- 7 Temmuz 2017
- 2
- 0
- 39
- Konu Sahibi Butterfly2017
Doktordan olan memnuniyetimi belirttim ama reklam gibi algılandı herhalde.Doktorun reklamını yapıyorsunuz gibi geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktordan olan memnuniyetimi belirttim ama reklam gibi algılandı herhalde.Doktorun reklamını yapıyorsunuz gibi geldi bana
Reklam olmasin diye simdiye kadar isim vermemistim ama ben de o doktora oldum ameliyat. Arkadaşın dediği gibi whatsaptam ne sorsam cevapladı ameliyat da basarili gecti o civarda olup istanbul ankara vs gidemeyen arkadaslar dusunebilirlerDoktorun reklamını yapıyorsunuz gibi geldi bana
Ben Mersin'de yaşıyorum ve Dr. Fatih Adancıoğlu'na kızlık zarı dikimi için başvurdum kendisi gizliliği ön planda tutan ve işini hakkıyla yapan bir doktor kısa süren bir operasyonun ardından sonuç başarılı oldu tavsiye ederim kendisinin internet siteside var araştırıp kendisinden bilgi alabilirsiniz arkadaşlar hastalarıyla direk kendisi ilgileniyor.
BUGÜN KONTROLE GİTTİM BENİMDE DİKİŞLER TUTMUŞ, HAYATIM TAM ANLAMIYLA DEĞİŞTİ ÜZERİMDEKİ KARABULUTLARI ATTIM ALLAHA ŞÜKÜR ,İNŞALLAH SİZLERDE BENİM GİBİ ŞANSINIZ İYİ OLUR
DR SEZGİN SÖNMEZE OLDUM, GEÇEN YIL ARKADAŞIMDA OLMUŞTU 4-5 AY ÖNCE EVLENDİ SORUN OLMADI, BENDE ONDAN CESARET ALARAK GİTTİM ŞÜKÜR SORUN YOK.
DR SEZGİN SÖNMEZE OLDUM, GEÇEN YIL ARKADAŞIMDA OLMUŞTU 4-5 AY ÖNCE EVLENDİ SORUN OLMADI, BENDE ONDAN CESARET ALARAK GİTTİM ŞÜKÜR SORUN YOK.
kızlar herkese selam ben 5 yıldır dr sezgin sönmez e tedavi olurum 2 çocuğumun doktoru, ilk gebeliğimde bebekte down sendromu var dediler ailecek yıprandık sonra bir arkadaşım bana dr sezgin sönmezi önerdi güler yüzü ve ilgisi mükemmeldi, ve ayrıntılı ultrason yaparak beni ve eşimi çok rahtlattı ,2 çocuğumdanormal doğurttu, kesinlikle öneririm
Mesela emin olmak adına başka doktora gitmeyi düşünmüyor musun? Bide görünüş olarak kapalılık farkediyor musunAz önce son kontrolümü yaptırdım hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Düğünüme az kaldı gaziantep cevresinde olanlara fatih adanacioglunu tavsiye edebilirim pahalıya yapiyor biraz ama
Düşünmüyorum çünkü fark ediliyor çok az bir açıklık varMesela emin olmak adına başka doktora gitmeyi düşünmüyor musun? Bide görünüş olarak kapalılık farkediyor musun
Yakın bir zamanda sonucu öğrenebilecek misin? Eger öyleyse bizle paylaş lütfen.. Umudumu arttiriyor olumlu sonuçlarDüşünmüyorum çünkü fark ediliyor çok az bir açıklık var
Yaa ınsallaah güzel sonuç alırsınn. Neyse şu aşamadan kurtuldun artık en azındanEvet birkac haftaya yazacagim sonucu
Evet inşallahYaa ınsallaah güzel sonuç alırsınn. Neyse şu aşamadan kurtuldun artık en azından