Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri acil yardım kızlar nişanım var elbisem yok :(

kaykay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
62
16
298
önümüzdeki ay salonda nişan yapacağz ama nişanlıklar çok pahalı hem uygun hem güzel abiye tarzı bi nişanlık arıyorum bildiğiniz siteler var mı ne olur yardım edin

kendin özel diktirtirsen evet pahalı olur. ben nişanımda yengemin nişanlığını giydim:) o diktirtmişti. ama kiralarda 150-200den filan başlıyordur.

300 lira verebilirim en fazla istanbulda oturuyorum kızlar

ben nişanda değil ama kınagecemde arkadasımdan almıştım çünku hıcbırını begenmemiştim boşa para vermış olacktım böle bı arkadasın varsa yardımcı olur

Sen buraya beğendiğin bir kaç model koysan
biz de ona göre görüp denk gelmişsek tavsiye edebiliriz canım..
Böyle zevkin hakkında hiç bir fikrimiz olmadan zor yani

300ede güzel modeller bulabılırsın tarzın nasıl bılmıyorum ama artık herşey abartıdan uzak nnişanlıkları tarlatansız seçiyorlar ve daha uygun fıyata oluyor çıkıp bır baktınmı hiçmi yok gönlune yatan
Oleg Cassini bak burda çok güzel şeyler var bunlarda benım beyğendıklerım bütçene göre

Son düzenleme:

İkinci modelin mürdüm rengini kuzenimin düğünü için aldım ben 172 tl idi ve çok zarif duruyor hem de fiyatı da yarı yarıya şu an Oleg Cassini de.

İkinci modelin mürdüm rengini kuzenimin düğünü için aldım ben 172 tl idi ve çok zarif duruyor hem de fiyatı da yarı yarıya şu an Oleg Cassini de.

bencede çok güzel ve zarıf belki konusahıbın ilgisini çeker

Oleg Cassiniyi ben de beğenrim. Caddedeki, erenköydeki ara butiklere de bakabilirsin oralarda da çok hoş kıyafetler oluyor çeşitli fiyatlarda.

çok kabarık modelleri sevmiyorum straplezde giymem gönderdiğin modeller güzel teşekkür ederim ama çok kararsızım

siteye tıkla bı bakabılırsın

Ben de nişanlığımı Oleg Cassini den aldım daha geçen hafta. abartısız şifon bana göre de hoş bir elbiseydi ve 340 tl verdim (Ki cidden herkes çok beğendi, nişanımız da bir kafede oldu ortama da uydu) Benimki straplez idi. Dedikleri gibi sitesine gir bi bak. Bazı kıyafetler çok pahalı bazıları ise uygun olabiliyor. Bir de çıkıp dolaşmaya başla bence Bağdat Caddesi veya Kadıköy gibi yerlerde sürüyle mağaza var fiyatlarına göre de elersin en iyisi bir yerden başlaman bence

bu hafta gezmeye başlayacağım peki kızlar nişan elbisesini kız tarafı mı alır erkek tarafı mı :)

kadıköyde kesin bulursun şu boğanın aşağısındaki sokakta otantik diye bir mağaza var eski salı pazaranın başlangıç sokagı orda cok guzel kıyafetler oluyor ayrıca uygun kadıkoy operadada bulabılırsın bence

Evet kızın kıyafetini erkek tarafı alır erkeğin kıyafetinide kız tarafı :) benimde 19 mayısta var nişanım fatihte roze moda evinde diktiriyorum...

ama sana tavsiyem salonda olacaksa eğer biraz kendini belli eden kıyafetler seçmen. çünkü herkez abiye giyiyo ve bazen gelin aralarında kayboluyo. gelin bence kendini belli etmeli salonda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…