canım benım cocugum olmadıgı ıcın dr dusmesını beklemeyız sol tupude kaybetmıs oluruz dedı onun ıcın laparaskopı oldum malesef 1 hafta ıs falan yapamadım secım senın gecmıs olsun canım
canım damar yolunda serumun içine bi ilaç koyup veriyolar evet bu işlem için hastanede yatman gerekiyo.eğer ilaç işe yaramazsa ameliyat yapıyolar.tabi doktorun seni nasıl yönlerdiriyosa öyle yap.bende 20 gün önce kürtaj oldum doktorum dış gebelikten şüphelenmişti çünkü değerler yüksek olmasına rağmen bebek rahim de görünmüyodu.
seninde hakkında hayırlısı olsun canım.umarın en kısa zmanda sağlığına kavuşursun
aynı olayı bende yaşadım benim degerim 5600 idi benimde 4500 de kaldı degerim bir iniyor bir çıkıyordu ve tam 2 hafta boyunca gittim hastaneye sata göre 8 hafta bitmişti drum artık daha fazla beklemeyelim tüpte bir kitle var ameliyet dedi cumaya ameliyat olacaktım ama perşembe gecesi kanmam basladı ve deger 3500 ama 0 olması 60 günübuldu ve kanamam hiç bitmedi inşallah sende bir an önce saglıgına kavusursun
canım senin için çok üzüldüm
çünkü ben yazdıklarını takıp ediyordum
malesefki bende de dış gebelik vardı geçen hafta laparoskopi oldum 2 gün kaldım hastanede şimdi tek dileğim böyle bişeyin tekrar etmemesi allahım kimsenin başına vermesin çok yorucu bi süreç hiç bebeğim var diye sevinemed,im bile benim ilk bebeğimdi çok istiyordum nasip değilmiş inşallah bidaha yaşamam tüplerim alınmadı benim yarın kendi doktoruma görüncem zaten yine yazarım
akımera cok gecmıs olsun canım 2007 ekımde bende gecırdım dıs gebelık ama ben kısa surede atlattım sadece 2 doz ıgne oldum yıne de degerlerınım 0 dusmesı hemen hemen 1 ayı aldı benım ıcınde zordu benım 2. bebek ıcındı oglum var benımde senın gıbı anma benımkı o zaman 6 bucuk tu sımdı 8 gırecek bende ınanmadım uzun sure dr ların hata yaptıklarını bekleselerdı normale doner dı dıye dusundum hep 3 dr ragmen ama son dr bana dedıkı o yasamaya degıl senı yasatmamaya calısan bısı o zaman bıraktım oluruna sana tavsıyem hsg yı hemen cektır yanı dr ne zaman derse ve sakın hıc korkma kımseye kulak asma ve bebek ısını hırs yapma oluruna bırak .....keske bana bırılerı bunları soyleseydı cunkı ben hala bebek sahıbı olamadım 2 sene oldu bısı yok sımdı tedavıdeyım nasıp artık kendıne ıyı bak bıde hala medıpole mı gıdıyosun ben goztepe medıpol mıne hanıma gıdıyorum da
akimera son durmun ne dır umarım iyileşmişsindir
iyi sayılır cnm.az kaldı bitmesine.haftaya tamamen biter dedi doktor.inşallah bidahada yaşamam böle bi durum.ilgin için tşk.ederim öpt.gör.bye
Canım geçmiş olsun.....
cnm bende senin adına çok üzüldüm çok geçmiş olsun.benimde nihayet düştü değerlerim bugun yaptırmadım ama sıfırlanmıştır sanırım değerlerim.bikaç ay snrda hsg istedi doktor.ondan snr ikinciyi düşünürüm artık.tabi allah nasip ederse.senin durumun daha farklı tabi.bende birinciyle teselli buldum.inşallah allah sana en yakın zamanda hiç bi tedaviye gerek kalmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.gerçekten yürekten diliyorum bunu.ve tekrar hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize.cnm hiç üzülme ne yapsak allahın dediği oluyo.dua et eminim allah kabul eder.çok öpüyorum seni.k.i.b.moralini yüksek tut.gör.bye
cnm benim rahmimde çift başlı yani tavşan rahimde deniyo.ama ben bunu taa ilk çocuğuma hamile kalmadan öncede biliyodum.demek istediğim ozaman böle bi sorun yaşamadım benimde düşük riskim vardı ama allaha şükür normal bi doğum yaptım.ikincisindede dış gebelik yaşadım.demek istediğim allah ne dilerse o oluyo.hastalıklarımız bahane.inşallah seninde bu filimden snr çok kolay olur hamile kalman.allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu.ben 22 yaşında evlendim 26 yaşında çocuğumu kucağıma aldım.eşimde varikosel vardı bende polikistik over çift başlı rahim ülseratif kolit iyi huylu cilt kanseri :)) yani yok yok doktorlar tedavi olmadan ikinizde ameliyat olmadan kesinlikle hamile kalamassın dediler.3 sene olmadı gerçekten ama hiç bi tedavi olmadan hamile kaldım ve 3.senenin sonunda annelik duygusunu bende yaşadım.doktorlar çok şaşırdı durmaz düşer dediler hiç bişey olmadı bir ay erken doğdu 2300 kilo doğdu küveze bile almadılar mucize bebek dediler.bu kadar detaylı anlatmamın sebebi geleceği allahtan başka kimse bilemez biz doktorların ne hamile kalıcan demesiyle hamile kalabiliriz nede düşer demesiyle düşük yaparız.allahtan başka kimse bilemez bunu.o yüzden tevekkül edip dua etmek lazım bol bol.birbirimiz için yaptığımız dualar allah tarafından daha çabuk kabul olur.benim bi tane var allah ona uzun ömür versin.sana ve isteyen herkesede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.öptüm cnm.k.i.b.gör.byeakimera sağol canım allah razı olsun sanada çok çok geçmiş olsun inşallah bidaha böyle bi durum yaşatmaz rabiim bize daha doğrusu kimse ye vermesin çünkü çok zor bi durum benim düşmesi beklenmeden laparoskopi yapıldı herşeyde bi hayır var gerçektende öyle ve bu sayede benin çift rahmim olduğu anlaşıldı bu yüzden dış gebelik yaşamışım çünkü bebek bu gelişmeyen ikinci rahmimde oluşmuş öyle söyledi doktor ve ameliyat sırasında o rahimde alınmış herşeyin hayırlısı bundan sonra düşük riskim daha yüksek olucak ama ben umutluyum inşallah allahım benim kucağımıda boş koymaz ama öncelikli dileğim ben 2 yıllık evliyim ve daha yaşım genç allahım öncelikle yıllardır bebeği olmayan onun hasretiyle yanıp tutuşan insanlar var önce onlara daha sonra bana versin rabbim inşallah sanada verir ve haberlerini buradan okurum allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun kib bende seni öpüyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: