keşke hamile olsammHamilelik bekliyor musun?
gittim zaten ama negatif çıktı ama hala adet olmadımDoktora git
sizde nasıl belirtiler var acabaAynısı bende de var 2 hafta kadar gecikti bi doktora gitmemiz lazım bence :) geçmiş olsun
Belim ağrıyor sol kasığım ağrıyor inanılmaz derecede ve bacağıma vuruyor ağrı.ama ben beklemiyorum hamileliksizde nasıl belirtiler var acaba
bende de sol kasık ağrısı göğüslerde koyulaşma geceleri ateş basıyo sıcaklıktan ölüyom gibi oluyo resmen aşırı derecede akıntım var geceleri yumurtalıklarımın sızısına uyanıyorumBelim ağrıyor sol kasığım ağrıyor inanılmaz derecede ve bacağıma vuruyor ağrı.ama ben beklemiyorum hamilelik
2 gün geçmişti idrar testi yaptım evde negatif çıktı ertesi gün baktım belli belirsiz 2. çizgi var dün akşam hastaneye gittim negatif çıktı ama değer 12 yazıyo anlamadımTestler de negatif çıktı
valla tam 6 gün geçti adet olmak istemiyorum bebiş olsun istiyorum 10 gün olsun bir daha gidicemO değeri bilmiyorum tam olarak tekrar doktora gitsen iyi olur diye düşünğyorum
siz testleri kaç günde yaptınızTestler de negatif çıktı
peki sizinde benim gibi şikayetleriniz oldumu acabaAdet gecikmemin 13. Gunu kan testim negatif cikti.17. Gunu tekrar yapilan kan testiyle hamile oldugumu ogrendim hanimlar
Gogus hassiyeti halsizlik kasik batmasi ozellikle sol kasik gibi belirtiler vardi.en son iliskinin uzerinden kac gun gecti.ancak oyle kesin bisi soylenebilirpeki sizinde benim gibi şikayetleriniz oldumu acaba
valla komik olabilir ama 23 aralıkta adet oldum 6 gün sürdü malum yılbaşı zamanına denk geliyodu pek fazla o geceyle ilgili bişi hatırlamıyorum birde adetimden önceki haftada olabilir kesin yaniGogus hassiyeti halsizlik kasik batmasi ozellikle sol kasik gibi belirtiler vardi.en son iliskinin uzerinden kac gun gecti.ancak oyle kesin bisi soylenebilir