk dışarı boşaldı 12 ekim tekrar birlikte olduk ve yanlışlıkla içime boşaldı ella kullandım sonraki gün bir daha birlikte olduk dışarı boşalıcaö dedi yapamadı salak yine ella kullandım en son 21 ekim cuma dışarı boşaldı ama bir kısmı içime geldi diye zorla içirtti ella. hormonlarım alt üst reglim gecikti bir hafta normalde 15inde olurdum her ay olmadım test yaptım negatif ama o kadar ella kullandım ki son birlikte oluşumuzda koruyamamıştır diye çok endişeliyim nolur akıl verin ayrıldım da çocuktan hamile kalsam evlenemeyiz de sizce vwr mı ihtimal
İlişki yaşayıp içe boşalma olduysa her zaman yuzde 1 bile olsa hamile kalma riskin var . Ama sana daha önemli bir şey yazmak istiyorum sence buna değer mi ? Gerçek bir korunma yöntemi kullanabilirsin bu sekilde kendine zarar veriyorsunkızlar 5 ekim cuma eski erkek arkadaşımla birlikte oldum zamansız ella kullandım 1 saat sonra 8 ekim tekrar bielikte olduk dışarı boşaldı 12 ekim tekrar birlikte olduk ve yanlışlıkla içime boşaldı ella kullandım sonraki gün bir daha birlikte olduk dışarı boşalıcaö dedi yapamadı salak yine ella kullandım en son 21 ekim cuma dışarı boşaldı ama bir kısmı içime geldi diye zorla içirtti ella. hormonlarım alt üst reglim gecikti bir hafta normalde 15inde olurdum her ay olmadım test yaptım negatif ama o kadar ella kullandım ki son birlikte oluşumuzda koruyamamıştır diye çok endişeliyim nolur akıl verin ayrıldım da çocuktan hamile kalsam evlenemeyiz de sizce vwr mı ihtimal
kızzzzz değmezzzz asla değmez ben ona gereken tepkiyi veremedim demek ki o yğzden bçyle olduİlişki yaşayıp içe boşalma olduysa her zaman yuzde 1 bile olsa hamile kalma riskin var . Ama sana daha önemli bir şey yazmak istiyorum sence buna değer mi ? Gerçek bir korunma yöntemi kullanabilirsin bu sekilde kendine zarar veriyorsun
Devamli doktora git hormonlarına ve yumurtalarına baktır.o kullanamazmış ben ayarlicam zamanını dedi ben de inandım ya daha önceden hiç böyle olmamıştı çünkü 2 sene birlikteydik
hiç kullanmamıştım 2 gün önce baktım sraştırdımDevamli doktora git hormonlarına ve yumurtalarına baktır.
6 ay aralıklarla git sen vucudunu mahvettin.
İnanılır gibi değil şoktayım….
Hic mi içerken googledan arastirmak gelmedi aklina….