- Konu Sahibi blueangel1771
-
canım nikahı da ayrı yapabilirsin ne varki bunda hem onunda ayrı bi hatırası olur bence içinde ukde kalacak bi durum olmaz ama yine de sen bilirsin. hoş bi takım elbiseyle nikahına gidersin ileride daha çok anlatacak şeyin olur belki :))))
yalnız bişi dicem nikah işlemleri için biraz geç kalmadınızmı
çünkü arkadaşımdan biliorum daha mart ayından tüm haziran günleri dolmuştu istemedikleri bi güne almak zorunda kaldılar hazirana almak biraz zor gibi gözüküo ama inşallah bi problem çıkmaz canım allah işlerini rast getirsin
düğün salonunda daha havalı oluyor canım
benimki de salonda olucak.
daha şık oluyo bence salonda yap canım
evet etrafımdan çoğu kişi öyle söylüyor.üf ne zormuş bu işler ya.:1no2: senin nasıl olmuştu
canım,benim nikah düğünden bir hafta olmuştu.çünkü memurlar düğün günü doluydu.sen de biraz geç kalmışsın.bulamayabilirsin
slm kızlar.28 haziranda düğünüm var.salon tutuldu herşey hazır bu hafta içinde gidip nikah işlemlerini başlatıcaz.fakat bn kararsızımfisfisfis nikahımı salondamı yani düğün salonundamı yapmalıyım.yoksa kına gecemin olduğu gün nikah salonuna ailelerle gidip kıydırmalımıyım.düğünden zaman çalar ve memuru oraya getrmek extra masraf olduğu için kayınvalidem böle bi fikr ürett ve ben kararsızım.pişman olurmuyum ilerde diye düşnüüyorum.lütfen fikrlerini söleyin sadece birkaç günüm var arkadaşlar.şimdiden teşekkürler..a.s.
düğün salonunda daha havalı oluyor canım
blueangel cim benim nikah ve düğünüm ayrı şehirlerde olacağı için ilk aklıma öle geldi ayrı ayrı oluşununda başka bi havası var bence es geçme bu fikri derim.
ha salonda da yapabilirsin güzel olur ama extra ücret alıolar diye biliorum salona gelmek için..
inşallah halledebilirsiniz naaptın bu arada nikah tarihi alabildinizmi cnm
bencede salonda yap canım benim öyle oldu düğünden sadece 15 dk çalıyor bence değer benim hayalimde hep gelinliğimle EVETT demek vardı.öylede oldu hem bir başka oluyor hemde havalı oluyor tavsiye ederim.ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR DİLİYORUMa.s.
blueangel bence salonunda yap cnm ,
çünkü gelinliğinle nikahın kıyıldığında daha mutlu olacaksın emin ol...
Allah mesut etsin....
sevgiler :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?