• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım kızlar lütfen!!!

slm kızlar.28 haziranda düğünüm var.salon tutuldu herşey hazır bu hafta içinde gidip nikah işlemlerini başlatıcaz.fakat bn kararsızımfisfisfis nikahımı salondamı yani düğün salonundamı yapmalıyım.yoksa kına gecemin olduğu gün nikah salonuna ailelerle gidip kıydırmalımıyım.düğünden zaman çalar ve memuru oraya getrmek extra masraf olduğu için kayınvalidem böle bi fikr ürett ve ben kararsızım.pişman olurmuyum ilerde diye düşnüüyorum.lütfen fikrlerini söleyin sadece birkaç günüm var arkadaşlar.şimdiden teşekkürler..a.s.
canimmmm benimmmm bence salonda yaptir nikahinii.... yemisim parasini ya:jeyyar: bak ilerde pisman olma bu insanin basina hayatinda 1 kez gelio hersey istedigin gibi olsun.ilerde keske sunu da yapsaydim demek yerine bugünden yapturki icinde bi özlem kalmasin! kaynanalar zaten hep birseyler üretirler salla gec salomda gelinlikler icinde o mutlulugu yasamana bak( Allah allah costum bende valla iyi döktürdüm delikafadulden )

yok canım.alamadık henüz.çarşamba günü sağlık raporu için kan verdik ptesi sonucunu alıp işlemlere devam etçez.ptesi hallolur heralde.ama nikahım düğün salonunda olamıcak sanırım şuan için araştrmalarıma göre bütün memurlar ful doluymuş:(

canım inşallah halledebilirsin
hakkında hayırlısı olsun
salon ya da ayrı nikah hiç farketmez mutlu ol o önemli :nazar:
öptüm canım a.s.

bence nikahını önce kıydır canım.düğün salonunda fazla zaman kaybı olur yoksa .eğlenme vaktinden çalınmış olur...

bencede salonda olsun benimde öyle olacaktı ama son anda olamadı ve içimde kaldı kavınvaliden bigünlük daha sıkısın dişini bir kere yaşayacağın bir şey bu

canım benim dügünümde 11 temmuzda ve biz salonda kıydırcaz nikahı nişanlımla oyle karar aldık sende nasıl istiyosan öyle yaptır sonradan pişman olma bu arada mutluluklar diliyorum...

Back