ACİL YARDIM EDİN !!!

Sevgilimle çekilmiş yarı çıplak fotoğraflarımı icould hesabımdan butun fotograflarımı annem ve abim gördü. iki gun sonra geri gelicekler ve bu fotograflar karsısında ne yapmalıyım? sigara içtiğimi bilmedikleri halde elimde sıgarayla ve sevgılımle ıclı dıslı her halımız ön plana cıktı. kendımden cok utanıyorum. benden acıklama bekleyecekler sizce ne yapmalıyım ? onların suratına nasıl bakıcam.. guvenlerını nasıl kazanıcam lutfen bana yardım edın !!!!

Neden iki gun beklediklerini anlamadim. Hemen mudahale etmediklerine gore telasa gerek yok. :KK51:

çıplak foto çekip bide üstüne 70 milyonun önünde sergileyip anne babadan veyahut abiden utanmamalısın bence özeli böyle ifşa etmekte nasıl bir kafa yapısı çözemedim geçmiş olsun helvanı sen yapmışsın annenlere yemek düşer:KK51:

canım maden ailenin kızacağını biliyorsun. ne diye o şekilde fotoğraf çektiriyorsun. bide yarı çıplak erkek arkadaşın Allah korusun onları şantaj için kullana bilirdi.

ay cok mu cıplaktınız?
çıplaklık seviyesine göre değişir tepkileri...

Bu saatten sonra amuda da kalksanız ailenizin güvenini kazanamazsınız.. Bir evlattan görmek istediği son şeyi görmüşler..

Sevgilimle çekilmiş yarı çıplak fotoğraflarımı icould hesabımdan butun fotograflarımı annem ve abim gördü. iki gun sonra geri gelicekler ve bu fotograflar karsısında ne yapmalıyım? sigara içtiğimi bilmedikleri halde elimde sıgarayla ve sevgılımle ıclı dıslı her halımız ön plana cıktı. kendımden cok utanıyorum. benden acıklama bekleyecekler sizce ne yapmalıyım ? onların suratına nasıl bakıcam.. guvenlerını nasıl kazanıcam lutfen bana yardım edın !!!!
:KK51: yav he he..

Yav ben su kafayi anlamiyorum foto neden cekilir ani olarak kalsin diye degilmi gunumuzde o bu gorsunde fesatlansin diye cekiliyor insan yediginin ictiginin fotosunu neden ceker anlamis degilken bu hali neden cektin onu hic anlamadim :confused:
Ben annen veya baban olsaydim her herhal ilk gordugumde kalpten gitmezsem konusmaya calisirdim ama tabi hayal kirikligi ve guvenin gitmeside cabasi o_O
Hadi ailen atmaz affeder sanal alemde bu fotolari paylasmak nedir yani elalem neden gorsun benim yari ciplak fotolarimi tovbe yaa :KK57:
Allah islah etsin hepimizi ne diyim anam babam :KK12::KK12:

Cahilligimi mazur gorun icould nedir ne degildir bilmiyorum. Instagram gibi bisi mi? Z zipzip nerelerdesinn tatlim?

yaslar kac buarada? Madem fotolari gormusler gelmelerine ne hacet.. telefon var arayip hopp yavrum ne oluyor boyle? Ne bu dumanli pozlar derlerdi degil mi? Demediler mi?

Icoıld paylaşılan bi sistem değil bildiğim kadarı ile telefon hafızasını yedekleme gibi bir şey
Konu ile ilgili olarak da çok inandırıcı gelmedi ama riskli hareketler ama bi bakıma iyi olmuş en azından ilerde sevgilin annenlere gösteririm diye tehdit etme riski kalmamış

İcloud iphone tellerin net üzerinden yedekleme deposu gibi bişey

Konu gerçek ise ayvayı yedin evet

maydonozluk yapamasam olmayacam gene :)
konu eski de olsa içimde kalmasın...
böylesi durumlarda onları nudist bir otelde tatile davet et durum eşitlenir :)

X