acil yardım korkuyorum hamile kalmış mıyımdır

tsepal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
28
-3
25
kızlar 5 ekim cuma eski erkek arkadaşımla birlikte oldum zamansız ella kullandım 1 saat sonra 8 ekim tekrar bielikte olduk dışarı boşaldı 12 ekim tekrar birlikte olduk ve yanlışlıkla içime boşaldı ella kullandım sonraki gün bir daha birlikte olduk dışarı boşalıcaö dedi yapamadı salak yine ella kullandım en son 21 ekim cuma dışarı boşaldı ama bir kısmı içime geldi diye zorla içirtti ella. hormonlarım alt üst reglim gecikti bir hafta normalde 15inde olurdum her ay olmadım test yaptım negatif ama o kadar ella kullandım ki son birlikte oluşumuzda koruyamamıştır diye çok endişeliyim nolur akıl verin ayrıldım da çocuktan hamile kalsam evlenemeyiz de sizce vwr mı ihtimal

Hamile olma riskin ne bilmiyorum ama prezervatif yerine kullandığın Ella senin hormonları yerle bir edecek,felegini öttürecek.

1 hafta içinde 4 kez ella mı kullandınız doğru mu okuyorum

Sana Ella içirtesine kadar kendi aklı nerdeymişte prezervatif kullanmamış bu mal. Hadi o kendini düşünmüyor da sen niye kendini düşünmüyorsun balım. Hamile kalmazdın reglin artık düzensiz bir yıl da düzensiz devam edebilir. Hamile kalmazsın ama ilerde çocuk istediğinde de bu sana zarar verir çünkü kendi gebelik ihtimalini de her seferinde düşürüyorsun. Bence bir daha asla kullanma. Eğer düzenli seks hayatın ya da zamansız birlikteliklerin varsa doğum kontrol hapı gibi başka korunma yöntemlerini bir düşün

İlişkiden hemen sonra ella kullanan calısanım suan hamıle kaldı imkansız değil, keşke adam akıllı korunsaydınız

benim arkadaşım elladan sonra üçüz gebelik yaşadı. Allah nasipse ederse bir yerden tutturuyor. ama evli değilsin sanırım Allah yardımcın olsun daha sağlıklı adımlar atarsın bundan sonra umarım

ayyyy hiç isteyerek içmedim de mecbur kaldım öyle düzenli bir cinsel hayatım da yok işte ayda yılda bir geri dönüyor o aralar oluyor

elin p.ci kondom almiyor diye mahvetmissin yumurtalıklarini.
bir ayda 4 ella icilir mi??? hic mi caninin kiymeti yok?
madem bu kadar sevisgensin niye kondom almadin? bari dogum kontrol hapi kullan. yazik gunah cidden!
o kadar haklısınki benim düşğncesizliğim ve aptallığıö da var

benim arkadaşım elladan sonra üçüz gebelik yaşadı. Allah nasipse ederse bir yerden tutturuyor. ama evli değilsin sanırım Allah yardımcın olsun daha sağlıklı adımlar atarsın bundan sonra umarım
ayyy ama ben hep 1 saat sonrasında aldım inşallah bir şey olmaz valla o vebali kaldıramam

Evlenince cocuk yapmak istediginde yumurtan yok ya da kalitesiz olduğunda erken menapoza girdiğinde doktoruna sık sık ella kullandığını anlatırsın.
Boşaldı da kaçtı da girdi de çıktı da.
Kullan ella bol bol kullan…

ayyy bir kere daha içmicemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…