• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardım kızlar !! Ovulasyon testi nasıl yapılıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gmzus

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
17
4
16
30
Kızlar hamile kalmak istiyorum bir kaç aydır deneme yapıyoruz ama ben nasıl bi yol izlemeliyim ne yapmalıyım diye araştırırken ovulasyon testleri çıktı karşıma nasıl yapılıyor acaba

Kızlar hamile kalmak istiyorum bir kaç aydır deneme yapıyoruz ama ben nasıl bi yol izlemeliyim ne yapmalıyım diye araştırırken ovulasyon testleri çıktı karşıma nasıl yapılıyor acaba
Sen al canım orda kullanma talimatı var adet8n bittikten 3 gün sonra başlarsın birliktede takip edebiliriz bende kullanıyorum çünkü

Ay çok sevinirim ya çok iyi olur teşekkür ederim peki tavsiye edeceğin bir marka var mı

Ovulasyontakipciniz diye bı sayfa var oraya bakarsan ordan alırsan hem resim falan atıyorsun yorumluyor yumurtlama olmuş olmamış bugünü değerlendir gibisinden bide onlar ince testler olunca daha net oluyor bende laboguik kullandım net değildi çizgileri ben şimdiki söylediğim sayfadan almıştım

Ovulasyontakipciniz diye bı sayfa var oraya bakarsan ordan alırsan hem resim falan atıyorsun yorumluyor yumurtlama olmuş olmamış bugünü değerlendir gibisinden bide onlar ince testler olunca daha net oluyor bende laboguik kullandım net değildi çizgileri ben şimdiki söylediğim sayfadan almıştım
Yaa yorumlaması daha iyi olabilir başlangıçta benim için çok teşekkür ederim

Yaa yorumlaması daha iyi olabilir başlangıçta benim için çok teşekkür ederim
Mesela ben resim atmıştım koyulaşınca değerlendir tekrar resim at demişti yine o zaman çatlama görmedim 36 saat sonra çatlama gördüm o zaman değerlendir falan demişti . Rica ederim yardımcı olduysam

Mesela ben resim atmıştım koyulaşınca değerlendir tekrar resim at demişti yine o zaman çatlama görmedim 36 saat sonra çatlama gördüm o zaman değerlendir falan demişti . Rica ederim yardımcı olduysam
Hemde çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim dediğin sayfaya baktım hemende mesaj attım.Umarım güzel sonuçlar alırım bunun sonunda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hemde çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim dediğin sayfaya baktım hemende mesaj attım.Umarım güzel sonuçlar alırım bunun sonunda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım ❤️🙏

Merhabalar ,ben de ovulasyon testi uyguluyorum üç gün üst üste koyu gördüm ve bu üç günü de değerlendirdim ,sorum şu ; dün testi saat 11.00de yaptım koyuydu ,değerlendirdik ,bugün ise maalesef bazı durumlardan testi erken yapamadım saat 20.00 civarı bakabildim silik yani yumurta çatlamış ,ben bugünü değerlendirmeli miyim ?ne zaman çatlamış tam olarak bilmiyorum sonuçta geç mi kaldım acaba 😣yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏

Back