hamile arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Kağıdın resmini çek yükle buraya bence daha iyi cevap alırsın.. Çıkan rakamların başında sıfır varsa negatif kâğıtta pozitif yada negatif yazmaz her labaratuvar farklı çıktı veriyor.[/
sonuç 0.12 iken 0.534 oluyo 5 gün arayla bunuda açıklayabilen varmı acaba

Bu yukselme bi anlam ifade etmez malesef
Ornegin 1 mis 2 olmus gibi.
Hamile olmayan insanlarda bile 5 e kadar hcg cikabilir.
Ustelik 5 gun fark var arada.
Verdiginiz iki deger de 1 in altinda.

teşekkür ederim 15 gün olmasını beklicem bugun 11.günüm geç döllenme vs falan olmuştur belki beklicem biraz daha
keisnlikle,ama kendinize her gün test yapıp da stres yapmayın,rahatlamaya çalışın,inşallah hamileliktir

23 aralık ta adet oldum 6 gün sürdü bir daha adet olmadım yumurtalıklarım ağrıyo geceleride sızısına uyanıyorum genellikle sol tarafım adet oluyomuşum gbi bi ağrı geliyo sonra bakıyorum bişey yok akıntı gelmiş akıntı çok fazla geliyor göğüslerimde dolgunlıuk yok ama koyulaşma var napıcamı bilmiyorum hesaplamama göre 11. günümdeyim 28 günde bir adet oluyorum düzenli bnm adetlerim
SİZE SORUM ŞU 5.GÜNÜMDE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 0.12 ÇIKTI
10.GÜNÜMDE TEKRARDAN YAPTIRDIM 0.534 ÇIKTI AMA HALA ADET OLMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN
İlişkinin üzerinden kaç gün geçti bir de onu düşünün. İlişkiden 10 gün sonra kanda çıkması lazımdı.

Değerinizin 0.1 veya 0.5 olması hamile olduğunuzu kesin olarak göstermez,hatta 20-25 olupta katlanarak artmazsa sağlıklı gebelik bile olamaya biliyor bir arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum,maalesef düşük yaptı.eğer hamileyseniz 5 in üstünde çıkmalı ve yanlış bilmiyorsam 24 yada 48. Saat geçince 2katına çıkarak artmalı.adetiniz 10 gün gecikmiş ama artış yok,ultrasondada görünmemiş evet belki geç döllenme olabilir ama olmama ihtimaline karşın hazırlıklı olun.

Değerinizin 0.1 veya 0.5 olması hamile olduğunuzu kesin olarak göstermez,hatta 20-25 olupta katlanarak artmazsa sağlıklı gebelik bile olamaya biliyor bir arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum,maalesef düşük yaptı.eğer hamileyseniz 5 in üstünde çıkmalı ve yanlış bilmiyorsam 24 yada 48. Saat geçince 2katına çıkarak artmalı.adetiniz 10 gün gecikmiş ama artış yok,ultrasondada görünmemiş evet belki geç döllenme olabilir ama olmama ihtimaline karşın hazırlıklı olun.
15 gün olmasını bekliyorum inş vardır

X