- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim fotoğrafta görüntüyü yakalamak zor oluyor fakat ben net görüyorum ve canım alttan ışık tutunca bildiğin pembe çizgi varBence yok gibi
Evet canım var ama neden kanda beta 0.100 çıkıyor hala aklım almıyor önce kanda sonra idrarda belli olmuyor mu yanlışsam düzelt lütfen beynim durdu artıkCanım hayalet çizgi gibi geldi bana istersen sabah tekrar yap ilk idrarla
Hayalet çizgi çok gördüm canım ve o zamanlar hiç hamile değildim.. ve zaten bu hormon önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyorEvet canım var ama neden kanda beta 0.100 çıkıyor hala aklım almıyor önce kanda sonra idrarda belli olmuyor mu yanlışsam düzelt lütfen beynim durdu artık
Şöyle bir durumda geldi başıma son gebeliğimde idrarda evet hiç yoktu çizgi ama beta hcg 294 çıkmıştı tam tersi aynı bu şekilde çıkıpta 2. Düşüğümde de beta hcg 10 du ben ne yapayım şimdi bekleyeyim mi biraz dahaHayalet çizgi çok gördüm canım ve o zamanlar hiç hamile değildim.. ve zaten bu hormon önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor
Ne kadar geçti adetinden yada ne kadar var daha ?Şöyle bir durumda geldi başıma don gebeliğimde idrarda evet hiç yoktu çizgi ama beta hcg 294 çıkmıştı tam tersi aynı bu şekilde çıkışta 2. Düşüğümde de beta hcg 10 du ben ne yapayım şimdi bekleyeyim mi biraz daha
Canım ben ayın 20 sinde doktora gittim ve doktor bana yumurtlamışsın dedi adetim ayın 15 inde gelmesi gerekiyordu bana dedi ki bugün için kan ver varsa zaten çıkar tahlilde yoksa tedaviye devam edelim demişti yani beklenen adet günüm normalde :15 nisandıNe kadar geçti adetinden yada ne kadar var daha ?
Bakin ben cizgiyi goruyorum zaten ama kanda 0.1 cikmis, bat da gecmis baya, hamile olamazsiniz yani. Hormonlariniza baktirinÖncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim fotoğrafta görüntüyü yakalamak zor oluyor fakat ben net görüyorum ve canım alttan ışık tutunca bildiğin pembe çizgi var
15 nisansa çok geçmiş be canım yani nerdeyse yumurtlama zamanın gelmiş gibiCanım ben ayın 20 sinde doktora gittim ve doktor bana yumurtlamışsın dedi adetim ayın 15 inde gelmesi gerekiyordu bana dedi ki bugün için kan ver varsa zaten çıkar tahlilde yoksa tedaviye devam edelim demişti yani beklenen adet günüm normalde :15 nisandı
Tatlım doktorum zaten dedi ki normal zamana göre 1 hafta geç yumurtlamışsın iki yumurta olgunlaşmış ya döllenmiştir yada adet göreceksin dedi o yüzden bu kadar karışık oldu bu ay ki adet döngümBakin ben cizgiyi goruyorum zaten ama kanda 0.1 cikmis, bat da gecmis baya, hamile olamazsiniz yani. Hormonlariniza baktirin
Ama normal zamanıma göre zaten geç yumurtlama gerçekleşmiş doktor vücuttan atılacak boyutta değil o yüzden net diyemem sana gebelik yada değil diye dedi arkadaşlar15 nisansa çok geçmiş be canım yani nerdeyse yumurtlama zamanın gelmiş gibi
Simdi anladim. O zaman bi erken gebelik testiyle deneyin benceTatlım doktorum zaten dedi ki normal zamana göre 1 hafta geç yumurtlamışsın iki yumurta olgunlaşmış ya döllenmiştir yada adet göreceksin dedi o yüzden bu kadar karışık oldu bu ay ki adet döngüm
Tamam ondan da deneyelim onda da var sa benim kanda neden çıkmıyor sizce bu ne yaman çelişki hepte beni bulurSimdi anladim. O zaman bi erken gebelik testiyle deneyin bence
idrar ne kadar sonra boyle cikiyorTamam ondan da deneyelim onda da var sa benim kanda neden çıkmıyor sizce bu ne yaman çelişki hepte beni bulurtahlili başka merkezde mi yaptırsam kan testini o daha sağlıklı olmaz mı
İlk 5-10 dk arasında bu görüntüyü alabiliyorum ve görüyorum canımidrar ne kadar sonra boyle cikiyor
Peki markalari ne testlerinİlk 5-10 dk arasında bu görüntüyü alabiliyorum ve görüyorum canım
Peki markalari ne testlerin
Freely Gebelik Testi,predictor early gebelik testi , bebetime,LABOQUICK gebelik testi ,oncomed gebelik testi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?