Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen al canım orda kullanma talimatı var adet8n bittikten 3 gün sonra başlarsın birliktede takip edebiliriz bende kullanıyorum çünküKızlar hamile kalmak istiyorum bir kaç aydır deneme yapıyoruz ama ben nasıl bi yol izlemeliyim ne yapmalıyım diye araştırırken ovulasyon testleri çıktı karşıma nasıl yapılıyor acaba
Ay çok sevinirim ya çok iyi olur teşekkür ederim peki tavsiye edeceğin bir marka var mıSen al canım orda kullanma talimatı var adet8n bittikten 3 gün sonra başlarsın birliktede takip edebiliriz bende kullanıyorum çünkü
Ay çok sevinirim ya çok iyi olur teşekkür ederim peki tavsiye edeceğin bir marka var mı
Öyle mi tamam hemen araştırıyorum o zaman peki memnun kaldınız mı siz işinizi gördü müLaboquik diye bir markaydı sanırım internetten almıştım fiyatı gayet uygundu kaliteside iyiydi
Certain diye bi marka kullanıyorum fiyatı uygundu canımAy çok sevinirim ya çok iyi olur teşekkür ederim peki tavsiye edeceğin bir marka var mı
Tamam canım araştırayım ben onuda çok teşekkür ederimCe
Certain diye bi marka kullanıyorum fiyatı uygundu canım
Yaa yorumlaması daha iyi olabilir başlangıçta benim için çok teşekkür ederimOvulasyontakipciniz diye bı sayfa var oraya bakarsan ordan alırsan hem resim falan atıyorsun yorumluyor yumurtlama olmuş olmamış bugünü değerlendir gibisinden bide onlar ince testler olunca daha net oluyor bende laboguik kullandım net değildi çizgileri ben şimdiki söylediğim sayfadan almıştım
Mesela ben resim atmıştım koyulaşınca değerlendir tekrar resim at demişti yine o zaman çatlama görmedim 36 saat sonra çatlama gördüm o zaman değerlendir falan demişti . Rica ederim yardımcı olduysamYaa yorumlaması daha iyi olabilir başlangıçta benim için çok teşekkür ederim
Hemde çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim dediğin sayfaya baktım hemende mesaj attım.Umarım güzel sonuçlar alırım bunun sonunda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMesela ben resim atmıştım koyulaşınca değerlendir tekrar resim at demişti yine o zaman çatlama görmedim 36 saat sonra çatlama gördüm o zaman değerlendir falan demişti . Rica ederim yardımcı olduysam
Amin inşallah canımHemde çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim dediğin sayfaya baktım hemende mesaj attım.Umarım güzel sonuçlar alırım bunun sonunda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah